Sürekli etrafa bakan kocam

benimkinin baktığını farkediyorum bazen yüzüne bakıyorum hemen kızın arkasında sağında solunda bişi varsa ayy duvar ne ilginç boyanmış, sandalyenin kılıfıda çok güzelmiş evimize de alalım vs vs uyduruyor güya beni kandırıyor deli,

valla canım benim sevgilim çok dikkatlidir ama aaa güzelmiş şudur budur diye değil eleştirmeyi çok sever. aa bak bu kıza bu hiç yakışmamış bu ne böyle 1 metreboy var onu giymiş yada bak bak adam keli görünmesin diye şapka takmış gibi ama sen kocanın madem sağa sola baktığından eminsin - şahsen ben benimkinin bakışlarından art niyet sezsem - yapacağım hareket şu olurdu : sen kalk bakayım ordan benim oturduğum yere gel yada masadan kalkıp gitmek . aşırı kıskancımdır kıskançlığın yanı sıra ben o kadar fark ediyorsam kim bilir kimler neler fark ediyor yapmayacak arkadaş valla tepesine binerim onun cadı gibi

boşa takıntı seninki altdatmak isteyen erkek aldatır, akıllı ise yakalanmaz, salaksa yakalanır. Onemli olan senin onu baktırmamandır. mesela onun ilgilendigi seylerden konusmuyor, boş boş konusuyor, kafasını ütülüyorsan dogal olarak sıkılır ve sen üzülme diye susar ve etrafına bakar. Olmadı gittigin kafelerde onun yuzunu duvara
cevirecek şekilde oturt enasından en fazla onu duvardan kıskanırsın.

evet çok dırdır ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…