• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli gelen kv.Ne yapacağımı şaşırdım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kemanella

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
550
439
103
31
Merhaba hanımlar aile apartmanındayım.Normalde üst kattaydım 1+1 de orası çok eski diye eşimle yaptırmaya karar versik içini bebeğimiz de olacağı için.Kv ve kp siz bizim kata geçin hem daha sıcak hem 3+1 bebekle rahat edersiniz masrafa girmezsiniz diye baya ısrar ettiler diğer daireyi de yaptırmayın biz orayı kiraya vereceğiz diye söylediler.Biz de kabul ettik mırın kırınla zorla bir ay sonra taşındılar kendileri teklif etmelerine rağmen taşınırken çok surat astılar.Bir haftadır taşındık daha ama kv günde 4 kez geliyor ve sürekli evde yeni ne var ne yok onları kontrol ediyor ve ben çok rahatsız oluyorum.Yanında uzanınca bozuluyor düz otur bilmemne diyor hamileyim uzanmak istiyorum kendisi hiç uzanmadığı için ben de öyle olayım istiyor sanırım, hiç rahat edemiyorum.Kp de sizin kattaki tv maçları çekiyor diye iki günde bir bize geliyor akşamları ne yapacağımı şaşırdım hanımlar😞

Son düzenleme:
Ordan taşının bence altlı üstlü oturmak böylesi bir kayınvalideyle çekilecek çile değil.
Madem rahatsız oluyor gelmesin .
Sende aksine yanında daha çok uzan yayıl ki rahatsız olsun belki gücenir de gelmez. Anlayışsız şey .
Ben çektim yapamadım rahat olamadım gelinim yapsın rahat etsin diyeceği yerde utanmadan düz otur diye dile getiriyor birde

Eş ailesiyle altlı üstlü yanyana arka arkaya oturmak pişmanlıktır net. Allah sabır versin ya ben anlamıyorum yaşını başını almış güya olgunlaşmış insanlar daha anlayışsız ve dücesiz davranıyor.
Madem hamilesin nasıl rahat ediyorsan öyle otur. Düzelt falan derse kusura bakma böyle rahat ediyorum sen rahatsızsan evine geçebilirsin de. Böyleler bunu hakediyor

Ordan taşının bence altlı üstlü oturmak böylesi bir kayınvalideyle çekilecek çile değil.
Madem rahatsız oluyor gelmesin .
Sende aksine yanında daha çok uzan yayıl ki rahatsız olsun belki gücenir de gelmez. Anlayışsız şey .
Ben çektim yapamadım rahat olamadım gelinim yapsın rahat etsin diyeceği yerde utanmadan düz otur diye dile getiriyor birde
Maalesef taşınmamız şuan çok zor canım maddi olarak bunu biliyorlar diye belki de bize nasılsa muhtaçlar şimdilik diye bu garip davranışları sergiliyorlar

Merhaba hanımlar aile apartmanındayım.Normalde üst kattaydım 1+1 de orası çok eski diye eşimle yaptırmaya karar versik içini bebeğimiz de olacağı için.Kv ve kp siz bizim kata geçin hem daha sıcak hem 3+1 bebekle rahat edersiniz masrafa girmezsiniz dediler.Biz de kabul ettik mırın kırınla zorla bir ay sonra taşındılar kendileri teklif etmelerine rağmen taşınırken çok surat astılar.Bir haftadır taşındık daha ama kv günde 4 kez geliyor ve sürekli evde yeni ne var ne yok onları kontrol ediyor ve ben çok rahatsız oluyorum.Yanında uzanınca bozuluyor düz otur bilmemne diyor hamileyim be uzanmak istiyorum kendisi hiç hzanmadığı için ben de öyle olayım istiyor sanırım hiç rahat edemiyorum.Kp de sizin kattaki tv maçları çekiyor diye iki günde bir bize geliyor akşamları ne yapacağımj şaşırdım hanımlar

