• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli gelen kv.Ne yapacağımı şaşırdım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Taşınma şansınız yokmuş, o zaman evleri tekrar eski düzene döndüreceksiniz eşinizle konuşup. Onlara da "siz burayı daha çok seviyorsunuz" , "tv burda daha iyi çekiyor" gibi şeyler söyleyin artık. Başka bir üye de söylemiş, evlerini geri istiyor onlar. Verin gitsin, öteki eve yaparsınız ne yapacaksanız, olduğu kadar. Stres çektiğinize değmez.

Açmayın kapıyı madem öyle. Uyuyordum duymadım diye geçiştirin gitsin. Eşiniz anlayışlı değil de aileciyse ona da demeyin bilerek yaptığınızı. Bana hak verir diyorsanız açık açık konuşun. Akşam da uzanın kv, kp rahatsız oluyorsa kendileri gelmesinler. Ayağınızın altına da yastık alın belim ağrıdı diyerek. Hizmet etmeyin siz bir şeyler isteyin habire. Onlar gelince odanıza gidin, eşinize seslenin sık sık huzursuz olsunlar. Maç izletmeyin benim bugün dizim vardı, akşam eşimle film izleyecektik deyin mesela. Gerek yok kimsenin nazını çekmeye.

Merhaba hanımlar aile apartmanındayım.Normalde üst kattaydım 1+1 de orası çok eski diye eşimle yaptırmaya karar versik içini bebeğimiz de olacağı için.Kv ve kp siz bizim kata geçin hem daha sıcak hem 3+1 bebekle rahat edersiniz masrafa girmezsiniz dediler.Biz de kabul ettik mırın kırınla zorla bir ay sonra taşındılar kendileri teklif etmelerine rağmen taşınırken çok surat astılar.Bir haftadır taşındık daha ama kv günde 4 kez geliyor ve sürekli evde yeni ne var ne yok onları kontrol ediyor ve ben çok rahatsız oluyorum.Yanında uzanınca bozuluyor düz otur bilmemne diyor hamileyim be uzanmak istiyorum kendisi hiç hzanmadığı için ben de öyle olayım istiyor sanırım hiç rahat edemiyorum.Kp de sizin kattaki tv maçları çekiyor diye iki günde bir bize geliyor akşamları ne yapacağımj şaşırdım hanımlar
Allah kolaylık versin kuzum işin zor yerinde olmak istemezdim çoook uzaktayız şimdilik gitti bir ay önce 14 gün kendi annemlerde 10.12 günre kv lerde kaldık geldik miss

Taşınma şansınız yokmuş, o zaman evleri tekrar eski düzene döndüreceksiniz eşinizle konuşup. Onlara da "siz burayı daha çok seviyorsunuz" , "tv burda daha iyi çekiyor" gibi şeyler söyleyin artık. Başka bir üye de söylemiş, evlerini geri istiyor onlar. Verin gitsin, öteki eve yaparsınız ne yapacaksanız, olduğu kadar. Stres çektiğinize değmez.
Şimdi tekrar yer değişelim desek bozulup tavır yaparlar bence bir hafta taşınmalarımız sürdü eşyalar vs dahil

Şimdi tekrar yer değişelim desek bozulup tavır yaparlar bence bir hafta taşınmalarımız sürdü eşyalar vs dahil

Haklısınız, zaten olay da o. Ben de aile apartmanında oturuyorum şu anda ve kayinvalidemi birkaç konuda kırmak, üzmek zorunda kaldım. Tavır yaptı falan, önemsemedim. Böyle böyle özel alanımı oluşturabildim maalesef. Aman tavır yapmasın dediğim dönemler aşırı mutsuzdum. Şu an o da ben de mutluyuz. Yani kırıp dökmeye son derece karşıyım ama bazen gerçekten radikal çözümler gerekiyor, yoksa bir taraf hep yıpranıyor. Umarım çözülür bu mevzu ❤

Merhaba hanımlar aile apartmanındayım.Normalde üst kattaydım 1+1 de orası çok eski diye eşimle yaptırmaya karar versik içini bebeğimiz de olacağı için.Kv ve kp siz bizim kata geçin hem daha sıcak hem 3+1 bebekle rahat edersiniz masrafa girmezsiniz dediler.Biz de kabul ettik mırın kırınla zorla bir ay sonra taşındılar kendileri teklif etmelerine rağmen taşınırken çok surat astılar.Bir haftadır taşındık daha ama kv günde 4 kez geliyor ve sürekli evde yeni ne var ne yok onları kontrol ediyor ve ben çok rahatsız oluyorum.Yanında uzanınca bozuluyor düz otur bilmemne diyor hamileyim be uzanmak istiyorum kendisi hiç hzanmadığı için ben de öyle olayım istiyor sanırım hiç rahat edemiyorum.Kp de sizin kattaki tv maçları çekiyor diye iki günde bir bize geliyor akşamları ne yapacağımj şaşırdım hanımlar
tasinmak çözüm gibi gorunsede yakın olursan yine gelir sende kapıyı acmamayi denedinmi kilotle kapiyi sorarlarsada duştaydim uyuyordum dersin önünü kesmen lazım istemiyorsan kp tvdemi yoksa nettenmi izlemeye geliyo

