- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Yok başında bez bağlıyorBez mi bağlanıyor altına ? O zaman baya sorunu vardır sagliginda
Böyle yorumlar geleceğini tahmin ediyordum bu bi kac günlük bi olay değil ki insanda sabır bırakmıyor NE yazık ki..ben 29 yaşındayım küçükken beri böyleydi hep böyle...naz çekmek dediğiniz çok hafif kalıyor NE yazık kiYa bir ben mi rahatsızlık duyuyorum annelerle ilgili açılan konulardantamam rahatsız edici olabilir ama seni büyütürken nelerini çekmiş olan kadının nazını çekemiyorsun.
Konusuna göre beni de rahatsiz ediyor canim. Mesela bence bu konu (bizzat yasiyorum) şikayetlenecek bir konu degil. Bu kadar nazi da cekilir bana gore bir ananin.Ya bir ben mi rahatsızlık duyuyorum annelerle ilgili açılan konulardantamam rahatsız edici olabilir ama seni büyütürken nelerini çekmiş olan kadının nazını çekemiyorsun.
Aynen .bende biliyorum Avrupa'da Doğumda kadınlar çok bağırmazmış mesela.türk kadınları çok bağırıyormuş.ağrı eşiğimiz düşük galiba..bu gercek bılıyormusun. almanyada yaşıyorum ve bir doktor türk arkadasım anlatti bunu. hastanede türk kadınlarını bir odaya koyuyorlarmış almanları ayrı. bu arkadas siz ırkıcılık yapıyorsunuz demiş. asla demişler türk kadınları daha mızmız daha cok agrı hissedıyor dediler . almanlar öyle değil normal doğum yapıyorlar ve öyle kğne felan istemıyorlar sancıları hafıfletırmek ıcın. bu türk arkdas önce ınanmamış sonrada kendi doğruladı bunu. orıyantal kadınlar daha cok agrı hissedıyor. tak kurdeleyı yat 40 gün bu avrupanın hic biryerinde yok. hemen ayaga kalıyorlar. 40 50 yasında bayanlarımız hastalık hastası. almanlar 70-80 hala spor gezme hayat dolular. niye böyleyız anlamadım ama gercektn kadınlarımız mızmız
menapoz olabilirmi ? benim annemde menapoza girdiginder beri boyle birde uzun sure calisip birden isten ayrildi ve vucudunu dinlemeye basladiAteşim çıktı ,yanıyorum,of dizlerim of başım ...kolum uyuştu.belim çok fena.
Hastaneye gitsem kesin beni yatırırlar....der sürekli.
Doktora gider.doktor bi laf söylese onu abartır.Doktor çok kötüsün dedi iltihap hep dedi.şöyle dedi böyle dedi.
Sürekli Ya başı döner Ya ateşi çıkar,ya elleri titrer.Ayağını altına alıp otursa uyuşur öyle bi feryat ederki..ay ayağım diye öyle bağırır ki ev inler.anne uyuştu bekle geçer derim .bu uyuşma ağrısı değil der.
Sürekli aspirin ,vermidon...
Ölüyorum bitiyorum ..gecen diyor beynimde bişey var hissediyorum bi kitle var..ondan önce alciğerlerimde bişey var diyordu.Beyin kanaması geçiriyorum diyor..sürekli bir döngü içinde.
Birinin yanında dese ay geçmiş olsun X teyze dediğinde başlar acındırmaya kendini..çok hastayım.gözlerim de kör oldu olacak doktor gözünde şu var dedi.şuramda iltihap var buramda şu var...
Tipik hastalıklı Türk annesi modeli..
Psikiyatrik tedavi dediğinizi duyar gibiyim.sakın ha.delimiyim diye cıkdırır.
Hiç sesimi çıkarmıyorum bi kere sürekli hastasın dedim diye kıyameti kopardı ben mi hastayım diye..
Bi doktor arkadaşım demişti.türkler de hastanede yatma isteği çok var.yatırın beni doktor kötüyüm derler diye.cok doğru.
Evdeki sürekli hasta hali benim Çan'ımı sıkıyor çünkü şükür ki ortada bişey Yok ..
Hatta sorsanız neren ağrıyor diye.Her yerim diye cevap alırsınız.ya bi insanın her yeri ağrır mı..
Şu evden bigün çıkıp gitsem de kurtulsam .bezdim vallahi
Gerçekte olan hastalığı sadece mide .o da artık günümüzde herkeste var özellikle gencecik çocuklarda bile..
Ben hata olduğumda inlemem etmem .annem mutlaka inler ..Ya belki benim kötü olduğumu düşüneceksiniz ama evde sürekli iyi olup hasta taklidi yapan biri İnan'ın sinirinizi bozuyor.
