Sürekli Gelecek Kaygısı, normal mi?

Ne kadar çok para olursa o kadar çok cimri olunuyor..bence şükretmelisiniz bi işiniz var eviniz var birikiminiz var şükredin sadece..

Borçsuz ev almamız imkansızdı ama, eldeki birikmiş dediğim eve yetse Zaten peşin alırdık. Borç düşüncesi insanı çok geriyor haklısınız. Ama borç olmadan da bir şey alınmıyor

Ne kadar çok para olursa o kadar çok cimri olunuyor..bence şükretmelisiniz bi işiniz var eviniz var birikiminiz var şükredin sadece..

Şükrediyorum zatem, benim sorunum kaygı hanımefendi, ben daha fazlasını istemiyorum yada yetinmemezlik yapmıyorum ama ilerisi için hep kaygı duyuyorum hep kafamda kötü senaryolar oluyor. Derdim o yani. Sanırım kendimi tam anlatamadım:)

Hayır anladım sizi benim demek istediğim..ya şu olursa ya bu olursa diye bugününüzü zehir etmeyin geleceği kontrol altında tutamazsinız bu mümkün değil elinizdekilerle bugünle yaşamaya odaklanın...gelecek kaygısını üniversiteden mezun olmuş fakat aylarca iş arayan gence veya asgari ücretle çalışıp hem kira ödeyen hem 3 çocuğuna bakmaya çalişan kişiye bırakın..şu anınıza şükredin ve gelecekle kafayı bozmamaya çalışın..sevgiler...

evlıyım bır kızım var, esımın sorumluluk sahıbı oldugu bır cocugu daha var, evımız kendı evımız ama kredı oduyoruz, esımın ustune ufak caplı kredıler var, kartlar asgarı odenıyor, asgarı harcanıyor, ben kamudayım esım özel sektor emeklısıne bırkaç yıl var yastan olamıyor ama o zamana kadar işinin garantisi yok sonucta özel sektör ama ben bile bu kadar dusunmuyorum borc almsı basını gıtmıs ama odenıyor ve odenecek zamanla bıtecek, ki her ay ekstra bısıler cıkıyor bır sekılde cokta kasmayın kendınızı bence..

Doğru haklısınız. Annem de çok kızıyor sen niye böyle oldum diye. Ben de anlamadım ve bu durum sinirimi bozmaya başladı. O yüzden burada fikir almaya geldim.

böyle bir duyguya bende yıllar evvel kapılmıştım yarınımız ne olacak 2 oğlum var gelecekleri nasıl olacak vs vs...bununla başedemedim herşeyi oluruna bıraktım dünü biliyoruz ama yarının ne getireceğini bilemiyoruz...belki iyi belki kötü gelişecek ...anı yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…