• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli gelen kv.Ne yapacağımı şaşırdım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba hanımlar aile apartmanındayım.Normalde üst kattaydım 1+1 de orası çok eski diye eşimle yaptırmaya karar versik içini bebeğimiz de olacağı için.Kv ve kp siz bizim kata geçin hem daha sıcak hem 3+1 bebekle rahat edersiniz masrafa girmezsiniz diye baya ısrar ettiler diğer daireyi de yaptırmayın biz orayı kiraya vereceğiz diye söylediler.Biz de kabul ettik mırın kırınla zorla bir ay sonra taşındılar kendileri teklif etmelerine rağmen taşınırken çok surat astılar.Bir haftadır taşındık daha ama kv günde 4 kez geliyor ve sürekli evde yeni ne var ne yok onları kontrol ediyor ve ben çok rahatsız oluyorum.Yanında uzanınca bozuluyor düz otur bilmemne diyor hamileyim uzanmak istiyorum kendisi hiç uzanmadığı için ben de öyle olayım istiyor sanırım, hiç rahat edemiyorum.Kp de sizin kattaki tv maçları çekiyor diye iki günde bir bize geliyor akşamları ne yapacağımı şaşırdım hanımlar😞
Evleri degistirelim olmadı böyle.
Birlikte yasıyoruz diyinn.
Diyin yani ciddi ciddi.
Baska kardes yok mu?
Ona söyleyin o söylesin gerekirse.
Kiraya verse evini,bu bizim ev diyip kiracıya mı cökcek hergün:S
Ne sacma sey.

Evleri degistirelim olmadı böyle.
Birlikte yasıyoruz diyinn.
Diyin yani ciddi ciddi.
Baska kardes yok mu?
Ona söyleyin o söylesin gerekirse.
Kiraya verse evini,bu bizim ev diyip kiracıya mı cökcek hergün:S
Ne sacma sey.
Ben 1+1 deyken de her gün geliyordu canım ben gitmeyince de insan hiç kayınvalidesine gelmez mi sen nasıl gelinsin diyordu yalandan gülerek yemekleri bile ayırmamıza uyuz oldular ama zorla ayırdım

Ben 1+1 deyken de her gün geliyordu canım ben gitmeyince de insan hiç kayınvalidesine gelmez mi sen nasıl gelinsin diyordu yalandan gülerek yemekleri bile ayırmamıza uyuz oldular ama zorla ayırdım
E niye izin verdiniz bukadarına?
Ben senle evlendim aileni komple almadm desenize esinize🤦🏻‍♀️

Çekilecek dert değil valla sizin ki çocuk olunca hiç çıkmaz kayınvalideniz bildiğin gıcık biri evinize anahtar ile girmek ne demek zili çalıp girmek çok mu zor düşüncesiz aynı zaman da hayatta çekemem tavrım çok sert olur siz böyle pasif durdukça daha çok üzülür bin parçaya bölünürsünüz.

Hayır ya ne münasebet ne pişkinliğinden bahsediyorsunuz kendileri çok ısrar ettiler aksine oraya masraf yapmayın biz iki kişiyiz nasılsa diye güzelce açıklama yaptılar bi atlama durumu yok.Zaten benim evim başka ilde doğum iznine geldim oranın kirasını ödüyoruz şuan bir de burda başka ev tutamayız diye bu şekilde düşündük
Etsinler ısrar, boyle olacagini biliyordunuz zaten eve tasınmadan oncede sıkayetcıydınız onlardan. Bile bile tasındınız, yapacak bisey yok.

Çekilecek dert değil valla sizin ki çocuk olunca hiç çıkmaz kayınvalideniz bildiğin gıcık biri evinize anahtar ile girmek ne demek zili çalıp girmek çok mu zor düşüncesiz aynı zaman da hayatta çekemem tavrım çok sert olur siz böyle pasif durdukça daha çok üzülür bin parçaya bölünürsünüz.
Pasif kelimesini kullanmanız ne kadar doğru ben size burda derdimi açmışım hemen şahsıma yönelik saldırılarda bulunuyorsunuz

Pasif kelimesini kullanmanız ne kadar doğru ben size burda derdimi açmışım hemen şahsıma yönelik saldırılarda bulunuyorsunuz
Şahsınıza pasif demiyoruz davranış olarak kayınvalidenize karşı pasif kalmışsınız ki bunu düzeltmeniz gerekiyor. Sizin için yazıyoruz harekete geçmezseniz düzelmez, anahtarla eve dalması çok büyük bir ayıp buna dur demeniz lazımdı.