tasinmak çözüm gibi gorunsede yakın olursan yine gelir sende kapıyı acmamayi denedinmi kilotle kapiyi sorarlarsada duştaydim uyuyordum dersin önünü kesmen lazım istemiyorsan kp tvdemi yoksa nettenmi izlemeye geliyo
Tv canm😫

Haklısınız, zaten olay da o. Ben de aile apartmanında oturuyorum şu anda ve kayinvalidemi birkaç konuda kırmak, üzmek zorunda kaldım. Tavır yaptı falan, önemsemedim. Böyle böyle özel alanımı oluşturabildim maalesef. Aman tavır yapmasın dediğim dönemler aşırı mutsuzdum. Şu an o da ben de mutluyuz. Yani kırıp dökmeye son derece karşıyım ama bazen gerçekten radikal çözümler gerekiyor, yoksa bir taraf hep yıpranıyor. Umarım çözülür bu mevzu ❤
İnşallah canım çok güzel yazmışsın teşekkür ederim🙏🏻

valla canım yapacak bişey yok biraz fenalık lazım oluyor arada napacaksin bide bu hamile halinle ben kv ayni mahallede oturuyorum ilk tasindigimda hergün gunde 2.3 dwfa gelirdi kapiyi acmamaya basladim o gelmeden dışarı cikiyordum birde eşimi ariyordu evde yok diye en sonunda dedim benimde kendime göre işim var diye napim

Yani Allah'tan kayınvalidem aklı başında .yoksa gerçekten böyle yapsa duramazdim çok kötü paralardim onu

Ben seni anlayamadım? Hem kira da oturduğun evin var hemde Kayınpederin evi var taşınma telaş vs.. Karmaşık geldi bana 🙄

valla canım yapacak bişey yok biraz fenalık lazım oluyor arada napacaksin bide bu hamile halinle ben kv ayni mahallede oturuyorum ilk tasindigimda hergün gunde 2.3 dwfa gelirdi kapiyi acmamaya basladim o gelmeden dışarı cikiyordum birde eşimi ariyordu evde yok diye en sonunda dedim benimde kendime göre işim var diye napim
İyi yapmışsın canım benimkinin suratı beş karış oluyor ben de huzursuzluğa asık surata dayanamıyorum tüm gün beni etkiliyor kötü olmıuım diyorum kimseyi kırmıyım diyorum bir bakıyorum bu sefer de ben bin parçayım..

Ordan taşının bence altlı üstlü oturmak böylesi bir kayınvalideyle çekilecek çile değil.
Madem rahatsız oluyor gelmesin .
Sende aksine yanında daha çok uzan yayıl ki rahatsız olsun belki gücenir de gelmez. Anlayışsız şey .
Ben çektim yapamadım rahat olamadım gelinim yapsın rahat etsin diyeceği yerde utanmadan düz otur diye dile getiriyor birde
Maalesef canım hatta bir kere çok ağrım vardı ağlıyordum onda bile ‘Kalk ezan okunuyo düz otur’dedi bana😧

Eş ailesiyle altlı üstlü yanyana arka arkaya oturmak pişmanlıktır net. Allah sabır versin ya ben anlamıyorum yaşını başını almış güya olgunlaşmış insanlar daha anlayışsız ve dücesiz davranıyor.
Madem hamilesin nasıl rahat ediyorsan öyle otur. Düzelt falan derse kusura bakma böyle rahat ediyorum sen rahatsızsan evine geçebilirsin de. Böyleler bunu hakediyor
Kesinlikle sırf mecburiyetten işte canm

O zaman sen istediğin gibi takıl canım canın ne istiyorsa öyle yap çıkıp çıkıp gelmesin o da terbiyesiz karı 🤬. Kendimi senin yerine koydum ;( Sinir oldum ya
hiç umrunda olmasın insan olsa sana uzan can taşıyorsun der.
Hiç bir kere bile demedi canım öyle birşey dediğini duysam kulaklarıma inanamam herlde😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X