Sürekli Evde bunalan kadınlar

hndnnnnnnn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2025
42
-23
1
26
Merhaba 3 senelik evliyim uzak bir şehirden 24 saatlik farklı uzak bir şehire gelin geldim ve gelin geldiğim yerde de hiç çevrem yok 1 tane bile arkadaşim yok eşimde sabah çıkıp akşam 8.30 gibi geliyor sürekli evin içinde tek başıma 1 tane kızım var ama sonuçta çocuk yani oynasamda onunla zaman geçirmek için o da bir yere kadar sıkılıyor bulunduğum ilçede çok geri kafalı herşeyi konuşan ne yapılsa konuşulan bir yer kızımı alıp bir çarşı turu veya Park turu dahi yapamıyorum evde bir şeylerle meşgul olabilmek için online üzerinden ne tür kafa dağıtmalik işler yapılabilir veya ne bilim benim gibi gece gündüz eve tıkalı olanlar varsa ne gibi bir çözüm bulabilir insan kendine fikri olan var mı

Eşiniz o sehirde calismak zorunda mi? Tamam oyalacak biseyler illa bulunur ama bi parka carsiya cikamadigin sehirde yillar gecirmek bana mantikli gelmedi. Butun sehir mi oyle yani baska semte filan da mi tasinamiyorsunuz?

Ay bi parkın çarşının da lafı mı olur ya?
Siz yabansınız yabancı olduğunuz için kendi kendilerine konuşurlar en fazla boşverin.
En azından park çocuk için elzem.
Evde müsteri hizmetlerinde çalışanlar var, evden yemek, kek, gün menüsü vs satanlar var.
İstiyorsanız uzaktan eğitim veya açık eğitim bir bölüme yazılın. Evde ders çalışıp sınava gidersiniz.

Eşiniz o sehirde calismak zorunda mi? Tamam oyalacak biseyler illa bulunur ama bi parka carsiya cikamadigin sehirde yillar gecirmek bana mantikli gelmedi. Butun sehir mi oyle yani baska semte filan da mi tasinamiyorsunuz?
Olduğum yer merkeze çok uzak bir ilçe eşimin işi sabit dükkanı var çevresi herşeyi burada imkansız başka bir şehre taşınması ekmek teknesi bu ilçe dediğin kelimeyi de çok düşünüyorum burada yillar hayat geçmez diye bazen boşanmayı bile düşünmedim değil çok zor geliyor buradaki coğrafya hayat insanların düşünce tarzları bazen kaldıramıyorum

2 yaşında kızım var yani bilemiyorum evden okuma gibi bir şans nasıl olur çok düşündüm bir işe atilmayi ama ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…