Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sigara içiyor musunuz. İciyorsaniz azaltin. Kahve için enerji verir.Merhabalar herkese iyi forumlarrr
Benim sıkıntım, başlıkta yazdığım gibi kendimi çok halsiz,yorgun ve uykulu hissediyorum. 23 yaşımdayım bu arada. Akşam saat 11-12 gibi uyuyorum sabah 10-11 gibi uyanıyorum. Ama o yataktan kalkasım gelmiyor bir türlü. Kalksam bile bütün gün sanki beynim uyuşmuş gibi geçiriyorum. Sürekli halsizlik ve uyuma isteği hissediyorum. Ve o kadar uykumu almış olmama rağmen yatsam yinede uyuya biliyorum. Bu durum haftanın her günü olmasa da 3-4 günü bu şekilde. Ayrıca YGS'ye hazırlanıyorum.Sınava 34 gün kaldı.Ders çalışırken zihnim sanki bulanık gibi oluyor. Okuduğumu tekrar okuyorum. Bu konuyla ilgili önere bilceğiniz bir çözüm var mı ? Reklamlarda çıkan bir takım takviyeler var görmüşsünüzdür bunlar kullanıla bilir mi ? Ya da kendine bu konuyla ilgili çözüm bulan var mı ?
Şimdideen teşekkür ederimm![]()
Stresten dolayı bunalımdasın bence..Merhabalar herkese iyi forumlarrr
Benim sıkıntım, başlıkta yazdığım gibi kendimi çok halsiz,yorgun ve uykulu hissediyorum. 23 yaşımdayım bu arada. Akşam saat 11-12 gibi uyuyorum sabah 10-11 gibi uyanıyorum. Ama o yataktan kalkasım gelmiyor bir türlü. Kalksam bile bütün gün sanki beynim uyuşmuş gibi geçiriyorum. Sürekli halsizlik ve uyuma isteği hissediyorum. Ve o kadar uykumu almış olmama rağmen yatsam yinede uyuya biliyorum. Bu durum haftanın her günü olmasa da 3-4 günü bu şekilde. Ayrıca YGS'ye hazırlanıyorum.Sınava 34 gün kaldı.Ders çalışırken zihnim sanki bulanık gibi oluyor. Okuduğumu tekrar okuyorum. Bu konuyla ilgili önere bilceğiniz bir çözüm var mı ? Reklamlarda çıkan bir takım takviyeler var görmüşsünüzdür bunlar kullanıla bilir mi ? Ya da kendine bu konuyla ilgili çözüm bulan var mı ?
Şimdideen teşekkür ederimm![]()
o takviyeyi bende merak ediyorum aslında ama cidden kilo aldırma durumu varsa kullanmam bakalım yarın doktor ne dicek. Ne tür testler yapılcagına karar verir sanırımBen de ygs ve lys' ye hazirlanirken böyle düşünürdüm. Bu bir yandan da dersten kaçmaya çalışmak aslında :) okudugumu anlamazdim hep yatmak isterdim uyumasam da hep yatmak. Sonra sağlık ocağına gitmistim ben. Şu Reklamlarda dönen hani aşçı Arda'nın oynadığı reklamdaki ilacı onermisti bana. Gerçekten hem zinde olmamı sağladı hem de konsantrasyon için iyi gelmişti bana. Bir de kilo aldırdı tabi.