ben eşimi internette ki bir evlilik sitesi sayesinde tanıdım
eğer karşı değilseniz bu tarz şeylere ilgilenin derim..
canım benim kuzenimde böyle bir siteye kayıt olmak istiyor adını banada verirmisin teşekkürler. gulozy61@gmail.com
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben eşimi internette ki bir evlilik sitesi sayesinde tanıdım
eğer karşı değilseniz bu tarz şeylere ilgilenin derim..
cok ıstedıgımız seyler bazen nıye olmaz
evlenip ne yapcan ah kafam ah keske omurboyu bekar yasasaydim da evlenmeseydim. evlilikte bir b....k yok hic uzulme kaybettigin hicbirsey yok.
sız neden evlendınız vaktınde kotu orneklerı dusunmuyorum ıyı seylerı dusunuyorum ah kafam demeyın bosanın ozamn sızde evlı kalıpta napacaksınız :)
bende 31 yaşındayım.. nişan attım..olmayınca olmuyor malesef..ne olurdu sankı aılesı bıraz ıyı olsaydı o daha saglam bır erkek olsaydı dedım ama demeyle olmuyor..aylar geçtı üzerinden yenı bırı olsun ısterım elbet ama nerden olacak bu cevrem yok..ese dosta soyleyecek bırılerı yok var olanlarda kafayı koca bulmayla bozmus der..sansımız yaver gıder umarım..etrafımda tanıgım birkaç 40 yaslarında bekar ablalar var onlar bıle umıdını kesmemıs ben gıpta ıle bakıyorum onlara..krıterlerı azalttık dıyorlar..evlenmıs ayrılmıs cocuklu olabılır dıyorlar artık..ne bılıyım ya omur boyu bekar kalıcam yada evlenıcem bılemıyorum kaderı..ama yanlız kalmayana erkenden evlenen bu dusunceler cok sacma ama hersey vaktınde guzel o yuzden tez vakıtte olsun ısterım tabıkı..
HAY Allah bu yorumunuzu soyle okumusum : Kutsi demis ki....
Bende diyorum Kutsi ne alaka o birsey dese ne olur ? Sarkici degil mi sonucta bize ne ki Kutsi den.... cok guldum vallhi![]()
cok ıstedıgımız seyler bazen nıye olmaz