bu gercek bılıyormusun. almanyada yaşıyorum ve bir doktor türk arkadasım anlatti bunu. hastanede türk kadınlarını bir odaya koyuyorlarmış almanları ayrı. bu arkadas siz ırkıcılık yapıyorsunuz demiş. asla demişler türk kadınları daha mızmız daha cok agrı hissedıyor dediler . almanlar öyle değil normal doğum yapıyorlar ve öyle kğne felan istemıyorlar sancıları hafıfletırmek ıcın. bu türk arkdas önce ınanmamış sonrada kendi doğruladı bunu. orıyantal kadınlar daha cok agrı hissedıyor. tak kurdeleyı yat 40 gün bu avrupanın hic biryerinde yok. hemen ayaga kalıyorlar. 40 50 yasında bayanlarımız hastalık hastası. almanlar 70-80 hala spor gezme hayat dolular. niye böyleyız anlamadım ama gercektn kadınlarımız mızmız
bu gercek bılıyormusun. almanyada yaşıyorum ve bir doktor türk arkadasım anlatti bunu. hastanede türk kadınlarını bir odaya koyuyorlarmış almanları ayrı. bu arkadas siz ırkıcılık yapıyorsunuz demiş. asla demişler türk kadınları daha mızmız daha cok agrı hissedıyor dediler . almanlar öyle değil normal doğum yapıyorlar ve öyle kğne felan istemıyorlar sancıları hafıfletırmek ıcın. bu türk arkdas önce ınanmamış sonrada kendi doğruladı bunu. orıyantal kadınlar daha cok agrı hissedıyor. tak kurdeleyı yat 40 gün bu avrupanın hic biryerinde yok. hemen ayaga kalıyorlar. 40 50 yasında bayanlarımız hastalık hastası. almanlar 70-80 hala spor gezme hayat dolular. niye böyleyız anlamadım ama gercektn kadınlarımız mızmız
Benim anneannem böyleydi ölüm lafı geçince saydırırdı bize ama hastalıktan dilide durmazdı düşün ki bebekken düşüp emziğini vurduğunu ve hep hastalığının ondan olduğunu :) hatta günde 2 yada 3 sakinleştirici içip gün boyu uyanmadığınu bir defasında olayı abartıp 12 uyku ilacını içip uyuyup uyanmadığı için hastaneye gidip intihar raporu alındı kaldı ki okadar yaşama sevinci vardı ki hiç bir cenazeye katılmaz annemler katılıncada küfür eder akşama kadar uyurdu aylığı alınca ilk iş kendini özel hastaneye atmak olurdu artık okadar konuşurdu ki bizi uyutmaz o hastaneye attırırdı kendini ayy hiç bitmiyor hikayesi Rahmetlininn bir defasında dolapta bulduğu şişeyi tepesine dikmiş teyzemlerde apartopar hastane tabi bizde gittik tabi kanında Alkoll çıkmıştı ay şimdi ne komik geliyor ama çıldırtmıştı sağlık ocağındaki sedyeye uzanıp hastayım hastayım kurtarın beni diye bağrışlarıı seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsunAteşim çıktı ,yanıyorum,of dizlerim of başım ...kolum uyuştu.belim çok fena.
Hastaneye gitsem kesin beni yatırırlar....der sürekli.
Doktora gider.doktor bi laf söylese onu abartır.Doktor çok kötüsün dedi iltihap hep dedi.şöyle dedi böyle dedi.
Sürekli Ya başı döner Ya ateşi çıkar,ya elleri titrer.Ayağını altına alıp otursa uyuşur öyle bi feryat ederki..ay ayağım diye öyle bağırır ki ev inler.anne uyuştu bekle geçer derim .bu uyuşma ağrısı değil der.
Sürekli aspirin ,vermidon...
Ölüyorum bitiyorum ..gecen diyor beynimde bişey var hissediyorum bi kitle var..ondan önce alciğerlerimde bişey var diyordu.Beyin kanaması geçiriyorum diyor..sürekli bir döngü içinde.
Birinin yanında dese ay geçmiş olsun X teyze dediğinde başlar acındırmaya kendini..çok hastayım.gözlerim de kör oldu olacak doktor gözünde şu var dedi.şuramda iltihap var buramda şu var...
Tipik hastalıklı Türk annesi modeli..
Psikiyatrik tedavi dediğinizi duyar gibiyim.sakın ha.delimiyim diye cıkdırır.
Hiç sesimi çıkarmıyorum bi kere sürekli hastasın dedim diye kıyameti kopardı ben mi hastayım diye..
Bi doktor arkadaşım demişti.türkler de hastanede yatma isteği çok var.yatırın beni doktor kötüyüm derler diye.cok doğru.
Evdeki sürekli hasta hali benim Çan'ımı sıkıyor çünkü şükür ki ortada bişey Yok ..
Hatta sorsanız neren ağrıyor diye.Her yerim diye cevap alırsınız.ya bi insanın her yeri ağrır mı..
Şu evden bigün çıkıp gitsem de kurtulsam .bezdim vallahi
Gerçekte olan hastalığı sadece mide .o da artık günümüzde herkeste var özellikle gencecik çocuklarda bile..
Ben hata olduğumda inlemem etmem .annem mutlaka inler ..Ya belki benim kötü olduğumu düşüneceksiniz ama evde sürekli iyi olup hasta taklidi yapan biri İnan'ın sinirinizi bozuyor.
bir an ben mi yazdim dedimTahliler temiz çıkıyor..evde olmayan bilemez işte.dışardakilwrde sizin gibi sanıyor.hergün çekilmiyor ama.Allaj bi gün bi dert verir görür hastalığı.
Allah canlarini sağ etsin.Tahliler temiz çıkıyor..evde olmayan bilemez işte.dışardakilwrde sizin gibi sanıyor.hergün çekilmiyor ama.Allaj bi gün bi dert verir görür hastalığı.
öyle yemek gelsin ayagına. kadınlarımız vok alaturka malesefTak kurdelayi yat :) supersin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?