- Konu Sahibi mutluluk06
-
acaba sen hamılelıgın verdıgı hormonal degısımle yanlıs anlıyo olabılırmısın ? yapsa daha önced yapardı yanında sonra ne olduda bakmaya basladı di mi?
Güzel bir kadın gördüm mü ben bile bakıyorum .
Geçen biskolata reklamı çıktı salak salak gülmeye başladım çünkü eşim beni inceliyor ne yapıyorum diye , incelemese beni belki kafamı kaldırıp bakmıycam bile.
Geçen bi cafeye gittik garson kız güleç biraz baya ama eşimin üstüne şalı örtüyor , boynuna falan götürüyor ben de öyle bakakaldım ne yapıyor bu diye
Belli etmedim ama neden söyleyip dikkatini çektireyim ki.
O yüzden kıskandığını belli etme ...
Yok canım sen de ne yaptın .etrafta güzel çekici kadınlar varsa bakar tabii biz de bakıyoruz bazen denk geliyor belki içi gidiyordur ah böyle bir kadın olsa yanımda diye ama elde edemeyeceğini bildiğinden sana mecbur katlanıyordur. böyle gözü fıldır fıldır dönen erkeklerin bilinçaltı böyle işliyor.
mrb arkadaşlar eski konularımdan bilirsiniz 1,5 yıllık evli ve 4 aylık hamileyim,eşim sürekli etrafa bakıyor ne zaman bir bayan görse bakıyor ve inkar ediyor ben söyleyince,dün yine yemege gittik arka tarafta bir bayan iki erkek arkadasıyla oturuyor bir baktım bakıyo,bişey demedim sırf orda tartışmamak için ama sinirden ölecektim hala çok sinirliyim soyleyıncede inkar ediyo hep böyle napayım nasıl davranayım bilmiyorum
yorumunu konuyu okumadanmı yaptın yoksa,en baska arkadas yazmıs hamıle oldugunu zaten :)
bakmak var bakmak var..kadinin icine dusecek gibi kesiyorsa isler degisir... ben tv de mesela birini gorunce yakisikliymis derim ama ayni zamanda kadinlarada guzelmis derim...esim takinti yapmaz cok sukur..cunku bozuk niyetle soylemedigimi bilir..ama nedense esim tv de bi kadina guzelmis derse bozuluyorum
canım benim de sürekli eşime bakıyorlar! Yakışıklı ve dikkat çeken biri kendine de bakar misler gibi giynir kuşanır :) çoğu zaman fark ederim kızların ona bakışını, onun da hoşuna gitmiyor deil muhakak :) nadiren de olsa onun da baktığını görürüm, ama yiyecek gibi değil tabiki... Ben biraz fazla kıskancım ama bunu asla belli etmiyorum, ters tepeceğini düşünüyorum. Mesela geçen gün çok alımlı uzun boylu bakımlı taş gibi bi kadın geçti önümüzden (ben bile baktım valla) eşim de baktı şöyle bi... Ben fark ettim ama ses etmedim :) Sonra gün içinde önümüzden bu sefer çok yakışıklı boylu poslu biri geçti, biskolata erkeği gibi :) Ben de aynı eşim gibi şöyle bi süzdüm, baktım baya... Eşim de döndü hafif uyuz olmuşçasına :) fazla belli de etmeden "ne baktın öyle ya" dedi,, ben de ince bi gülümsemeyle pembe kazağına baktım canım çok yakışmış sana da alalım öyle bir şey dedim......Ertesi gün............. eşim pembe kazağını giymiş :) Yani bazı şeyleri fazla dile dökmeden inceden inceden halletmekte fayda var,,, zarar ziyandan öte ufak ufak dokunuşlardır evliliğe...
evet öle garip garip duygulara kapılıyor insan...seni çok iyi anlıyorum...yani bana bir arayış içindeymiş gibi geliyo
benim fikrim erkeklerin bu konularda cok uzerıne gıdılmemesı..
bakabılır olabılır dıkkatını cekmıstır.
bende guzel gıyımlı alımlı bı bayan gordugumde bakıyorum bayan halımle...karpuz kabugu getırme bence aklına ne kadar cok kıskanır bunaltırsan kendıne olan guvenını artttırırsın..
tecrubeyle sabıttır...
ben boyle yapa yapa kendı elımde bı cellat yarattım...
sonra gelsın aldatılmalar face ler msnler yazısmalar...asla onemseme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?