sürekli hakaret, küfür....nereye kadar sabredeceğim?

Evet taniyordum böyle birini simdi 17 yil oldu evliler adam hala ayni adam degismez can cikar huy cikmaz.
Sende degisecegini unma sakin . Özür dileyip gönlünü alsa ne olur ki yine kizdigin da ayni seyler olmicak mi ?

Merhaba, ben oyle birini taniyorum kendisi babam olur maalesef :-(
Annemle babam 31 yildir evli babam hala ayni duzelmiyor duzelmeyecekte...
Babam o kelimeleri agzina sakiz etmis babam toplum icinde konusunca utancimdan yerin dibine giriyorum. Biz uc kiz kardesiz on bir yildir babamizla birlikteyiz.
Annemle evlenmis bir sene yaninda kalmis sonra askere gitmis annem hamileymis ablama gelmis bir sene daha kalmis. Kibrisa gitmis ozamnda bana hamileymis. Iki sene sonra gelmis kardesime hamile kalmis annem yurtdisina gelmis aldatmalar hor gormeler s...tir etmeler tlfonla bile olsa burnumuzda getiriyordu hayati.
Annem uc cocukla kaynana, kayinbaba yaninda kaldi. Kiz cocuguyuz diye her seyde horladilar hem annemi hem bizi. Babamin maddi durumu iyiydi anneminse geliri yoktu. Cunku ev hanimydi. Babasi yoktu abisi sahib cikmadi. Bizi elinden alir diye bosanamadi. Hala cekiyor saka bile yapsak agzimizdan burnumuzdan geliyor, gerizekali oluyoruz, salak oluyoruz, bilgisiz oluyoruz, konusmasak suratsiz oluyoruz, hepimize takintili. Demem o ki yillarda gecse degismez boyleleri annemin hayati boyle gecti hastaliklar sahibi oldu.
Siz kacin kurtarin kendinizi cocugunuz icin yapin bunu.
Evladiniz icin saglikli bir anne olmalisiniz ki ilerde oda bizim gibi uzulmesin. Bunlari ornek olarak yazdim. Vaktinizi aldim hakkinizi helal edin.
Rabbim yar ve yardimciniz olsun.

bir akrabamızın eşiyle ilişkisi böyleydi. 10 yıl sürdü, kadın hep düzeleceğini bekledi. hakaret şiddetle birlikte katmerlenerek devam etti. ister devam edin, ister bitirin, ama o değişmeyecek, bunu bilin.

iki ayda bir kavga çıkan evde büyüyen kızının mutlu bir çocukluk geçireceğine ve bu durumun normal olduğuna inanıyorsan sen de bir doktora git bence.

standartlaşmış rıutine dönmüş kavga zamanlarınızı bekleyecek sonra normale mi dönecek çocuğunuz? böyle bir şey olur mu ya, ayda yılda 1 bile olsa çocuk etkilenir. eşin kızına çok düşkünmüş falan hikaye , onu o kadar çok sevse onun yanında sana böyle davranmazdı.

Düzelmiyor cnm böyle adamlar benim eşimde böyle odun gibi.ve sülaleme kadar küfürler ediyo sinirlenince.hiç bi zaman hatasını kabul etme gibi bihuyuda yok bazen artık sabredemiycek gibi oluyorum sonra belki değişir diye katlanıyrum hersey tekrar basa sarıyo adam olmaz oda

çalışmıyorum,çocugum yok ama aynı olaylara maruz kalmıs biriyim.3 yıldır evliyiz ve malesef son 1 yıl anlattıgın seylerle ugrasıyorum.ugrasıyorum diyorum cünkü kendi egosunu benm üzerimde tatmin etmesine izin vermiyorum.annem hep derdiki o sinirlennce sen susacaksın,evet en basta cok susutum.baktım susmak cözüm degil aksine dahada ezik hissetmeme sebep oldu.sonra azalacagını düsündügüm durum dahada fenalastı.senn duydukların ne ki? yasadıkların neki?
kendime olan saygımdan asla küfür etmezdim.şimdi çaçanoz kadınlardan beterim.
bana olan saygısını kaybettirdim susarak.
ona olan saygımı kaybettim küfrederek ona cevap vererek.
malum sonuc ayrılık olcak ve en yakın arkadaslarıma bile hissettirmeden suan avukat,yasal haklar,önlemler peşindeyim.tehditlerine pabuc bırakmamk için kendimi maddi manevi tamamlayıp tek celsede bitirmek niyetindeyim.
aynı evde iki düşman cephe,birbirimizin agzına laf vermemek,hata yapmamak için dikn üzerindeyiz.
düzelmez ve asla düzelecegini ümit edip ömrümü tüketmek niyetinde degilim.
cocuktu,babamdı,annemdi düşünme.önce sen arkadasım.sen güçlü olacaksınki çocugun için savaşacaksın.kendin için yap yapacagını.
kusur ettiysem affola..

