Sürekli gezme isteği

Duygusal insan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
57
22
3
33
Arkadaşlar ben sürekli gezmek istiyorum. İki üç günde bir de çıkarız. Fakat bu isteğimin sebebini bilmiyorum. Evde sıkılıyorum. Şu an izindeyim. Tatilde de gittik geldik. Eskiden böyle değildim. Ve sürekli alışveriş yapmak istiyorum. Ne görsem almak istiyorum. Eşim artık her şeyi istiyorum diye dalga geçiyor. Tabi ki her şeyi alamıyorum. Maddi durumum yettiği kadar. Uygun fiyatlı ındırımde olan kıyafetleri. Neden böyle oldum teşekkürler.

Arkadaşlar ben sürekli gezmek istiyorum. İki üç günde bir de çıkarız. Fakat bu isteğimin sebebini bilmiyorum. Evde sıkılıyorum. Şu an izindeyim. Tatilde de gittik geldik. Eskiden böyle değildim. Ve sürekli alışveriş yapmak istiyorum. Ne görsem almak istiyorum. Eşim artık her şeyi istiyorum diye dalga geçiyor. Tabi ki her şeyi alamıyorum. Maddi durumum yettiği kadar. Uygun fiyatlı ındırımde olan kıyafetleri. Neden böyle oldum teşekkürler.

Tam tersi olur normalde ama 😂 enerjine maşallah diyim :halay:

Keyiften olmuştur, fazla rahatlıktan olmuştur bunca derdi olan insan arasında böyle şeylerden sıkılabiliyorsanız eğer rahat batmıştır kusura bakmayın da konuya bak dalga geçer gibi. :olamaz:
Yok estağfurullah dalga geçmek değil. Mlnl bir depresyona mu acaba diye düşünüyorum. Çok rahat bir hayatım yok. Kendi halinde

Bende bir dönem yaşadım benzer olayı fakat ileri dereceye geldi ailemle ve eşimle sorun yaşamamıza neden oldu aslında psikolojik bir şey içinde eksik hissettiğiniz şey neyse onun açlığını başka şeylerle örtmeye çalışmak bir nevi teselli etmek isteği ,aşırı boyutları gerçekten sorun oluyor, alışveriş ve gezme isteğinin maddi açıdan borçlanarak ve kendine engel olamaz bir hale geldiğinde çevremizde bir takım problemler yaşamamıza neden olabiliyor ,kendinizi kontrol etmeye çalışın dikkat edin eğer bu durum rayından çıkarsa psikoloğa gidin yardım alın .

Bende bir dönem yaşadım benzer olayı fakat ileri dereceye geldi ailemle ve eşimle sorun yaşamamıza neden oldu aslında psikolojik bir şey içinde eksik hissettiğiniz şey neyse onun açlığını başka şeylerle örtmeye çalışmak bir nevi teselli etmek isteği ,aşırı boyutları gerçekten sorun oluyor, alışveriş ve gezme isteğinin maddi açıdan borçlanarak ve kendine engel olamaz bir hale geldiğinde çevremizde bir takım problemler yaşamamıza neden olabiliyor ,kendinizi kontrol etmeye çalışın dikkat edin eğer bu durum rayından çıkarsa psikoloğa gidin yardım alın .
Evet durumumuz ne çok iyi ne çok kötü. Bizim de ufak çaplı borçlarımız mevcut. Bu durum maddi açıdan zorlamaya başladı. Alışveriş için çok asmiyorum uygun tercih ediyorum. Ama bu doyumsuzlugun mutlaka sebebi olmalı. Onu bulamadım. Cevremdekielre bahsedince alay konusu oluyor. Aynı burda yorum yapan arkadaşlar gibi rahat batmıştır vs. Ama biliyorum psikolojik bir sebep çözemedim. Huzursuzum. Bir gün mutluyum bı gun mutsuzum

Bu arada eskiden bı dizi izlemek bile beni inanılmaz mutlu ederdi şimdi ise hiç boş izliyorum sanki.

Back
X