Şahsınıza pasif demiyoruz davranış olarak kayınvalidenize karşı pasif kalmışsınız ki bunu düzeltmeniz gerekiyor. Sizin için yazıyoruz harekete geçmezseniz düzelmez, anahtarla eve dalması çok büyük bir ayıp buna dur demeniz lazımdı.
Evet o konuda haklısınız uyardım da anne korkuyorum lütfen böyle girme zili çal diye gayet te sert uyardım ama bi insan nasıl yüzsüz olabilir bu kadar aklım almıyor hayatımda hiç böyle insanlarla karşılaşmadığım için ne yapacağımı kestiremiyorum daha ne yapabilirim diye

Eş ailesiyle altlı üstlü yanyana arka arkaya oturmak pişmanlıktır net. Allah sabır versin ya ben anlamıyorum yaşını başını almış güya olgunlaşmış insanlar daha anlayışsız ve dücesiz davranıyor.
Madem hamilesin nasıl rahat ediyorsan öyle otur. Düzelt falan derse kusura bakma böyle rahat ediyorum sen rahatsızsan evine geçebilirsin de. Böyleler bunu hakediyor
Aynen tecrube ile sabit.O sıkıntı yaşadığım için ben de acele ile ev alıp gittim. Malesef onlardan kurutulmak için gönlüme uygun bulamadım.

Merhaba hanımlar aile apartmanındayım.Normalde üst kattaydım 1+1 de orası çok eski diye eşimle yaptırmaya karar versik içini bebeğimiz de olacağı için.Kv ve kp siz bizim kata geçin hem daha sıcak hem 3+1 bebekle rahat edersiniz masrafa girmezsiniz diye baya ısrar ettiler diğer daireyi de yaptırmayın biz orayı kiraya vereceğiz diye söylediler.Biz de kabul ettik mırın kırınla zorla bir ay sonra taşındılar kendileri teklif etmelerine rağmen taşınırken çok surat astılar.Bir haftadır taşındık daha ama kv günde 4 kez geliyor ve sürekli evde yeni ne var ne yok onları kontrol ediyor ve ben çok rahatsız oluyorum.Yanında uzanınca bozuluyor düz otur bilmemne diyor hamileyim uzanmak istiyorum kendisi hiç uzanmadığı için ben de öyle olayım istiyor sanırım, hiç rahat edemiyorum.Kp de sizin kattaki tv maçları çekiyor diye iki günde bir bize geliyor akşamları ne yapacağımı şaşırdım hanımlar😞
Aile apartmanında oturmayı kabul ederken ne olmasını bekliyordunuz ki ? Fırsatınız varsa taşının . Cocuk olduğunda da her şeyine karışabilir.

Kusura bakma mesajımı da beğenme istiyosan ama pasifsin.
O kadın sana kendi evinde nasıl oturacağını söyleme cüretini sadece 1 kere bulur. Onun ağzını öyle bi kapatabilridin ki yapmamışsın 2. Kere söyleyebilmesi senin pasifliğin.
Senin evine anahtarla girmesi yine senden kaynaklı bu kdr da olmaz pes.
Eşine niye söylemiyosun orayı hiç anlamadım zaten.

Kusura bakma mesajımı da beğenme istiyosan ama pasifsin.
O kadın sana kendi evinde nasıl oturacağını söyleme cüretini sadece 1 kere bulur. Onun ağzını öyle bi kapatabilridin ki yapmamışsın 2. Kere söyleyebilmesi senin pasifliğin.
Senin evine anahtarla girmesi yine senden kaynaklı bu kdr da olmaz pes.
Eşine niye söylemiyosun orayı hiç anlamadım zaten.
Amaan senin demenle mi pasif olucam bırak Allah aşkına ya hadi iyi forumlar sana sizin gibi sinirli sinirli cevap yazanları da ayrıca komik buluyorum hayatınızdaki kendinizde dahil bütün kininizi buralarda kusuyorsunuz..

Benim kayinpederin eski bir binası var. Bir kaç yıl önce çok direttiler kira ödemeyin evlerimizden birine yerlesin diye. Mahalle kötü tinerciler esrar kullananlar ne ararsaniz var. Evde kötü. Ben kabul etmedikçe onlar inatlastilar oturdukları her yerde evimiz var verelim diyoruz kabul etmiyorlar dediler. Gelin evi beğenmiyor lukse alışmış vs diye adımı çıkarttılar. Beni apaçık sucladilar senin yuzunden oglumuz bir suru kira oduyor dediler. Tabi ben bunların derdini biliyordum. Amaçları bize kendi evlerini verip beni himayelerine almaktı. Hayatıma burunlarını sokmakti. Ben kabul etmedikçe eşimle arama huzursuzluk soktular hatta boşanma aşamasına bile geldik. Ama o zevki onlara yasatmadim. Onlarin minneti altina girip benim ozel alanima mudahele etmelerine izin vermedim. Bunu yapacagima gider bosanirdim. Keşke hic kabul etmeseydiniz. Bazi kayinaileler sirf kendi menfaatlerini düşündükleri için 'iyilik' yapıyorlar. Ne kadar iyilik yaparsak hayatlarina o kadar burnumuzu sokariz kafasindalar. O iyilkleri alıp yedirmek gerekiyor böylelerine. Diyeceğim o ki o evden ne yapıp edin çıkın yoksa daha çok başınız ağrıyacak.

Olmaz öyle siz bu ailesiniz (çekirdek) eviniz sizin rahat edeceğiniz yer çok ayıp kaç yaşında kadın aaaa ne maçiymiş artık siz ayrı bir hanesiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X