Eşleriniz sizlere psikolojik şiddet uyguluyor ve böyle bir durumda polise veya savcılığa başvurduğunuz taktirde devlet sizi koruma kararı alacaktır. Kararı veren/onaylayan hakimin fikrine göre değişmekle birlikte, eşinizi evinizden, işinizden ve hatta bulunduğunuz yerden uzaklaştırma kararı dahi verebilir. Bu kararı vermese bile muhakkak size hakaret etme yasağı koyacaktır ve bu yasağa uymazsa eşiniz hapis cezasına kadar yolu vardır. Tek yapmanız gereken, yaşanan bir olay üzerine polise haber vermek.
Polise haber verince olacaklardan korkuyorsanız, komşu veya bir akrabanıza da arattırabilirsiniz, polis olaydan haberdar olduktan ve siz şikayetçi olduktan sonra muhakkak koruma kararı verilecektir.

Kizina duskunde sana duskunmu
Boyle bir adamla birkiz nasil buyur azcik mantikli ol arkdsm azcikya bulaflar allahin gucune gitmezmi yazik...birkadin bukdr gurursuz olamaz kizma bana ama annesin sen azcik dikdur ne demek pis maymunya yaziklar olsun .kadin emanettir kufur ne buyuk gunahtir.hayat sadece bebekten ibaretmi ococuk ilerde o babayi ornek almicakmi daha buyuk felaket bence iyice dusun derim ben

Önce de yazdık boşan arkadasım,balkondan atlamak da ne demek? Bu dünya iyilerin yaşaması için,çocugun iyice anlayacak yaşa gelmeden ayrıl artık...Ölmeden ,öldürmeden,yoksa buralara yazmakla olmaz...Hala bir umut böyle olup da düzelen var mı diyorsun ? Yok arkadasım yok ,sinir hastası ayrıca ahlaksız bir adam senin kocan,

İnsan eşine böyle şeyler diyebiliyorsa ahlak yoksunudur.
Çözüm sende degil.
Allah yardımcın olsun,

arkadaşim yazdıklarını okudum baya uzun zaman once yazmışsın benim ailemde senin gibi maddiyatcı ve evliligim aynı senin gibi cok zor bazen sabrı kalmıyo insanın geceleri uyuyamıyorum gunduzleri de akşama kadar yatıyorum robot gibi sinir hastası oldum belirli bir zaman atarax kullandım sonra zanax sakinleştirici ama bu ilaclar doktor yazmadan kullanmamanı tavsiye ederi dr git derim boşanmak kolay degil tabiki cekmek de zor.. ama bol bol dua edelim elimizden bişe gelmiyor bende herşeyi denedm gunden gune kufurleri dahada fazlalaştı ailemde maddiyatcı duzelir diye umuyorum dua ediyorum bu dunyada imtihan dunyası olan cocuklara oluyor allah senin de benimde yar ve yardımcımız olsun...

Bede 2 yıldır evliyim benimki de en ufak tartışmada küfür nefret ettim herseyden sırf küfür duymamak için sessiz kalıyorum çoğu zaman 7 yıldır böyleyse benimki de değişmez herhalde

Canim bende 7 yillik evliyim oncelikle Allah sabir versin ama bu gercekten sabir ayrilmak cozum degil sabret ve be yaparsa yapsin hic birsey olmanis gibi gul takma bir sure sonra sasiracak inan ve gercekten hic birseyi sorun etme oncelik saglik maddi sikintinda yoksa ye ic gul ama hep gul takma bende takardim hep tartisirdim kitaptan girerdi anamdan cikardi ama en sonunda sabir dedim takmadim siddetde gordum cok moluklarla gezdim ama cok sukur 3 senedir tik yokk duruldu Allah kolaylik versin

ARKADAŞIM sen kendini neden balkondan atıcakmışınki onu at bence o hakareet edince sen susuyormusun, sende ona eğer sen haketmediğini düşündüğün halde bu laflara maruz kalıyorsan, o hakettiği halde sende susma, sende say agzına geleni ki o da anlasın hakaret edilmek nasıl olurmuş, dicekler şimdi ahlaksızla sende mi ahlaksız olucaksın, VALLA KARŞINDAKİ HANGİ DİLDEN ANLIYORSA O DİLLE KONUŞUCAKSIN, kendi dilinle adam olmuyor bunlar, lanet olsunki erkeklerin ya ailesinden yada ahlaksızlıklarından kadınlar çekiyor, yola getirmek için sende aynen öle olucaksın, yok ben olamam diyorsanda ya çekiceksin susup, yada kararını vericeksin, ailene söyle belki onlar adam eder kocanı

canım madem başka çıkar yolun yok o zaman eşinle orta yolu bulmayı denesen? kaldırılması kolay laflar değil ama madem orada yaşamak zorunda hissediyorsun, eşinin senden isteklerine cevap vermeye çalış, belki o da değişimin farkına varır o da yumuşar. mesela asık yüz istemiyor, sen de gülümse, ilgilen. zamanla ona da küfürden hakaretten hoşlanmadığını böyle yapmasının evliliğinze zarar verdiğini belirt ne bileyim. hani boşanabilecek durumda olsan git derim de. yaşamayı öğrenmek zorunda hissediyorsun anladığım kadarıyla.

