Sürekli etrafa bakan kocam

Güzel bir kadın gördüm mü ben bile bakıyorum .
Geçen biskolata reklamı çıktı salak salak gülmeye başladım çünkü eşim beni inceliyor ne yapıyorum diye , incelemese beni belki kafamı kaldırıp bakmıycam bile.
Geçen bi cafeye gittik garson kız güleç biraz baya ama eşimin üstüne şalı örtüyor , boynuna falan götürüyor ben de öyle bakakaldım ne yapıyor bu diye
Belli etmedim ama neden söyleyip dikkatini çektireyim ki.

O yüzden kıskandığını belli etme ...

ben hep belli ettim belki bu yüzden böyle azıttı

etrafta güzel çekici kadınlar varsa bakar tabii biz de bakıyoruz bazen denk geliyor belki içi gidiyordur ah böyle bir kadın olsa yanımda diye ama elde edemeyeceğini bildiğinden sana mecbur katlanıyordur. böyle gözü fıldır fıldır dönen erkeklerin bilinçaltı böyle işliyor.

Yok canım sen de ne yaptın .
Çapkınlık farklı bir şey mecburiyet zaruriyet falan sanmıyorum .

güzel alımlı yada fazla dekolte giyinmiş bayanlar benim bile dikkatimi çekiyorsa erkeklerinde çekebilir bakmayanı yok gibi nerdeyse diyebilirim eğer içine düşecekmiş gibi sapıkça bakmıyorsa çok da sorun etme canım yinede uyar rahatsız olduğunu bilsin ama üsteleme

psikolojik bi takıntı olabilir istemediği halde bakıyo ve itiraf etmekten utanıyo olabilir böyle psikolojik seyler cok oluyo. herkesin cinsel organını inceleyip artık kendinden nefret edecek asamaya gelmek gbi. üstüne gtmeniz onu daha kötu yapabilir

bakmak var bakmak var..kadinin icine dusecek gibi kesiyorsa isler degisir... ben tv de mesela birini gorunce yakisikliymis derim ama ayni zamanda kadinlarada guzelmis derim...esim takinti yapmaz cok sukur..cunku bozuk niyetle soylemedigimi bilir..ama nedense esim tv de bi kadina guzelmis derse bozuluyorum

ben çok düşünceli insanımdır bişi oldumu düşünmeye başlarım kendi kendimle kavga ederim konuşurum dalarım kendi iç dünyamda olduğum için kimseyi görmem aslında eşimde hep dürteler beni öyle pek konuşmam içim sıkıldı zaman sorunlarımı pek dile getirmem paylaşmam eşim sinir olur söylenir bağırır durur. Art niyetle bakıp bakmadığını senin iyi anlaman lazım çünkü o senin kocan gözü dışardamı değilmi sen daha iyi bilirsin. Gözü Dışarda öyle hissediyorum yada eminim diyorsan kendine bak bakımlı ol seks hayatını aksatma ozaman toparlarsın

kocanın yaptığı çok ayıp ama ya. hadi herkes güzel kadın erkek görünce bakar ama senin gördüğünü bile bile bakması çok yanlış. hamilesin üstelik seni nasıl strese sokuyodur bu durum farkında değil mi hiç kocan ya.
bi de sen sürekli rahatsız olduğunu söylüyomuşsun. normal şartlar da senin yanında daha da dikkatli olması lazım.

benim yengemde amcamın etrafa bakmasına sinir olurdu ve laflarıyla adamı muma çevirdi. boşanırım giderim diye tehtitler savura savura ipleri eline aldı resmen. amcam artık bi kadın gördü mü korkudan yere bakıyo yengem kıskanır diye başını bile çeviremiyo yani :)

Bir erkeğe neyi yapma dersen inadına gider onu yapar

Umursamıyor takılacaksın

Baktığını gördüğünde fena değilmiş değil mi de

Göz zinası duası varmış vereyim de oku de

ben şu formülü geliştirdim; Kıza baktığında neye bakıyon diyip ben de bakardım,hatun da iyiymiş haa derdim. Şimdi de baya aştık kendimizi, güzel bi kız görünce ben eşimi dürtüklüyorum oyy kıza bak ne güzel diyorum, hiç bakmıyo bile

yorumunu konuyu okumadanmı yaptın yoksa,en baska arkadas yazmıs hamıle oldugunu zaten :)

konuyu okudum hamile diye aklımda kalmış.. sonra dönüp baktım çizelge vardı diye hatırlıyordum çizelgeyi görmeyince tekrar okumadım konuyu karıştırdım heralde dedm.. böyle bir karışıklık oldu yani :) :)