Onlar evleri değiştirdiğinizi tam kavrayamamışlar bence 😀

Ayrıca istemediklerini belli etmişler o kadar surat asmışlar niye pişkinlik edip zorla evleri değiştirttiniz onu hiç anlamadım, ağız ucuyla teklif etmişler işte hemen atlamışsınız. Derdi sizinle olsaydı 1+1 e gelirdi kadın sizi bıktırıp evini istiyor bence 😃

Kayınvalide ile ilgili sıkıntılarınız vardı zaten neden başka bir eve taşınmak yerine, onların evine taşındıniz ki?
Üst katta da siz yokken eltiniz kalıyordu. Bunları yaşayıp bile bile lades demişsiniz size gidip gelip karismalarina.

O evi kendi evleri gibi görüyorlar, laf deseniz verecekleri cevapta belli.

Ayrıca istemediklerini belli etmişler o kadar surat asmışlar niye pişkinlik edip zorla evleri değiştirttiniz onu hiç anlamadım, ağız ucuyla teklif etmişler işte hemen atlamışsınız. Derdi sizinle olsaydı 1+1 e gelirdi kadın sizi bıktırıp evini istiyor bence 😃
Bu da doğru ya. Madem hiç teklif etmeselerdi. Aile içinde ağız ucuyla teklif mi olur samimiyetsiz samimiyetsiz şeyler

Hayır ya ne münasebet ne pişkinliğinden bahsediyorsunuz kendileri çok ısrar ettiler aksine oraya masraf yapmayın biz iki kişiyiz nasılsa diye güzelce açıklama yaptılar bi atlama durumu yok.Zaten benim evim başka ilde doğum iznine geldim oranın kirasını ödüyoruz şuan bir de burda başka ev tutamayız diye bu şekilde düşündük

Merhaba hanımlar aile apartmanındayım.Normalde üst kattaydım 1+1 de orası çok eski diye eşimle yaptırmaya karar versik içini bebeğimiz de olacağı için.Kv ve kp siz bizim kata geçin hem daha sıcak hem 3+1 bebekle rahat edersiniz masrafa girmezsiniz dediler.Biz de kabul ettik mırın kırınla zorla bir ay sonra taşındılar kendileri teklif etmelerine rağmen taşınırken çok surat astılar.Bir haftadır taşındık daha ama kv günde 4 kez geliyor ve sürekli evde yeni ne var ne yok onları kontrol ediyor ve ben çok rahatsız oluyorum.Yanında uzanınca bozuluyor düz otur bilmemne diyor hamileyim be uzanmak istiyorum kendisi hiç hzanmadığı için ben de öyle olayım istiyor sanırım hiç rahat edemiyorum.Kp de sizin kattaki tv maçları çekiyor diye iki günde bir bize geliyor akşamları ne yapacağımj şaşırdım hanımlar
Sende anne sende söyle uzanıver çok rahat oluyor de vala 🤣... Seni anlıyorum kuzum bende hamileyim valla 10 dakika oturuyorsa yarım saat uzanıyorum, eşine söyle rahat edemiyorum böle böle diyor annen de

Maalesef taşınmamız şuan çok zor canım maddi olarak bunu biliyorlar diye belki de ze nasılsa muhtaçlar şimdilik diye bu garip davranışlar
O zaman sen istediğin gibi takıl canım canın ne istiyorsa öyle yap çıkıp çıkıp gelmesin o da terbiyesiz karı 🤬. Kendimi senin yerine koydum ;( Sinir oldum ya
hiç umrunda olmasın insan olsa sana uzan can taşıyorsun der.

Bu da doğru ya. Madem hiç teklif etmeselerdi. Aile içinde ağız ucuyla teklif mi olur samimiyetsiz samimiyetsiz şeyler

Olur canım olmaz mı bu aralar bir benzerini yaşıyoruz kayınvalidem kızına yapıyor. Duygusal olarak manipüle ediyor kızı ve tüm teklifleri yalandan, hayretle izliyorum.

