sürekli hakaret, küfür....nereye kadar sabredeceğim?

cnm anlamadığım şey sana hakaretlerin dışında herşey normal galiba ..hani demişsin çocuk odası yaptık.. çocuğumu vermem falan demişya ..benim tahminim bu biraz sonradan rahatı görünce azmış kudurmuş ..erkeklerin çoğu böyle yapıyorlar paraları çoğalınca öyle şeyler yapıyorlar .. senin yerinde olsam sahip olduğu şeyleri kısıtlarım bişekilde rahatını kaçırırım yani seni sindirmiş belli ..sen hep onu memnun etmek istersin yanlışı burda yapıyorsun cnm göze göz dişe diş . söylediklerini hiç eksiksiz aynen iade et hiç korkma ...rahatını kaçırmayıda unutma cnm çok öpüyorum seni ..izninle pis kart sonradan görme herif ..

Ayy biz geçen bi kavga ettik. Nisanlim cok kizdi. Bana karsi degil kendi kendine modunda sesini biraz yükseltti bi bes dakka falan saydirdi kendince ama ben salya sumuk agliorum. Sonra susstu sarıldı da nasil Özür dileyecegini bilemedi. Bendene kadar kotu olmuştum. Ki on yillik sevgilim ilk kez öyle gördüm. Ben bu kadarcik seyle baya bozuldum sen iyi dayanmissin... allah sabir versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…