• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli gelen kv.Ne yapacağımı şaşırdım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba hanımlar aile apartmanındayım.Normalde üst kattaydım 1+1 de orası çok eski diye eşimle yaptırmaya karar versik içini bebeğimiz de olacağı için.Kv ve kp siz bizim kata geçin hem daha sıcak hem 3+1 bebekle rahat edersiniz masrafa girmezsiniz diye baya ısrar ettiler diğer daireyi de yaptırmayın biz orayı kiraya vereceğiz diye söylediler.Biz de kabul ettik mırın kırınla zorla bir ay sonra taşındılar kendileri teklif etmelerine rağmen taşınırken çok surat astılar.Bir haftadır taşındık daha ama kv günde 4 kez geliyor ve sürekli evde yeni ne var ne yok onları kontrol ediyor ve ben çok rahatsız oluyorum.Yanında uzanınca bozuluyor düz otur bilmemne diyor hamileyim uzanmak istiyorum kendisi hiç uzanmadığı için ben de öyle olayım istiyor sanırım, hiç rahat edemiyorum.Kp de sizin kattaki tv maçları çekiyor diye iki günde bir bize geliyor akşamları ne yapacağımı şaşırdım hanımlar😞
Hamilesiniz en iyi fırsat geldiler mi baska odaya geçip uzanın . Kapıyı açın anne benim biraz ağrım var odamda uzanicam diyin gidin .adem yanında uzanilmasi rahatsız ediyo. Aslında bunları açıkça konuşmaktan başka da yol yok . Çünkü kimse kusura bakmasın ama burası benim evim der.

başkasının evinde oturursan böyle çekmek zorunda kalırsın . Çalışmaya başla ve kendi evini al. Yani kadına ne dıyebılırsın ki ? Kendı evım dıyodur.

Merhaba hanımlar aile apartmanındayım.Normalde üst kattaydım 1+1 de orası çok eski diye eşimle yaptırmaya karar versik içini bebeğimiz de olacağı için.Kv ve kp siz bizim kata geçin hem daha sıcak hem 3+1 bebekle rahat edersiniz masrafa girmezsiniz diye baya ısrar ettiler diğer daireyi de yaptırmayın biz orayı kiraya vereceğiz diye söylediler.Biz de kabul ettik mırın kırınla zorla bir ay sonra taşındılar kendileri teklif etmelerine rağmen taşınırken çok surat astılar.Bir haftadır taşındık daha ama kv günde 4 kez geliyor ve sürekli evde yeni ne var ne yok onları kontrol ediyor ve ben çok rahatsız oluyorum.Yanında uzanınca bozuluyor düz otur bilmemne diyor hamileyim uzanmak istiyorum kendisi hiç uzanmadığı için ben de öyle olayım istiyor sanırım, hiç rahat edemiyorum.Kp de sizin kattaki tv maçları çekiyor diye iki günde bir bize geliyor akşamları ne yapacağımı şaşırdım hanımlar😞
Eşiniz de en az onlar kadar hödük ve anlayışsız değilse onunla konuşmayı deneyin. Ayrı bir semte veya eve çıkmak istediğinizi söyleyin. Size değer veriyorsa çözüm bulacaktır.

Amaan senin demenle mi pasif olucam bırak Allah aşkına ya hadi iyi forumlar sana sizin gibi sinirli sinirli cevap yazanları da ayrıca komik buluyorum hayatınızdaki kendinizde dahil bütün kininizi buralarda kusuyorsunuz..

bende burada aslan kesilip, ama evinde hamile haliyle uzamanayip ses cikaramayan insanlari komik buluyorum......

Şartları zorlayıp taşının. Başka türlüsü olmaz. Nasılsa evi verdik diye istedikleri gibi hareket ediyorlar.

bende burada aslan kesilip, ama evinde hamile haliyle uzamanayip ses cikaramayan insanlari komik buluyorum......
Valla ben hiç aslan kesilmedim gayet düzgün bir şekilde sorumu sordum öfke kontrolü olmadan yazan sizin gibiler de böyle bana laf soktuğunu sanıp sevinir anca ne diyim yazık size.

Evet o konuda haklısınız uyardım da anne korkuyorum lütfen böyle girme zili çal diye gayet te sert uyardım ama bi insan nasıl yüzsüz olabilir bu kadar aklım almıyor hayatımda hiç böyle insanlarla karşılaşmadığım için ne yapacağımı kestiremiyorum daha ne yapabilirim diye
Yapacağım şey belli , içerden kilitle anahtarını üstünde bırak ya da sürgü varsa Çek giremesin , bu kadar basit

Hayır ya ne münasebet ne pişkinliğinden bahsediyorsunuz kendileri çok ısrar ettiler aksine oraya masraf yapmayın biz iki kişiyiz nasılsa diye güzelce açıklama yaptılar bi atlama durumu yok.Zaten benim evim başka ilde doğum iznine geldim oranın kirasını ödüyoruz şuan bir de burda başka ev tutamayız diye bu şekilde düşündük

gidin evinize

madem başka yerde eviniz var küçük müçük otursaydınız yukarıda

bebek doğduğunda devasa bir şey olmuyor zaten sizin sığdığınız geçici eve bebek de sığar

Valla ben hiç aslan kesilmedim gayet düzgün bir şekilde sorumu sordum öfke kontrolü olmadan yazan sizin gibiler de böyle bana laf soktuğunu sanıp sevinir anca ne diyim yazık size.

bence sana yazik, evim dedigin yerde mahremin bile yok. düsünsene ayagini uzatip tv bile izliyemiyorsun.

