- 13 Mayıs 2016
- 329
- 958
- 23
- Konu Sahibi sosislimilfoy
-
Başlıkta da bahsettiğim gibi sürekli gerginim. En ufak şeye sinirleniyorum ve hemen parlıyorum. Beni hiç alakadar etmeyen konulara bile çoook sinirlendiğim oluyor . Hiçbir zaman mizaç olarak sakin bir insan değildim ama bu kadar da değildim. Hayatımda değişen bir şey de yok niye böyle oldu , ne yapmalıyım biliyorum ama çok yıprandım
Başlıkta da bahsettiğim gibi sürekli gerginim. En ufak şeye sinirleniyorum ve hemen parlıyorum. Beni hiç alakadar etmeyen konulara bile çoook sinirlendiğim oluyor . Hiçbir zaman mizaç olarak sakin bir insan değildim ama bu kadar da değildim. Hayatımda değişen bir şey de yok niye böyle oldu , ne yapmalıyım biliyorum ama çok yıprandım
Sizindemi işiniz sıkıntılıydı? Şuan aynı durumdayımBende öyleydim. İşten ayrıldım. Şuan daha iiiyim
Ben de öyleydim ve hala öyleyim.Başlıkta da bahsettiğim gibi sürekli gerginim. En ufak şeye sinirleniyorum ve hemen parlıyorum. Beni hiç alakadar etmeyen konulara bile çoook sinirlendiğim oluyor . Hiçbir zaman mizaç olarak sakin bir insan değildim ama bu kadar da değildim. Hayatımda değişen bir şey de yok niye böyle oldu , ne yapmalıyım biliyorum ama çok yıprandım
Yok sanmıyorum çünkü herkese karşı böyleyim. Yaşadığım bir olay yok açıkçasıgeçmişin birikimi olabilir mi?
Psikoloğa gidecek durumun yok maalesef , öğrenciyim. Devlette de 5 dakika dinliyorlarmış sadeceBunun sebebini bilmiyorsanız bir psikoloğa gidin iyi hissettirir mutlaka veya imkanınız varsa düzenli spora başlayın ferahlarsınız . Yenilikler yapın hayatınızda
Evet canım daha önce baktırmıştım herşey normalVitamin değerlerinize baktırdınızmı?
Umarım kısa zamanda daha güzel bir iş bulursunuz :)Bende öyleydim. İşten ayrıldım. Şuan daha iiiyim
Kan değerlerim normal canım , daha yeni baktırdımMutlaka kan degerlerinize baktirin. Ozellikle vucutta demir eksikliginde asiri sinirlilik hali goruluyor.
Tiroid'e de mutlaka baktırın. Büyük sinir sebebi.Başlıkta da bahsettiğim gibi sürekli gerginim. En ufak şeye sinirleniyorum ve hemen parlıyorum. Beni hiç alakadar etmeyen konulara bile çoook sinirlendiğim oluyor . Hiçbir zaman mizaç olarak sakin bir insan değildim ama bu kadar da değildim. Hayatımda değişen bir şey de yok niye böyle oldu , ne yapmalıyım biliyorum ama çok yıprandım
Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için. Yaklaşık 3-4 aydır özellikle böyleyim. İkizler burcuyum maalesefSon zamanlarda başladıysa 3 gün önce dolunay vardı ve Mars Satürn kavuşumu, bunlar genelde insanlarda agresyonu artıran etkiler, bütün astrologlar sakin kalmaya çalışın diyordu yazılarında, özellikle dolunay zamanları bir de zorlu açılar olduğunda insanlar daha gergin oluyor. Araştırma sonucunda dolunaya yakın zamanlarda suç ve kaza oranlarında artış görülmüş. Yani sorun siz de olmayabilir. Neler yapabilirsiniz enerjinizi pozitif şeylere yönlendirebilirsiniz, yürüyüş spor gibi veya sık sık duş alabilirsiniz. Toprak veya bahçeyle ilgilenmek insanı sakinleştiriyor, şuanda tam ekim ayları aslında balkona çiçek vs ekebilirsiniz, filizlenmiş patates soğan bile ekebilirsiniz evde varsa. Sakin müzikler dinleyebilirsiniz rock ve rap daha çok geriyor mesela beni. Limonlu su içebilirsiniz hem kanı temizler, tansiyonu düşürür hem de ferahlatır. Astroloji ile aranız nasıl, burcunuz nedir? Ateş grubu olma ihtimaliniz yüksek.
Ona da yeni baktırdım , o da normal çıktı. Sanırım psikolojik benimkiTiroid'e de mutlaka baktırın. Büyük sinir sebebi.
Kaç çıktı TSH?Ona da yeni baktırdım , o da normal çıktı. Sanırım psikolojik benimki
Bu sinir benim bahsettiğim gibi sinir mi yoksa damar sinir gibi bir sinir mi ? Yani ben de bu bölümden randevu alabilir miyim sinirli olduğum içinBen de öyleydim ve hala öyleyim.
Sinirsel rahatsızlıklar, bel, boyun, sırt ağrıları ve artı olarak bir sürü şey yerini aldı bende.
Sonuç olarak haftaya beyin-sinirden randevumu aldım, hadi hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?