- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
arkadaşlar biliyorum hepiniz yükleneceksiniz kızacaksınız yine. ama gerçekten durumum anlatılır gibi değil. kızına çok düşkün, bu psikopat hali ayda bir 2 ayda bir geliyor, geri kalan günlerde nasıl ilgili... kızımı vermem diyor, görürsün kanunlarda devlette bir yere kadar diyor. resmen tehdit etti beni, yalvarırsında ancak kakalı bezini görürsün diyor. yoksa ailem birşey demez zaten çalışıyorum alır kızımı giderim ama babamda çok agresif bir insan bunaltırlar, kızımla rahat bir ortamımız olmaz, bir odası bile olmaz... şimdi hiç değilse prensesler gibi odasını yaptık herşeyiyle ilgilenmeye çalışıyorum. sonra ailemle oturmak istemesem n eeşim ne babam rahat vermez. şimdi ayda 2 ayda bir hır gür gören kızım o zaman her akşam savaşın alasını görür... kıyamıyoruuuuuuuuummmm!!!
arkadaşlar biliyorum hepiniz yükleneceksiniz kızacaksınız yine. ama gerçekten durumum anlatılır gibi değil. kızına çok düşkün, bu psikopat hali ayda bir 2 ayda bir geliyor, geri kalan günlerde nasıl ilgili... kızımı vermem diyor, görürsün kanunlarda devlette bir yere kadar diyor. resmen tehdit etti beni, yalvarırsında ancak kakalı bezini görürsün diyor. yoksa ailem birşey demez zaten çalışıyorum alır kızımı giderim ama babamda çok agresif bir insan bunaltırlar, kızımla rahat bir ortamımız olmaz, bir odası bile olmaz... şimdi hiç değilse prensesler gibi odasını yaptık herşeyiyle ilgilenmeye çalışıyorum. sonra ailemle oturmak istemesem n eeşim ne babam rahat vermez. şimdi ayda 2 ayda bir hır gür gören kızım o zaman her akşam savaşın alasını görür... kıyamıyoruuuuuuuuummmm!!!
geçen hafta namaza başlamıştı ne kadarda sakindi çok iyi gidiyordu herşey... dün işten gelince annesiyle kızımı telefonda konuşturmaya çalıştı kızımda konuşmuyordu buda ısrar ediyor kızımı baskılıyor. keşke hiç karışmasaydım, sessizce yemek yaptıgım yerde "utanıyor heralde" dedim "sanane" diyor bana. sen ne diyon ordan diyor bende ne biçim bir insansın sen yaaa dedim neyse bunlar konuşup kapattılar teli kapatır kapatmaz geldi sen ne zırvalıyon ne konuşup duruyon ne biçim insansın ne demek dedi bende dediğimde ne var fikrimi söyledim dedim sana fikrini soranmı var dedi bende sana fikrini sormuyorum ama herşeye nasıl konuşuyosan bende konuştum işte dedim ya aslında o kadar basitki... gelir gelmez sinirimi oynattın adi, kişiliksiz, pislik saydı durdu kendini sıkıp duruyordu. ben balkonda oturdum kızım kucağımda mutfaktan gelip gelip bakıp gidiyor.. nasıl gerildim en sonundada kızıma yemnek yediriyodum suratım asık ağlamaklıydım suratsız maymun dedi!!!! bunuda ilk kez duydum. maymun ne yaaaa... ama ailesi için kavga çıkaran bir tip değildir. onun başka bir derdi var ama anlayamıyorum. diyorumya pohpohlanmak istiyor galiba. valla benimde gücüm kalmıyor ev işi çocuk iş bende bir insanım. içtiği sodanın şişesini bile atmayan bir insan. sonra görümcem geldi onlada hiç konuşmadı üçümüzlede konuşmadı maç izledi. görümcemde anladı başınmı ağrıyor yenge dedi evet dedim...
senin eşin hasta, klinik bi vaka, konularının bütününü bilmeyen arkadaşlar ne demek istediğimi anlamayabilir ama bilenler hak verecektir, sen ki günlerce yerde yatmış bi kadınsın dilini kesicem diye sana saldıran bi adam var psikolojik fiziksel ruhsal her türlü şiddet var çalışıyosunda, çok endişeliyim senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?