• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli gelen kv.Ne yapacağımı şaşırdım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba hanımlar aile apartmanındayım.Normalde üst kattaydım 1+1 de orası çok eski diye eşimle yaptırmaya karar versik içini bebeğimiz de olacağı için.Kv ve kp siz bizim kata geçin hem daha sıcak hem 3+1 bebekle rahat edersiniz masrafa girmezsiniz diye baya ısrar ettiler diğer daireyi de yaptırmayın biz orayı kiraya vereceğiz diye söylediler.Biz de kabul ettik mırın kırınla zorla bir ay sonra taşındılar kendileri teklif etmelerine rağmen taşınırken çok surat astılar.Bir haftadır taşındık daha ama kv günde 4 kez geliyor ve sürekli evde yeni ne var ne yok onları kontrol ediyor ve ben çok rahatsız oluyorum.Yanında uzanınca bozuluyor düz otur bilmemne diyor hamileyim uzanmak istiyorum kendisi hiç uzanmadığı için ben de öyle olayım istiyor sanırım, hiç rahat edemiyorum.Kp de sizin kattaki tv maçları çekiyor diye iki günde bir bize geliyor akşamları ne yapacağımı şaşırdım hanımlar😞
Sen bozulsa da uzanmaya devam et sakın kalkma.Kp gelince de odana çekil uzan keyfine bak.Hiç alakadar olma.Hamilesin sen terbiyesizlik yapmasınlar

Lafa bak duzgun otur ne demek ya sanami soracagim nasil oturacagimi . Ev eski evleri ya ondan mi aceba rahatsiz etme hakkini buluyolar. Hamile halinizle yormayin kendinizi
Evet bu ev bizim istediğimizi yaparız da istediğimiz gibi geliriz gideriz de kafasındalar maalesef..

Hamile halinizle ayağınızı uzatıp kendi evinizde rahat edemeyecekmisiniz. Açık açık söyleyin bunu tamam deyip düzelmyin. Ay ne kadar huzur bozucu bi durum. Ben hamileyken benim rahatımı düşünmeyene karşı aşırı tepki koyardım.
Maalesef uzandım mı gözünü dikip ters ters bakmaya başlıyor hemen ben de acaba içinden neler diyor diye huzursuz olup uzanamıyorum

Sen bozulsa da uzanmaya devam et sakın kalkma.Kp gelince de odana çekil uzan keyfine bak.Hiç alakadar olma.Hamilesin sen terbiyesizlik yapmasınlar
Gün içinde dizi vs açıp uzanıyorum mesela canım onda bile geliyo ben hiç tv açmam sen nasıl böyle izliyorsn hiç kalkmadan ben sabit bi yerde oturamam f falan saçma sapan şeyler 😁

Açmayın kapıyı madem öyle. Uyuyordum duymadım diye geçiştirin gitsin. Eşiniz anlayışlı değil de aileciyse ona da demeyin bilerek yaptığınızı. Bana hak verir diyorsanız açık açık konuşun. Akşam da uzanın kv, kp rahatsız oluyorsa kendileri gelmesinler. Ayağınızın altına da yastık alın belim ağrıdı diyerek. Hizmet etmeyin siz bir şeyler isteyin habire. Onlar gelince odanıza gidin, eşinize seslenin sık sık huzursuz olsunlar. Maç izletmeyin benim bugün dizim vardı, akşam eşimle film izleyecektik deyin mesela. Gerek yok kimsenin nazını çekmeye.
Ayy kapıyı açmasam aanahtarla dalıyor canm bir sürü yedek anahtarları var 😁

Zaten su an kira verdiginiz ev varmis gitsene evine dogum iznini evinde gecirsene allah askina bosuna oturmadigin eve kira veriyorsunuz birdd kiraya cikmaya durumum yok diyorsunuz zaten kiradaymissiniz
Arkadaşım ev başka ilde eşimin olduğu yere geldim orda kimsem yok mecburi hizmette olduğum için başka ilde ev tutmak zorundayım şimdi izinde olunca eşimin yanına geldim ben de bilirim herlde aynı ilde evim olsa kendi evimde kalmayı😧

