Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesiniz en iyi fırsat geldiler mi baska odaya geçip uzanın . Kapıyı açın anne benim biraz ağrım var odamda uzanicam diyin gidin .adem yanında uzanilmasi rahatsız ediyo. Aslında bunları açıkça konuşmaktan başka da yol yok . Çünkü kimse kusura bakmasın ama burası benim evim der.Merhaba hanımlar aile apartmanındayım.Normalde üst kattaydım 1+1 de orası çok eski diye eşimle yaptırmaya karar versik içini bebeğimiz de olacağı için.Kv ve kp siz bizim kata geçin hem daha sıcak hem 3+1 bebekle rahat edersiniz masrafa girmezsiniz diye baya ısrar ettiler diğer daireyi de yaptırmayın biz orayı kiraya vereceğiz diye söylediler.Biz de kabul ettik mırın kırınla zorla bir ay sonra taşındılar kendileri teklif etmelerine rağmen taşınırken çok surat astılar.Bir haftadır taşındık daha ama kv günde 4 kez geliyor ve sürekli evde yeni ne var ne yok onları kontrol ediyor ve ben çok rahatsız oluyorum.Yanında uzanınca bozuluyor düz otur bilmemne diyor hamileyim uzanmak istiyorum kendisi hiç uzanmadığı için ben de öyle olayım istiyor sanırım, hiç rahat edemiyorum.Kp de sizin kattaki tv maçları çekiyor diye iki günde bir bize geliyor akşamları ne yapacağımı şaşırdım hanımlar![]()
Eşiniz de en az onlar kadar hödük ve anlayışsız değilse onunla konuşmayı deneyin. Ayrı bir semte veya eve çıkmak istediğinizi söyleyin. Size değer veriyorsa çözüm bulacaktır.Merhaba hanımlar aile apartmanındayım.Normalde üst kattaydım 1+1 de orası çok eski diye eşimle yaptırmaya karar versik içini bebeğimiz de olacağı için.Kv ve kp siz bizim kata geçin hem daha sıcak hem 3+1 bebekle rahat edersiniz masrafa girmezsiniz diye baya ısrar ettiler diğer daireyi de yaptırmayın biz orayı kiraya vereceğiz diye söylediler.Biz de kabul ettik mırın kırınla zorla bir ay sonra taşındılar kendileri teklif etmelerine rağmen taşınırken çok surat astılar.Bir haftadır taşındık daha ama kv günde 4 kez geliyor ve sürekli evde yeni ne var ne yok onları kontrol ediyor ve ben çok rahatsız oluyorum.Yanında uzanınca bozuluyor düz otur bilmemne diyor hamileyim uzanmak istiyorum kendisi hiç uzanmadığı için ben de öyle olayım istiyor sanırım, hiç rahat edemiyorum.Kp de sizin kattaki tv maçları çekiyor diye iki günde bir bize geliyor akşamları ne yapacağımı şaşırdım hanımlar![]()
Amaan senin demenle mi pasif olucam bırak Allah aşkına ya hadi iyi forumlar sana sizin gibi sinirli sinirli cevap yazanları da ayrıca komik buluyorum hayatınızdaki kendinizde dahil bütün kininizi buralarda kusuyorsunuz..
Valla ben hiç aslan kesilmedim gayet düzgün bir şekilde sorumu sordum öfke kontrolü olmadan yazan sizin gibiler de böyle bana laf soktuğunu sanıp sevinir anca ne diyim yazık size.bende burada aslan kesilip, ama evinde hamile haliyle uzamanayip ses cikaramayan insanlari komik buluyorum......
O zaman merhamet etmeyene merhamet edilmez , olmadı çirkefleş , başka türlü sınırlarını zorlamaya devam edecek senin , bilerek yapıyor belli kiYapar mı hiç kızına canım
Yapacağım şey belli , içerden kilitle anahtarını üstünde bırak ya da sürgü varsa Çek giremesin , bu kadar basitEvet o konuda haklısınız uyardım da anne korkuyorum lütfen böyle girme zili çal diye gayet te sert uyardım ama bi insan nasıl yüzsüz olabilir bu kadar aklım almıyor hayatımda hiç böyle insanlarla karşılaşmadığım için ne yapacağımı kestiremiyorum daha ne yapabilirim diye
Hayır ya ne münasebet ne pişkinliğinden bahsediyorsunuz kendileri çok ısrar ettiler aksine oraya masraf yapmayın biz iki kişiyiz nasılsa diye güzelce açıklama yaptılar bi atlama durumu yok.Zaten benim evim başka ilde doğum iznine geldim oranın kirasını ödüyoruz şuan bir de burda başka ev tutamayız diye bu şekilde düşündük
Valla ben hiç aslan kesilmedim gayet düzgün bir şekilde sorumu sordum öfke kontrolü olmadan yazan sizin gibiler de böyle bana laf soktuğunu sanıp sevinir anca ne diyim yazık size.
Amaan senin demenle mi pasif olucam bırak Allah aşkına ya hadi iyi forumlar sana sizin gibi sinirli sinirli cevap yazanları da ayrıca komik buluyorum hayatınızdaki kendinizde dahil bütün kininizi buralarda kusuyorsunuz..
Sana yazık sana zavallımbence sana yazik, evim dedigin yerde mahremin bile yok. düsünsene ayagini uzatip tv bile izliyemiyorsun.
Kaç konu açacağımı sana mı soracağım zavallı ya şikayet etmiş beni bi de hahaYoo bence sen burda bize yapacağın atarı kv ne yapsan sorunun kalmayacak sen hayatında kusamadıklarını böyle bize carlayarak atıyosun. Aynen devam daha çok konu açarsın.
Valla ben hiç aslan kesilmedim gayet düzgün bir şekilde sorumu sordum öfke kontrolü olmadan yazan sizin gibiler de böyle bana laf soktuğunu sanıp sevinir anca ne diyim yazık size.
evde yeni ne var ne yok onları kontrol ediyor
Kayinpeder ve kaynanan tam bir hödükmus, geçmiş olsun çok üzüldüm adina.
Kendi evimde istediğin gibi uzanirim, sana mi kaldi de.
Hamileliğimin başlangıcından beri biraz fazla sinirliyim hissedebiliyorum sanırım hormonlarla alakalıymış.Beni üzen konu ben hep kızım olsun isterdim eskiden beri ve annem sürekli kız olursa benim adımı koycaksınız demeye başladı.Ben de istemediğimi söyledim bugün kesin bir dille o da’O zaman inşallah oğlun olur ‘ dedi.Erkek kız gerçekten fark etmez hele ki o minik kalbi duyduktan sonra sağlıklı olsun yeter ama sırf kendi adı konmadı diye bende beddua etkisi yarattı ve çok üzüldüm.
On beş tatil ve yaz için eşimin yanına döndüğümde aile apartmanında kalıyorum.Kayınvalidemle pek anlaşamıyoruz her gittiğimde de dip dibe olduğumuz için bir sorun çıkıyor canım sıkılıyor.
Görgüsüz bır aileymıs
Eşiniz de en az onlar kadar hödük ve anlayışsız