Sürekli evlilikten bahseden erkek??

elifcix

Allahım sana teslimim ♡♡♡
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
82
64
3
35
Fikirleriniz neler sizce bir erkek yeni tanıştığı bir kadınla neden hep evlilik konuşur?

Söyleyin evlilik konuşmasın birlikte gezmek dolaşmak sohbet istediğinizi

Ne kadar yeni olduğunuzu belirtmemişsin.
1. Seçenek evlilik hayalleriyle güven kazanmaya çalışan ciddi düşünüyorumcu abazanus.

2. Gerçekten evlenmek istiyordur.
( Ancak erkek evlenmeye bu kadar çabuk karar verdiyse gelir teklifini eder hemen bir adım atmak ister. Ha yok siz erken dersiniz bekler. Ikide bir boş boş evlenince şöyle olur, böyle olur hayalleri kuruyorsa 1. Secenek cikmasi olasiligi azivik yukselmiş oluyor.)

Evlenirsek ev işlerini bölüşürüz diyor o yemek yaparsa ben bulaşığı yıkamalıymışım yorgun olursam benden iş beklemezmiş. Mesela ben düğün olmasada olur dedim ben eşimi hiç bişeyden mahrum bırakmam diyor. Yapmam dediklerine de net olarak yapmam diyebiliyor hrrşeye evet demiyor yani. Paranoyak gibi altında hinlik arıyorum :)

En sonuncu mesajinizi simdi gördüm. Sanirim ilk kez karşınıza evlenmek isteyen biri cikti. Baya heyecan yapmissiniz. Esimden once konustugum biri vardi daha ilk haftadan çeyiz, ev eşyası ve evleninceki düzenden bahseder olmuştu. Tabiki evlenmedim.Böyle birkaç tip oldu. Çokta takılmayın. Kimse evleneceği kadina sana eşek yüküyle iş yaptırcam, vurucam kırbacı demiyor heralde. O yüzden henen havalara uçmayın derim. Mantik mantikkk mantikk..

Nasıl tanıştınız canım? Bence evlilik niyetinde olması güzel bişey amaaa sakin ola kendini kaptirma, hep mesafeli, hep temkinli ol bence

Ailesinin yanında rahat değildir, maddi durumu yoktur, ailesi evlen diye baskı yapıyordur.

1) Dedesinden kalan mirası alabilmesi için 3 ay içinde evlenmesi gerekiyordur.
2) Annesinin 3 aylık ömrü kalmıştır, bir an evvel mürüvvetini göstermek istiyordur.
3) Kendisinin 3 aylık ömrü kalmıştır, gitmeden yapacağı 100 şeyin arasında birine aşık olup evlenmek vardır.
4) Yaşı geçiyordur, bir an evvel evlenip çocuk yapmak istiyordur. Bunun için de şahıs ayırt etmeksiniz nefes alan her canlıda şansını deneyecek kadar evlilik delisinin tekidir.
5) İlk 4 maddeyi yemeyip buraya kadar okuduysan eğer, zaten sen biliyorsun cevabı. Niyetinin ciddi olduğunu gözüne sokup, bir şeyler yaşamayı ümit ediyordur zavallıca. Sen nasılsa evleneceğiz deyip güveneceksin ona, sonrası malum.
6) Olmayacak iş değil, tercihlerini gizleyecek bir paravan arıyor olabilir. Artık karşılaşılan bir durum bu. Anne babanın gözünü boyamak için birini harcamaktan çekinmeyen erkekciklerle karşılaşıyoruz.