Merhaba hanımlar aile apartmanındayım.Normalde üst kattaydım 1+1 de orası çok eski diye eşimle yaptırmaya karar versik içini bebeğimiz de olacağı için.Kv ve kp siz bizim kata geçin hem daha sıcak hem 3+1 bebekle rahat edersiniz masrafa girmezsiniz diye baya ısrar ettiler diğer daireyi de yaptırmayın biz orayı kiraya vereceğiz diye söylediler.Biz de kabul ettik mırın kırınla zorla bir ay sonra taşındılar kendileri teklif etmelerine rağmen taşınırken çok surat astılar.Bir haftadır taşındık daha ama kv günde 4 kez geliyor ve sürekli evde yeni ne var ne yok onları kontrol ediyor ve ben çok rahatsız oluyorum.Yanında uzanınca bozuluyor düz otur bilmemne diyor hamileyim uzanmak istiyorum kendisi hiç uzanmadığı için ben de öyle olayım istiyor sanırım, hiç rahat edemiyorum.Kp de sizin kattaki tv maçları çekiyor diye iki günde bir bize geliyor akşamları ne yapacağımı şaşırdım hanımlar😞
Sen mesafe koymadıkça durum dahada ileriye gider bebek oluncada sana yerleşirler

Ayy kapıyı açmasam aanahtarla dalıyor canm bir sürü yedek anahtarları var 😁
Müsade etmeyin siz de bu kadarına bir zahmet. Başkasının yaşadığı eve anahtarla dalmak ne demek? Siz baya baya pasifsiniz ki anahtarla yaşadığınız yere dalıyor. Gerçi pasif olmasanız direk başka bir yere taşınırdınız. Verilen tavsiyelere öyle diyemem ki, keşke diyebilsem falan yazmışsınız, e o zaman sürer gider böyle, mecbur kendinizi değiştireceksiniz ki karşınızdaki insanlar da haddini bilecek.

Geçici bir süreliğine kaliyormussunuz keşke hiç 1+1 den cikmasaydiniz. Kendi duzeninizde kimsenin lafını çekmeden yaşardınız onlar bizim eve geçin dediklerinde biz vazgeçtik bu halde büyük evi temizlemek zor olur deseydiniz. Şimdi onların düzeni bozuldu ve fedakarlık yapmış oldular ya onun bedelini odetiyorlar size. Bu uzanma konusunda gidin kendi odamızda yarın dizilerinizi de telefonunuzdan izleyin. Bu durumu da ya kayinvalidenizi ya da eşinizle konusun

Merak ettiğim tek bir şey var:
3+1 evlerindeki eşyaları nasıl 1+1’e sığdırdılar?
Taşınma neden 1 hafta sürdü?

Hayır ya ne münasebet ne pişkinliğinden bahsediyorsunuz kendileri çok ısrar ettiler aksine oraya masraf yapmayın biz iki kişiyiz nasılsa diye güzelce açıklama yaptılar bi atlama durumu yok.Zaten benim evim başka ilde doğum iznine geldim oranın kirasını ödüyoruz şuan bir de burda başka ev tutamayız diye bu şekilde düşündük

Bir dk bir dk.
Kendi eviniz başka ilde.
Doğum için kvnin şehrine geldiniz.
Orada kalmak için 1+1 daireyi size veriyorlar.
Sizde çok eski diye yaptırmak istediniz öyle mi?

Eger durum buysa kusura bakmayın ama bir kaç aylık keyif için ne saçma bir düşünceye girmissiniz.
Kendinizi bu zor duruma da siz sokmuşsunuz.

onların evleri , size gelin oturun dediklerinde sizde kabul ettiğinizde her şeyi kabul etmiş oldunuz.

Maalesef uzandım mı gözünü dikip ters ters bakmaya başlıyor hemen ben de acaba içinden neler diyor diye huzursuz olup uzanamıyorum
Sen de ona dik gözünü , bakışın dik dik ne yapacak bakalım
Öz kızı olsa böyle mi yapardı sence ? Merhametsizce merhamet saygı gösterilmez

Arkadaşım ev başka ilde eşimin olduğu yere geldim orda kimsem yok mecburi hizmette olduğum için başka ilde ev tutmak zorundayım şimdi izinde olunca eşimin yanına geldim ben de bilirim herlde aynı ilde evim olsa kendi evimde kalmayı😧
Niye kalamayasin ki yalniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X