Amaan senin demenle mi pasif olucam bırak Allah aşkına ya hadi iyi forumlar sana sizin gibi sinirli sinirli cevap yazanları da ayrıca komik buluyorum hayatınızdaki kendinizde dahil bütün kininizi buralarda kusuyorsunuz..

Yoo bence sen burda bize yapacağın atarı kv ne yapsan sorunun kalmayacak sen hayatında kusamadıklarını böyle bize carlayarak atıyosun. Aynen devam daha çok konu açarsın.

Kv size düzgün otur dediğinde siz neden cvp vermiyorsunuz güzellikle cvbınızı verebilirsiniz yada bunu tek iken yapıyorsa eşiniz varken ayy kusura bakma anne ayaklarımı uzatmam lazım diyin bakalım oğlu varken de diyebiliyor mu ? Yokken rahat rahat söyleyebilirsiniz ayaklarım şişiyor anne uzatmam lazım sende uzan de sonra uzat.. aynı durumu onlar oturmaya geldiklerinde de yapın laf söylerse eşiniz fln yahu evimdeyim diyeceksiniz bu kdr.

Yoo bence sen burda bize yapacağın atarı kv ne yapsan sorunun kalmayacak sen hayatında kusamadıklarını böyle bize carlayarak atıyosun. Aynen devam daha çok konu açarsın.
Kaç konu açacağımı sana mı soracağım zavallı ya şikayet etmiş beni bi de haha😁

ama gerçekten öfke kontrolün var. hatta millete laf sokup ceza alınca bizim adaletimizi sorgulamanda çok denişik olmuş.

hadi abla arkana bakmadan sağdan sağdan ...

evde yeni ne var ne yok onları kontrol ediyor

yahu bir anne baba oğlu eve bir şeyler aldığında gurur duyar, ben biraz sizde fesatlık seziyorum.

Kayinpeder ve kaynanan tam bir hödükmus, geçmiş olsun çok üzüldüm adina.

Kendi evimde istediğin gibi uzanirim, sana mi kaldi de.

yanınızda büyükler varsa uzanamazsınız ! üyenin eski konularına bir bakın kadın zaten direk KV saplantılı. Keşke bir de KV tarafını dinleme şansımız olsa...

bu abla herkes ile kavgalı sadece KV değil ki ! Bakınız ;

Hamileliğimin başlangıcından beri biraz fazla sinirliyim hissedebiliyorum sanırım hormonlarla alakalıymış.Beni üzen konu ben hep kızım olsun isterdim eskiden beri ve annem sürekli kız olursa benim adımı koycaksınız demeye başladı.Ben de istemediğimi söyledim bugün kesin bir dille o da’O zaman inşallah oğlun olur ‘ dedi.Erkek kız gerçekten fark etmez hele ki o minik kalbi duyduktan sonra sağlıklı olsun yeter ama sırf kendi adı konmadı diye bende beddua etkisi yarattı ve çok üzüldüm.

On beş tatil ve yaz için eşimin yanına döndüğümde aile apartmanında kalıyorum.Kayınvalidemle pek anlaşamıyoruz her gittiğimde de dip dibe olduğumuz için bir sorun çıkıyor canım sıkılıyor.

gibi gibi ...

ev sahibi ile kavgalı, annesi ile gergin, KV'sine söylemediğini bırakmamış. Bir düşünün bakalım hepsinde mi karşı tarfaf suçlu bu abla sütten çıkmış ak kaşık mı ?

şimdi diyeceksiniz ki abi sen neden dahil oldum gider ayak bize de döşemiş. Konularını yanlış yere açan sen, ceza alınca adaletsiz site yönetimi biz.

abla sen git kayınvaliden gelsin ....

Görgüsüz bır aileymıs

Eşiniz de en az onlar kadar hödük ve anlayışsız

vay arkadaş eşini dinlemeden hödükte yaptınız, bir de görgüsüz oldular....

yahu kadının geçmiş konularına bakın sürekli birileri ile kavga halinde kendi ile bile kavga ediyor.

KV geldiği zaman anne kusura bakma ağrılarım var ben biraz uzanacağım diyip gitse yatak odasına uzansa KV dört döner bunun etrafında. Zira hamile, torunu gelecek.... Bir gelir iki gelir sonra ayağını keser önemli olan iletişim kurabilmek.

Afedersiniz ama öküz gibi odada büyükler varken uzanıyorsa ben buna görgüsüzlük derim, hödüklük derim...

Son bir not daha ; her ne kadar suçlu olurlarsa olsunlar "büyüklerini saymayan, onlara saygı göstermeyen" her zaman benden hakaret duyar. Diyorum ya %100 suçlu olsalar bile onlara hödük, görgüsüz diyemezsiniz. O kişiler senin her akşam koynuna girdiğin adamın annesi, babası. Aynı genler kocanda da olacak hatta doğacak olan oğlunda da olacak.

Böyle büyükleri aşağılarken biraz lafın nereye gittiğini bilin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X