Hayır ya ne münasebet ne pişkinliğinden bahsediyorsunuz kendileri çok ısrar ettiler aksine oraya masraf yapmayın biz iki kişiyiz nasılsa diye güzelce açıklama yaptılar bi atlama durumj yok

Güzelim kendin yazmışsın taşınırken birsürü surat ettiler mırın kırın ettiler bir ay oyalandılar diye, geniş eve oturmak cazip gelmiş inkar ediyorsun

Olur canım olmaz mı bu aralar bir benzerini yaşıyoruz kayınvalidem kızına yapıyor. Duygusal olarak manipüle ediyor kızı ve tüm teklifleri yalandan, hayretle izliyorum.
Ondan sonra insanlar arasında sorun problem bitmiyor. Keşke iletişimde daha açık olabilsek ama nerdee

Güzelim kendin yazmışsın taşınırken birsürü surat ettiler mırın kırın ettiler bir ay oyalandılar diye, geniş eve oturmak cazip gelmiş inkar ediyorsun
Hiç kabul etmiyorum inkar edicel bir durum yok biz üst katı yaptırıp oturucaktık ona da müsade etmediler biz orayı kiraya vericez ilerde masraf yapmayın diye çok ısrarcı oldular hatta evi değişmek için

Hayır ya ne münasebet ne pişkinliğinden bahsediyorsunuz kendileri çok ısrar ettiler aksine oraya masraf yapmayın biz iki kişiyiz nasılsa diye güzelce açıklama yaptılar bi atlama durumu yok.Zaten benim evim başka ilde doğum iznine geldim oranın kirasını ödüyoruz şuan bir de burda başka ev tutamayız diye bu şekilde düşündük
İyi de siz üst kattaykende sıkıntı yaşıyordunuz, şimdi gönülsüz olduklarıni gördüğünüz hâlde neden taşındıniz ki alt kata?
Söylemişlerse bile davranışlarıyla belli etmişler istemediklerini.

Hiç kabul etmiyorum inkar edicel bir durum yok biz üst katı yaptırıp oturucaktık ona da müsade etmediler biz orayı kiraya vericez ilerde masraf yapmayın diye çok ısrarcı oldular hatta evi değişmek için

O zaman şöyle söyleyim insanlar 1+1 evden 3+1 eve geçerken en az 200 bin kredi çekip on yıl borç ödüyorlar sizin bedeliniz de bu kayınvalide ile kayınpederle içiçe olmak demek ki. Hem ailenin himayesinde olup rahat edeyim hem şartlar tamamen benim istediğim gibi olsun, olmuyor işte gördüğün gibi.

Verilen tüm sinyalleri almamakta diretip işinize geleni almışsınız onlar da işlerine geleni yapıp geliyorlar. Aslında herkes aynı yani hepiniz aynısınız

Hamile halinizle ayağınızı uzatıp kendi evinizde rahat edemeyecekmisiniz. Açık açık söyleyin bunu tamam deyip düzelmyin. Ay ne kadar huzur bozucu bi durum. Ben hamileyken benim rahatımı düşünmeyene karşı aşırı tepki koyardım.

Son düzenleme:
O zaman şöyle söyleyim insanlar 1+1 evden 3+1 eve geçerken en az 200 bin kredi çekip on yıl borç ödüyorlar sizin bedeliniz de bu kayınvalide ile kayınpederle içiçe olmak demek ki. Hem ailenin himayesinde olup rahat edeyim hem şartlar tamamen benim istediğim gibi olsun, olmuyor işte gördüğün gibi.

Verilen tüm sinyalleri almamakta diretip işinize geleni almışsınız onlar da işlerine geleni yapıp geliyorlar. Aslında herkes aynı yani hepiniz aynısınız
Valla pes sizin kadar sabit fikirli insan görmedim.iyi forumlar size

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X