geçen avmdeyiz sinema bileti alıcaz. ben fiyat listesine bakıyorm sol tarafımızda.. baya da kalabalık ortam.. nişanlım nereye bakıyosun yeter bakma artık 2 satır yazı var zaten! dedi. neden dedim.(o tarafta bir grup adam vardı) ya okudun bitti işte.. o tarafa bakıyorsun kendilerine bakıyorsun zannetcekler dedi nişanlım. çok tatlı biçimde söyledi kızamadım. bana neden bakıyorsun demek yerine onlara bakıyorsun ZANNETCEKLER demesi çok yumuşattı beni.. çünkü beni yargılamadı bunu söylerken. sende eşine böyle söylesen dank eder belki.. ondan böyle birşey beklemediğin ama seni rahatsız ettiği..

Evet bazı insanlar bakar, her zaman beğendiğinden de değil... bazen gözü takılır, bazen kıyafete bakar, bazen ne konuşuyorlar diye bakar, bazen de tanıdık mı diye bakar. Eşinizin öncesinde bakmak dışına çıkan vukuatları yoksa ve her zaman böyleydiyse stres yapmayın kendinize.

Çocuk sahibi olmak, buna hazırlanmak sadece kadınlar için değil erkekler için de bir değişim süreci olsa gerek; o da artık daha büyük, daha olgun olması gerektiğini veya artık yaşlanmakta olduğunu hissediyor olabilir, bunun baskısını yaşıyor olabilir...
Siz bu süreçte yanında neşeli, komplekssiz ve özgüveni tam eşi olarak durmaya çalışın...

ve evet benim de bazı arkadaşlarım eşleriyle birlikte insanlara bakıp "hmm çok güzel hatunmuş" diyebiliyorlar. ve onlar kavga edip alınanlardan, olay çıkaranlardan, kriz üstüne kriz yaşayanlardan çok daha mutlular... ben o mertebeye daha gelemedim o ayrı

gözünü kacıra kacıra bayagı baktı farkettim,üstelik ben karsısında oturuyorum resmen iğrendim kendisinden

canım benim de sürekli eşime bakıyorlar! Yakışıklı ve dikkat çeken biri kendine de bakar misler gibi giynir kuşanır :) çoğu zaman fark ederim kızların ona bakışını, onun da hoşuna gitmiyor deil muhakak :) nadiren de olsa onun da baktığını görürüm, ama yiyecek gibi değil tabiki... Ben biraz fazla kıskancım ama bunu asla belli etmiyorum, ters tepeceğini düşünüyorum. Mesela geçen gün çok alımlı uzun boylu bakımlı taş gibi bi kadın geçti önümüzden (ben bile baktım valla) eşim de baktı şöyle bi... Ben fark ettim ama ses etmedim :) Sonra gün içinde önümüzden bu sefer çok yakışıklı boylu poslu biri geçti, biskolata erkeği gibi :) Ben de aynı eşim gibi şöyle bi süzdüm, baktım baya... Eşim de döndü hafif uyuz olmuşçasına :) fazla belli de etmeden "ne baktın öyle ya" dedi,, ben de ince bi gülümsemeyle pembe kazağına baktım canım çok yakışmış sana da alalım öyle bir şey dedim ......Ertesi gün............. eşim pembe kazağını giymiş :) Yani bazı şeyleri fazla dile dökmeden inceden inceden halletmekte fayda var,,, zarar ziyandan öte ufak ufak dokunuşlardır evliliğe...

yani bana bir arayış içindeymiş gibi geliyo

yani bana bir arayış içindeymiş gibi geliyo
evet öle garip garip duygulara kapılıyor insan...seni çok iyi anlıyorum...
bende aynı şeyleri yaşadım daha geçen gün...ki bu benim için boşanma sebebi artık ama işte malesef şimdilik olmaz...bi süre daha bekliycem...

benim fikrim erkeklerin bu konularda cok uzerıne gıdılmemesı..
bakabılır olabılır dıkkatını cekmıstır.
bende guzel gıyımlı alımlı bı bayan gordugumde bakıyorum bayan halımle...karpuz kabugu getırme bence aklına ne kadar cok kıskanır bunaltırsan kendıne olan guvenını artttırırsın..
tecrubeyle sabıttır...
ben boyle yapa yapa kendı elımde bı cellat yarattım...
sonra gelsın aldatılmalar face ler msnler yazısmalar...asla onemseme

bende buradaki açtığım konudan yorumlardan sonra önemsememeye karar verdim,çünkü ben söyledikçe abartıyo farlkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…