he bu yol da olmazsa o zaman ailenin de yanına gitmeyeceğin bi yer olması lazım. başka eve çık. çünkü ayrılmak da çözüm gibi gözükmüyor. Allah yardımcın olsun..

konuyu yazalı çok olmuştu arkadaşlar tekrar ilgilenmişsiniz teşekkürler. bu sıralar hiç sataşmıyoruz birbirimize çünkü onunla mümkün oldukça az konuşuyorum sinirlenirsem içeri gidiyorum genelde kızımla ilgileniyorum oda ynımızda laptopuyla uğraşıyor arada kızımızla beraber birşeylere bakıyorlar. biraz daha sak,in gibiyiz. pazar günü hafif tartıştık uzatmadık baktım ne o surat astı ne ben büyütmeden kapattık. biraz daha iyiye gidiyoruz. ben kendimi ibadete verdim aradığım aşkı inşallah rabbimde bulurum, inşallah eşimden beklediklerimin ne kadar basit ve komik şeyler olduğunu anlar artık onunla değil ahiretimle ilgilenirim...

Umarım herşey yoluna girer, sonun benim gibi olmaz. Biz artık boşanma aşamasındayız. Oğlum o küçücük yüreğiyle hala tekrar üçümüzün bir arada olacağı günü bekliyor.
Rabbim çocuğunu sana bağışlasın, eşine de akıl fikir versin. Şimdilik iyi gitmesine sevindim ama yine de dikkatli ol, her an kavgalar başlayabilir. Sana bir tavsiye: sataştığı zamanları mümkünse kaydet, telefonuna ya da bir başka yere, boşanmada çok işine yarayacak. Çünkü boşanma esnasında nafaka ve tazminat vermemek için daha da çirkefleşip iftira bile atabiliyorlar. Hiç bir delili yok etme. Tanık ve delile inan çok ihtiyacın olacak. Umarım siz o aşamaya gelmezsiniz.
Sevgilerimle...

Siz hala duzelmesi icin umit mi ediyorsunuzz bence birakin akli basina gelsin hangi hakla o kufurleri edebilir kusura bakmayn ama havlayan kopek isirmaz istedigi kadar tehtid etsin hc brsey yapamaz cekmeyin bence bu insani belki karsiniza ilerde daha iyi biri cikicak bunlarida dusunun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Böyle huylar değişmiyor malesef, hastalıklı kişilik bence bunlar. Benim babamda böyledir. Çenesinden durulmaz, kanser eder insanı. 36 senelik evliler, hala da aynıdır. Annemde başka bir sabır var, çekiyor.. Kendi şikayet ediyo ama kimseye de laf söyletmiyor. Bize de mutluluklar dilemek kalıyor. Vel asıl kelam değişmiyorlar...

Simdi iyiyiz demissin bakalim ne kadar surecek?BEN 1.5 yillk evliyim esim bu surecte beni bir kac kere dovdu kufur desen hetti hesabi yok en kucuk seyde hakaret asagilama anlatamam yasadiklarimi kafayi yiyecektim sonunda aklilimi basima topladim evi terk ettim hicbir sey almadan ailemn yanina okulum icin heyet raporu aldim tedaviye basladim .ayaklarima kapandi okul mudurunu yanima gonderdi arkadaslarima yalvardi baristirin diye aileme yalvardi ilk baslarda inanir gibi oldum acaba degisir mi ?su an sunu diyorum artik onun degismesi umrumda bile degilben degistim bunlarin bir cezasi olmali bana bunlari yasatmaya kimsenin hakki yok hemde hic yere .desirmis degismezmis umrumdegil cani cehenneme ...huzur gibisi yok her gun simdi neye kizacak veya hangi kufuru atacak dovecek mi korkusu ...beni 1.5 yillda bu kadar yipratti kufur attigi ilk gece yada dovdugu ilk gece yapmaliydimgec kalmisim...agliyor diyorlar kahroldu diyorlar benim cevabim bu tabi aglar kolesini yitirdi dovecegi baska enayi yoktur ..........dava gunumu bekliyorum hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…