• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli gelen kv.Ne yapacağımı şaşırdım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Müsade etmeyin siz de bu kadarına bir zahmet. Başkasının yaşadığı eve anahtarla dalmak ne demek? Siz baya baya pasifsiniz ki anahtarla yaşadığınız yere dalıyor. Gerçi pasif olmasanız direk başka bir yere taşınırdınız. Verilen tavsiyelere öyle diyemem ki, keşke diyebilsem falan yazmışsınız, e o zaman sürer gider böyle, mecbur kendinizi değiştireceksiniz ki karşınızdaki insanlar da haddini bilecek.
ulasimiz ulasimiz
Neyini beğenmedin bu mesajımın acaba, ben başka bir konudaki mesajını beğenmedim diye üşenmeden buraya gelip beğenmedime tıklamışsın. İnsan üşenir.

Peki Süper zeki arkadaşım, sen neden bu kadar hırslandın..Beğenmediysem beğenmedim hesabını mı vereceğim..Ben sana neden beğenmedin dedim mi? Oysa ki o mesajım yapıcı bir mesajken.
Hırslandığımdan değil, ben bir mesajı beğenmiyorsam bir sebebe binaen, kurallar dahilinde beğenmiyorum. Mesajını beğenmediğim kişinin karşılık olsun diye, intikam olsun diye alakasız bir mesajı beğenmedim yapması bana komik geliyor kusura bakmayın.
Mesajınız da yapıcı falan değildi, kızkardeşler doğum yaparken birbirinin sırasını beklemeli, birbirlerinin çocuğuna bakmalı, aynı anda doğurmamalı minvalinde hiçbir mantığı olmayan bir mesajdı. Buraya alıntılardım ama konu sahibinin konusunu yeterince dağıttık.
Normalde neden beğenmedin demem kimseye, sizin sebebinizi bildiğim için aşikar etmek istedim çünkü forumda bu şekilde davranılması hoş değil.
Hoşçakalın.

Hırslandığımdan değil, ben bir mesajı beğenmiyorsam bir sebebe binaen, kurallar dahilinde beğenmiyorum. Mesajını beğenmediğim kişinin karşılık olsun diye, intikam olsun diye alakasız bir mesajı beğenmedim yapması bana komik geliyor kusura bakmayın.
Mesajınız da yapıcı falan değildi, kızkardeşler doğum yaparken birbirinin sırasını beklemeli, birbirlerinin çocuğuna bakmalı, aynı anda doğurmamalı minvalinde hiçbir mantığı olmayan bir mesajdı. Buraya alıntılardım ama konu sahibinin konusunu yeterince dağıttık.
Normalde neden beğenmedin demem kimseye, sizin sebebinizi bildiğim için aşikar etmek istedim çünkü forumda bu şekilde davranılması hoş değil.
Hoşçakalın.
Tamam aynı pencereden bakmadığımiz çok belli ..Bu cevaba da gerek yoktu..

Aile içinde birbirine yardim etmenin, destek olmanin ne zararı var ?

Destek olmak başka zorunlu tutmak, hatta karşıdakinin hayat planını ertelemesi gerektiğini düşünmek başka.
Lütfen konu sahibinin, konun neresinde kardeşini zorunlu tuttuğunu söyler misiniz?

Anlaşılan kafanızda konuyu kendinize göre şekillendirip cevaplamışsınız..

Yabancı değil bunlar.. Kardeş, karındaş! üstelik konu sahibini demoralize eden, destek olacağını söyleyip sonra vazgeçen ama yemeğine kadar ablasına yaptıran kardeş ..

Lütfen konu sahibinin, konun neresinde kardeşini zorunlu tuttuğunu söyler misiniz?

Anlaşılan kafanızda konuyu kendinize göre şekillendirip cevaplamışsınız..

