Sürekli görmek zorunda oldugumuz birini nasil unututuz

Benim onu unutmam gerektiginin bircok sebebi var. Cinsellikte bunlardan biri. Aynen öyle cinsellik olmadiktan sonra esimden ayrilmazdim daha iyiydi.

Birtek kalbime söz gecirmeliyim unutmaliyim simdi
Adam hem tipsiz hem kuşsuz, sen de niye gidip gidip kussuzlari buluyon be

Ben dalga gectim güldüm ciddi ciddi... ergenler gibi dokunur dokunmaz bosaldin dedim. Bunun önceside vardi ama diyor affedersin pantolonun üstünden oksadigimdan bahsediyor 🤣🤣Vallahi sinirlerim bozuldu simdi hatirlayinca
Adama göz kirpsan mücbir sebep sayicak, ay bunla mi ugrasican, zaten tipsiz diyosun? Tipsiz, kuşsuz, ilgisiz bi adam mi istiyosun, hayatinda var mi yok mu belli degil.

Adama göz kirpsan mücbir sebep sayicak, ay bunla mi ugrasican, zaten tipsiz diyosun? Tipsiz, kuşsuz, ilgisiz bi adam mi istiyosun, hayatinda var mi yok mu belli degil.

Ya derler ya gönül aka da konar b.k da ben gönlümün taaa... o bicim yani.

Kizlar birsey soracagim, benimle konusmaya calisacak yine buna eminim. Onunla dalga gecsem. Mesela Hep yek Filmine baktim, hep seni düsündüm, 6 Saniyede bosalan bir adam vardi fila desem... belki utancindan birdaha bana yanasamaz. Hemde hincimi bir Nebze almis olurum. Iyi bir fikirmidir acep

Ben buradan yürüyecegim valla.. dalga gecip ölmüs cavusu ictimaya cagirmanin bir manasi yok deyip bundan sonra bundan dolayi görüsmek istemedigimi söyleyecegim.

Hem bidaha yüzü olmaz konusmaya, hem hincimi alirim, hemde kaldirdigim poposu yere inmis olur. Allah biran önce yine yoluma ciksin nolurrr

Asik olmam gereken en son insana asik oldum. Cinsellik desen 0. Yasi desen benden büyük. Tipi desen yanima yakismiyor. Ilgi alaka desen hic göstermiyor. Ne ariyor ne soruyor, arada bir karsima cikip herseyin yolunda olduguna ilgisi olduguna ikna edip sonra defolup gidiyor. Benim ona olan askimi hicbir sekilde haketmiyor.

Ama su arsiz kalbime söz geciremiyorum. Ayni yerde calisiyoruz haftada birkac defa görmek durumundaYim. Birini sürekli görüpte unutmak cok zormus. Hele ki hergün icine dogan onu görmek umudu. Onu cok özlüyorum.

Hanimlar sürekli görmek zorunda oldugun insani unutmanin en kestirme yolu Nedir,?
Görmezden gelerek 🤦

Ne yazikki görünüse bakilirsa oda benimle konusmamaya karar vermis. Dedigim seyi yapamiyacagim. Ben kapisinin önünden geverken kapiyi kapatiyor, birsey gerek olunca kapinin önüne koyuyor filan 🙃

Neyse belki böylesi daha iyidir

Ne yazikki görünüse bakilirsa oda benimle konusmamaya karar vermis. Dedigim seyi yapamiyacagim. Ben kapisinin önünden geverken kapiyi kapatiyor, birsey gerek olunca kapinin önüne koyuyor filan 🙃

Gelir yine, üzülme. 😀 O zaman gömersin.

En son birkac saniye icinde bosalinca acaba dedim, diger iliskilerimizde de hemen bosaldi da bunu örtpas etmek adina daha bosalmadim diye yalanmi söyledi. Zaten aniden fazla islaklik meydana geldiydi. Neyse bir önemi yok zaten. Her iki durumda da fiyasko
🤢🤢avam

Yok taktik yapıyor ya. Görmezden gelse böyle dandik şeyler yapmaz. Siz gelin diye zorluyor. Çünkü giderseniz ölü kuşu da bu pinpon muamelesini de kabul etmiş olacaksınız.

Berememesinin acisini mi cikariyor aklinca yoksa bu sekilde baglamayami calisiyor? Haklisiniz uzaktan bakinca resmin tamamini görmek daha kolay

Berememesinin acisini mi cikariyor aklinca yoksa bu sekilde baglamayami calisiyor? Haklisiniz uzaktan bakinca resmin tamamini görmek daha kolay
Kendi beceriksizliğinden utanıyor, bu size öfke duymasını sağlıyor çünkü yüzüne vurdunuz. Kendisine iyice bağlayıp kendince ego tatmini sağlayacak.
Üzülerek söylüyorum ama bu denklemde size karşı olumlu hiçbir duygu yok. Sevgi aşk vs boşverin saygı da yok.

Asik olmam gereken en son insana asik oldum. Cinsellik desen 0. Yasi desen benden büyük. Tipi desen yanima yakismiyor. Ilgi alaka desen hic göstermiyor. Ne ariyor ne soruyor, arada bir karsima cikip herseyin yolunda olduguna ilgisi olduguna ikna edip sonra defolup gidiyor. Benim ona olan askimi hicbir sekilde haketmiyor.

Ama su arsiz kalbime söz geciremiyorum. Ayni yerde calisiyoruz haftada birkac defa görmek durumundaYim. Birini sürekli görüpte unutmak cok zormus. Hele ki hergün icine dogan onu görmek umudu. Onu cok özlüyorum.

Hanimlar sürekli görmek zorunda oldugun insani unutmanin en kestirme yolu Nedir,?
Unutmak diye bir şey o yüzden kestirme yolunu aramayın. Size değer vermeyen birini yok sayın gitsin

Back
X