Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam evlenilecek erkektirFikirleriniz neler sizce bir erkek yeni tanıştığı bir kadınla neden hep evlilik konuşur?
Bu yorumu yaparak siz benden mantıklı mı olmuş oldunuz? Ben heyecanlandım ilk defa karşılaştım gibi bir noktaya değinmiş miyim? Evlenmek istediğimi söylemiş miyim peki? Bu kadar kötü kalpli olmayın ben zaten anlamaya çalışıyorum onuEn sonuncu mesajinizi simdi gördüm. Sanirim ilk kez karşınıza evlenmek isteyen biri cikti. Baya heyecan yapmissiniz. Esimden once konustugum biri vardi daha ilk haftadan çeyiz, ev eşyası ve evleninceki düzenden bahseder olmuştu. Tabiki evlenmedim.Böyle birkaç tip oldu. Çokta takılmayın. Kimse evleneceği kadina sana eşek yüküyle iş yaptırcam, vurucam kırbacı demiyor heralde. O yüzden henen havalara uçmayın derim. Mantik mantikkk mantikk..
Hayatımıza giren her erkeğe böyle mi bakmalıyız? Bu kişi için söylemiyorum herhangi bir sebeple tanıştığımız biri de şu yukarıdaki maddelerdeki amacı taşıyabilir. Herkes bu kadar kötüyse kimse kimseyle görüşmesin o zaman. Merak ediyorum normal insanlar neye göre seri manyak olmadığına karar verip evleniyor :) biz kadınlar olarak güvenmiyorsak zaten kimse de o güveni veremez.1) Dedesinden kalan mirası alabilmesi için 3 ay içinde evlenmesi gerekiyordur.
2) Annesinin 3 aylık ömrü kalmıştır, bir an evvel mürüvvetini göstermek istiyordur.
3) Kendisinin 3 aylık ömrü kalmıştır, gitmeden yapacağı 100 şeyin arasında birine aşık olup evlenmek vardır.
4) Yaşı geçiyordur, bir an evvel evlenip çocuk yapmak istiyordur. Bunun için de şahıs ayırt etmeksiniz nefes alan her canlıda şansını deneyecek kadar evlilik delisinin tekidir.
5) İlk 4 maddeyi yemeyip buraya kadar okuduysan eğer, zaten sen biliyorsun cevabı. Niyetinin ciddi olduğunu gözüne sokup, bir şeyler yaşamayı ümit ediyordur zavallıca. Sen nasılsa evleneceğiz deyip güveneceksin ona, sonrası malum.
6) Olmayacak iş değil, tercihlerini gizleyecek bir paravan arıyor olabilir. Artık karşılaşılan bir durum bu. Anne babanın gözünü boyamak için birini harcamaktan çekinmeyen erkekciklerle karşılaşıyoruz.
Yukarıdaki 6 ihtimalden başka bir şey yok herhalde, sizce var mı kızlar? Varsa söyleyiverin ekleyelim.![]()