Eşinizle sorununuz ne peki? Aileniz neden karşı çıkmıştı
Plansız bir gebelik oldu ben de istemiyordum asla çocuk fikri aklımda yoktu ancak korunurken oldu nasıl oldu emin olun ki ben bile bilmiyorum mucize gibiEvlendikten sonra kafesi kapatılmış gibi hissediyorsanız neden korunmadınız çocuk yaptınız ?
Çocuktan önce de bu düşünce var mıydı yoksa çocuk olacak hayatım altüst olur eve kapalı kalmak zorundayım korkusu mu yaşiyorsunuz çünkü evlenmek gezmeye eğlenmeye engel değil eskisi gibi yaşamaya devam edebilirsiniz çocuk da engel değil istedikten sonra onunla da gezersin istediğini yapabilsinMerhaba arkadaşlar. 25 yaşındayım 1 buçuk yıllık evli ve yeni hamileyim. Evlendigim günden bu yana sürekli eski hayatımı özlüyorum. Eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Tüm aile karşı çıktı ancak gözüm oylesine kararmıştı ki kabul ettim. Bekarken ozgurdum. İstediğim yere gider istediğimi yapardim. Çok mutluydum ancak evlendikten sonra kendimi kafese kapatılmış gibi hissettim. Eşime sevgim günden güne bitti. Bana iyi davransa değer verse bile sanki hayatımı çalmış gibi ondan nefret ediyorum. Hayır bır de bunların üzerine hamile kaldigimi öğrendim. Ne yapacağım bilmiyorum bana iyi gelen tek şey gözlerimi kapatıp eski günlerimi hatırlamak. Buna nasıl engel olabilirim benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarım var mı goruslerinizi bekliyorum..
Çünkü başka bir sehirdeyim. Doğup buyudugum şehirden çok uzaktayım ailem arkadaslarim hep oralardaŞimdi niye istediğinizi yapıp istediğiniz yere gidemiyorsunuz?
Ailem önce mesleğimi elime almam gerektiği için karşı çıktı. Ben öğretmenim ancak atanamadim ailem de atandıktan sonra evlenmemi istiyordu . Ne yazık ki onları dinlemedim. Eşimle de sorunum çok baskıcı bir insan. Dışarı çıkarken izin almam gerekiyormuş ona her daim saygılı davranip her istediğini yapmam gerekiyormuş ve artık bunlara katlanamiyorum sanki kendi hayatımı değil de onun hayatını yaşıyor musun gibi. Hep bir mucize olsa da hiç evlenmesem hiç onu tanimasam diye dusunuyorum
Evlenmeden önce bu tavırları yok muydu peki ? Plansız gebelik olmuş diyorsunuz mutsuz bi aileyi helede mutsuz bi anneyi hiç bi çocuk haketmiyor mesleğinizde varmış hiçbir şey için geç değil.Ailem önce mesleğimi elime almam gerektiği için karşı çıktı. Ben öğretmenim ancak atanamadim ailem de atandıktan sonra evlenmemi istiyordu . Ne yazık ki onları dinlemedim. Eşimle de sorunum çok baskıcı bir insan. Dışarı çıkarken izin almam gerekiyormuş ona her daim saygılı davranip her istediğini yapmam gerekiyormuş ve artık bunlara katlanamiyorum sanki kendi hayatımı değil de onun hayatını yaşıyor musun gibi. Hep bir mucize olsa da hiç evlenmesem hiç onu tanimasam diye dusunuyorum
Evlenmenizi anlarım çok aşık olursunuz gözünüz kör olur falan benlik değil ama anlamaya çalışırım. Amaaa adamı görmüşsün mutlu değilsin çokta baskıcı ise gebelik neden? Elim kolum bağlandı bosanamıyorum demek için mi?Ailem önce mesleğimi elime almam gerektiği için karşı çıktı. Ben öğretmenim ancak atanamadim ailem de atandıktan sonra evlenmemi istiyordu . Ne yazık ki onları dinlemedim. Eşimle de sorunum çok baskıcı bir insan. Dışarı çıkarken izin almam gerekiyormuş ona her daim saygılı davranip her istediğini yapmam gerekiyormuş ve artık bunlara katlanamiyorum sanki kendi hayatımı değil de onun hayatını yaşıyor musun gibi. Hep bir mucize olsa da hiç evlenmesem hiç onu tanimasam diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?