Yukarıdaki 6 ihtimalden başka bir şey yok herhalde, sizce var mı kızlar? Varsa söyleyiverin ekleyelim. :KK14:

En sonuncu mesajinizi simdi gördüm. Sanirim ilk kez karşınıza evlenmek isteyen biri cikti. Baya heyecan yapmissiniz. Esimden once konustugum biri vardi daha ilk haftadan çeyiz, ev eşyası ve evleninceki düzenden bahseder olmuştu. Tabiki evlenmedim.Böyle birkaç tip oldu. Çokta takılmayın. Kimse evleneceği kadina sana eşek yüküyle iş yaptırcam, vurucam kırbacı demiyor heralde. O yüzden henen havalara uçmayın derim. Mantik mantikkk mantikk..
Bu yorumu yaparak siz benden mantıklı mı olmuş oldunuz? Ben heyecanlandım ilk defa karşılaştım gibi bir noktaya değinmiş miyim? Evlenmek istediğimi söylemiş miyim peki? Bu kadar kötü kalpli olmayın ben zaten anlamaya çalışıyorum onu

1) Dedesinden kalan mirası alabilmesi için 3 ay içinde evlenmesi gerekiyordur.
2) Annesinin 3 aylık ömrü kalmıştır, bir an evvel mürüvvetini göstermek istiyordur.
3) Kendisinin 3 aylık ömrü kalmıştır, gitmeden yapacağı 100 şeyin arasında birine aşık olup evlenmek vardır.
4) Yaşı geçiyordur, bir an evvel evlenip çocuk yapmak istiyordur. Bunun için de şahıs ayırt etmeksiniz nefes alan her canlıda şansını deneyecek kadar evlilik delisinin tekidir.
5) İlk 4 maddeyi yemeyip buraya kadar okuduysan eğer, zaten sen biliyorsun cevabı. Niyetinin ciddi olduğunu gözüne sokup, bir şeyler yaşamayı ümit ediyordur zavallıca. Sen nasılsa evleneceğiz deyip güveneceksin ona, sonrası malum.
6) Olmayacak iş değil, tercihlerini gizleyecek bir paravan arıyor olabilir. Artık karşılaşılan bir durum bu. Anne babanın gözünü boyamak için birini harcamaktan çekinmeyen erkekciklerle karşılaşıyoruz.

Yukarıdaki 6 ihtimalden başka bir şey yok herhalde, sizce var mı kızlar? Varsa söyleyiverin ekleyelim. :KK14:
Hayatımıza giren her erkeğe böyle mi bakmalıyız? Bu kişi için söylemiyorum herhangi bir sebeple tanıştığımız biri de şu yukarıdaki maddelerdeki amacı taşıyabilir. Herkes bu kadar kötüyse kimse kimseyle görüşmesin o zaman. Merak ediyorum normal insanlar neye göre seri manyak olmadığına karar verip evleniyor :) biz kadınlar olarak güvenmiyorsak zaten kimse de o güveni veremez.
Ek olarak ailesi uzakta yaşıyor bizde zaten farklı şehirdeyiz. Olayı cinselliğe bağlamak istemiyorum ama o konuda mümkün değil

Eşimde öyleydi. Hatta ilk adını koyduğumuz an eşim olmaya hazırla kendini ben buna hazırım demişti. 3 yıllık normal bir arkadaşlığımız vardı. Bir buçuk sene sonra sözlendik. 9 ay sonrada evlendik. Hep evlilikten bahsederdi. Ailesine de baskı yapmış hatta evlencem ben diye. Evlendikten sonra kv deden duydum.Bi zararını da görmedim açıkcası

Kadın olarak bizlerin beklentileri daha farklı.Siz kadın olarak bence daha duygusal takılmasını ,hoş sözler söylemesini bekliyorsunuz.O ise bir an önce evlenmenin peşinde,mantık evliliği yapmaya çalışıyor.

benim ilkokuldan bir arkadasım var.. teadüf ya aynı üniversitede okuduk. aynı bölümü hazırlıklı okudum ben, o hazırlıksız. öyle olunca erken mezun oldu yüksek lisansa başladı. hemen atandı vs.. askerlikle ilişiği de yokmuş. bana sürekli evlenmek için uygun bir arkadaşıma yönlendirmemi söyler, ister. yan, bazı erkekler böyle olabiliyor. tanıştır ben zaten evlenmek istiyorum gezip tozup bırakmayacağım diyor. yani herkesin bakış açısı birbirinden farklı.. belki karşınızdaki insanda benim arkadaşım gibi bir cinstir :D

Back
X