Sürekli Hastalıktan Yakınan İnsanlar

Bende sinir olurum kv demi 3 senedir tanıyorum 3 senedir iyiyim dediğini duymuş değilim. .
Haklısın bence ama yine de gaz vermiyorum kendime .. Allah korusun biz de hasta olabiliriz boşver he de geç ben öyle yapıyorum. .
Sanırım artık değişmeyecek şeyleri kabul etmeyi öğrendim. Ben uyarsam ne olacak ki şikayet etmekten vaz mi geçecek . Hayır. . Ee bende o zaman duymamaya çalışıyorum yada he d3mi geçiyorum kafamda başka şeyler düşünüyorum. .

Değişmezler ki bu saatten sonra.. Duymamaktan başka çare yok. Bir laf diyince de anlamiyorsun falan diye de basliyorlar söylenmeye daha fena oluyor

Bir gün tepem atacak ağzımdan farklı bir laf çıkacak diye korkuyorum aslında .
Halamları çok sevmememe rağmen Kayseri 'de halam da bunalmış herhalde ''Herkes hasta H.....''demiş ona gücenmiş bir de ,

Yaslilik psikolojisi:)annem teyzesiyle dalga gecerdi hep hasta hep hasta diye simdi aynisini kendi yapiyo:)annecim nasilsin?nasil oluyim be kizim yoruldum artik calismak agir geliyo inaaan kemiklerim sizliyo.en basit cevabi bu:)teyzesi ondan bin beter tabi.beyninin burnundan aktigina inaniyo.is guc yaparken ariyorum onu,takiyorum kulakligi anlatiyo,desarj oluyo garibim napsin:)

psikolojisi bozuk o zaman.. aslında direk psikiyatriste gitse daha iyi...

Ben de hoşlanmıyorum.
Herkesin bir yerleri ağrır da sürekli dillendirmez.
Eşim çok çıtkırıldım benim gözümde.
Başı ağrır, burnu akar, uyuyamaz vs. Aynılarını ben de yaşarım ama sürekli başım da başım aman oy demem.

Bence zamanında bunların nazını çeken olmamış ya ondan dolayı böyle davranıyorlar gibime geliyor .İlgi çekme araçları

Ya bu soyledikleriniz fazla acimasiz ama.sadece ilgi cekmek,ilgi gormek istiyo olabilir.kaldiki bunu oyle saclarinizi agartacak kadar dert etmeyin.bos vakitlerinizi doldurun.takinti haline getirmissiniz bu yuzden gik dese batar size simdi.daha fazla sosyallesin.ara ara onu da nazlayin.gecinip gidersiniz.

haklısın valla belli bi yaş üstü bunu ilgi çekmek için yapıyor ama itici oluyor bence, hem bahsettikçe kendilerini daha çok hasta ettiklerinin farkında da değiller,
seviyorlar hastalıktan konuşmayı

benim çevremdede çok böyleleri,mesela halam,çok seviyorum kendisini ama mesela telefon açtığımda sesi kısık hastalıklı ölüp gidiyor gibi açar,hastayım halam der,konuştukça o sesin volümü gittikçe artar,en son telefonu kapatırken de kahkahalarla kapatır.ama istisnasız hep böyle,hayır en başta hasta gibi davranmaktan niye zevk alıyor bilmiyorum.

sürekli hastalıktan bahseden insanlardan artık kaçıyorum ben,tüm enerjimi alıp götürüyorlar.

Valla hiç de acımasız değil .Bendeki de can .Hele küçük çocuğu olan annelerin bunu yapması kadar acımasız bir şey olamaz .Yahu ben küçükken başımı yorganın içine atıp ağlardım annem ölecek mi diye .Allahtan reva mı bu ?

bi şekilde belli et bence canım, onun üstünden değil de başkasının üstünden hiç sevmiyorum hastalık muhabbetini diye

Durum o kadar vahimse bence kandirip bi psikologa hatta psikiyatriste goturun ki kandirmasi zor olmayacaktir.annenizinki cehalet ya da kultursuzluk degil.bu bi hastalik.yazik ikinize de

bi şekilde belli et bence canım, onun üstünden değil de başkasının üstünden hiç sevmiyorum hastalık muhabbetini diye
Defalarca söyledim uma umursayan yok maalesef .
Cidden bir gün eve gitmeyeceğim bakalım ne olacak

aynen, bi bakmışsın ki sen de hasta olmuşsun ruhen, gülerek gelip depresyonda çıkıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…