sureklı evlılıkle ılgılı konu acıyorum dualarım neden olmuyor

cok ıstedıgımız seyler bazen nıye olmaz

Hayirlisini istiyoruzdur. Olmayinca da niye olmadi diyoruz. Belki de bu bizim icin hayirli olandir.
Evlenmeyi bu kadar kafana takma. Evlenince mutlu olacagin garanti mi?

evlenip ne yapcan ah kafam ah keske omurboyu bekar yasasaydim da evlenmeseydim. evlilikte bir b....k yok hic uzulme kaybettigin hicbirsey yok.

sız neden evlendınız vaktınde kotu orneklerı dusunmuyorum ıyı seylerı dusunuyorum ah kafam demeyın bosanın ozamn sızde evlı kalıpta napacaksınız :)

sız neden evlendınız vaktınde kotu orneklerı dusunmuyorum ıyı seylerı dusunuyorum ah kafam demeyın bosanın ozamn sızde evlı kalıpta napacaksınız :)

nikim aslında ortam falan hikaye bir yerde, bu işler kısmet muhakkak ama hiç erkeklerin çok olduğu bir ortamda bakımlı, özgüvenli, güzel bir şekilde bulunmuyor musun? Yani bir göz göze gelip, etkileşim yaşayacağın biri çıkabilir gibi geliyor bana. Şansını arttırma konusunda ekili olabilir belki. Eğer kısmet bu işler lafını bir kenara atarsak yani. :44:

Son düzenleme:
sana açılan erkeklere nasıl davranıyorsun
hemen redmi ediyorsun
tanımak için çaba gösteriyormusun
yoksa kimse gelmiyormu yanına
ya da erkekler seni neden tercih etmeli diğer kızlardan ne farkın var, artık bir sürü kız var çevrede evlenmek isteyen adam onlara yöneliyor demekki..

bunlar önemli?
bu soruların cevaplarını düşün bence.

bende 31 yaşındayım.. nişan attım..olmayınca olmuyor malesef..ne olurdu sankı aılesı bıraz ıyı olsaydı o daha saglam bır erkek olsaydı dedım ama demeyle olmuyor..aylar geçtı üzerinden yenı bırı olsun ısterım elbet ama nerden olacak bu cevrem yok..ese dosta soyleyecek bırılerı yok var olanlarda kafayı koca bulmayla bozmus der..sansımız yaver gıder umarım..etrafımda tanıgım birkaç 40 yaslarında bekar ablalar var onlar bıle umıdını kesmemıs ben gıpta ıle bakıyorum onlara..krıterlerı azalttık dıyorlar..evlenmıs ayrılmıs cocuklu olabılır dıyorlar artık..ne bılıyım ya omur boyu bekar kalıcam yada evlenıcem bılemıyorum kaderı..ama yanlız kalmayana erkenden evlenen bu dusunceler cok sacma ama hersey vaktınde guzel o yuzden tez vakıtte olsun ısterım tabıkı..

Ben de ayni seyleri hissediyorum maalesef.27 yasindayim ogretmenim.millete soylesen koca meraklisi der ama durum bu degil.ne diyim Rabbim isteyen herkese tez vakitte hayirli yuvalar kurdursun.

bir de artık öyle kös kös oturup kısmet bekleme zamanı geçti erkekler de seçiyor eşini bir sürü kız var etrafta onlar da karar veremiyorlar kimi seçeceklerine o yüzden biraz atak olmak girişimde olmak gerekiyor yoksa herkes evlenir bakakalırsınız..

bende 31 yaşındayım.. nişan attım..olmayınca olmuyor malesef..ne olurdu sankı aılesı bıraz ıyı olsaydı o daha saglam bır erkek olsaydı dedım ama demeyle olmuyor..aylar geçtı üzerinden yenı bırı olsun ısterım elbet ama nerden olacak bu cevrem yok..ese dosta soyleyecek bırılerı yok var olanlarda kafayı koca bulmayla bozmus der..sansımız yaver gıder umarım..etrafımda tanıgım birkaç 40 yaslarında bekar ablalar var onlar bıle umıdını kesmemıs ben gıpta ıle bakıyorum onlara..krıterlerı azalttık dıyorlar..evlenmıs ayrılmıs cocuklu olabılır dıyorlar artık..ne bılıyım ya omur boyu bekar kalıcam yada evlenıcem bılemıyorum kaderı..ama yanlız kalmayana erkenden evlenen bu dusunceler cok sacma ama hersey vaktınde guzel o yuzden tez vakıtte olsun ısterım tabıkı..

ne kadar cokmusuz meger bende bi kendimi sanırdım :))

benim isyerindede 3 abla var 40ın üstünde ikisi umudunu kesmis durumda biri hala asık olacagı adamı bekliyo ben akıllı yani :)

sonum onlar gibi olcak diye korkmuyo degilim acıkcası

aslında ailemle yasarken hic bu hisse kapılmadım hatta asla evlenmeyi düsünmüyodum

simdi is dolayısıyla 1 senedir yalnız yasıyorum

zormus gercekten yalnızlık

evlilige sırf yapayalnız kalmamak icin sıcak bakmaya basladım

cok ıstedıgımız seyler bazen nıye olmaz

Senin için hayırlı olan bu duanın zamanı vardır.Yalnız mükemmeli beklemek hatadan öteye gitmediği gibi duam kabul olmuyor diyerek hayıflanmayı getirir.Sadece yukarıda yazdıklarına istinaden yazdım yorumumu başka hiç bir yorum veya yorumunu okumadım canım.İnşallah yanlış birşey yazmadım.

Bu konuları okuyunca bir mutluluk geliyor içime yalnız değilim diye :)
Arkadaşım yapcak bişey yok işve bilmiyoruz galiba biz
Öğrencilerim falan çok beğenir mesela beni
Dersine girmediklerin bile gelir yanıma hocam çok güzelsiniz der kaçar
Ama olmayınca olmuyo işte demekki

ben de okul bitince boşlukta hissetmiştim kendimi karşıma kimse çıkmaz derken eşim çıktı
ama sürekli Allah'ım ya iş ya eş şuan hangisi hayırlıysa o çıksın karşıma diye dua ettim salat-ı tefriciye okudum. üç ay sonra falan ilişkimiz başladı 6 ay sonunda evliydik :)
yani bu işler nasip kısmet neyin ne zaman olacağı hiç belli olmaz
bakmışsın 6 ay sonra evlisin hele benim bide bebek oldu daha şoktayım:9:

Back
X