Yabancı değil bunlar.. Kardeş, karındaş! üstelik konu sahibini demoralize eden, destek olacağını söyleyip sonra vazgeçen ama yemeğine kadar ablasına yaptıran kardeş ..
Yahu konu sahibi zorunlu tutmadı zaten, siz yazdığınız yorumda öyle dediniz. Neyse uzatmayalım yoksa konu dışı yorum yazmaktan ve polemikten banlanacağız her ikimiz de.

Yahu konu sahibi zorunlu tutmadı zaten, siz yazdığınız yorumda öyle dediniz. Neyse uzatmayalım yoksa konu dışı yorum yazmaktan ve polemikten banlanacağız her ikimiz de.
Bence de banlanacağiz şimdi..

Siz bana burdan değil özelden atar mısınız Allah aşkına Cevabımda ki
" Zorundadir " kelimesini ? Konuları, cevaplari karıştırmışsiniz. Lütfen okuduğunuz konu ve cevaplara vakıf olun.

Eşim de yok canım tek başıma olucam bu sefer
Yanlis anlama da bu sikintiyi cekmenden iyi hadi dogumun ik 15 20 gun lohusaligin ilk zamanlarinda tamam olsundu biri yaninda ama biri senin yanina gelseydi aonra evine donerdi herkes yada kv evindd 15 20 gun kalirdin sonra evine gecerdin kitler kapini otururdun.. insanlar tek basina senelerce yalnis yasiyo..

Bence de banlanacağiz şimdi..

Siz bana burdan değil özelden atar mısınız Allah aşkına Cevabımda ki
" Zorundadir " kelimesini ? Konuları, cevaplari karıştırmışsiniz. Lütfen okuduğunuz konu ve cevaplara vakıf olun.
Önce ablasına manevi anlamda destek olmalıydı sonra o da tabi ki 2.'yı doğurup ailesi den destek alabilir.
-Meli -Malı eki Türkçede gereklilik kipidir, zorunluluk anlamı içerir. TDK’dan bakabilirsiniz. Okuduklarıma vakıfım, keşke siz de yazdıklarınıza vakıf olsanız.

İyi yapmışsın canım benimkinin suratı beş karış oluyor ben de huzursuzluğa asık surata dayanamıyorum tüm gün beni etkiliyor kötü olmıuım diyorum kimseyi kırmıyım diyorum bir bakıyorum bu sefer de ben bin parçayım..
seni düşünmeyeni sen niye düşünüyorsun canım çocuk olunca ne yapacaksn sürekli herşeye karisacak

Su sikintilari cekecegine evindd yalniz kalsaydin esin gelene kadar yada senin gorevin bitip gidene kadar daha iyidi.. is basi yapinca da bulurdun bakici filan yada kres baslardin isine.. seni bu duruma zorlayan esinse de boyle adam da cekilmez yani eger o ise

Merhaba hanımlar aile apartmanındayım.Normalde üst kattaydım 1+1 de orası çok eski diye eşimle yaptırmaya karar versik içini bebeğimiz de olacağı için.Kv ve kp siz bizim kata geçin hem daha sıcak hem 3+1 bebekle rahat edersiniz masrafa girmezsiniz diye baya ısrar ettiler diğer daireyi de yaptırmayın biz orayı kiraya vereceğiz diye söylediler.Biz de kabul ettik mırın kırınla zorla bir ay sonra taşındılar kendileri teklif etmelerine rağmen taşınırken çok surat astılar.Bir haftadır taşındık daha ama kv günde 4 kez geliyor ve sürekli evde yeni ne var ne yok onları kontrol ediyor ve ben çok rahatsız oluyorum.Yanında uzanınca bozuluyor düz otur bilmemne diyor hamileyim uzanmak istiyorum kendisi hiç uzanmadığı için ben de öyle olayım istiyor sanırım, hiç rahat edemiyorum.Kp de sizin kattaki tv maçları çekiyor diye iki günde bir bize geliyor akşamları ne yapacağımı şaşırdım hanımlar😞
Allah yardımcınız olsun. O anlayışsız kv ye inat yatın bol bol. Hatta iyice serilin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X