- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi imagemaker
-
Tamamen cehalet kültürsüzlük ve ilgi çekme .Başka hiç bir türlü açıklanamaz bu yaptıkları .
İnanın saçlarım ağardı .Bu resmimden çok belli olmuyor ama o kadar hayat dolu bir insan olmama rağmen saçlarım ağardı .
Sen benim KV deyi nerden taniyosun?Ben ameliyat olduğu için hava atanı tanıyorum ona ne diyorsunuz :)
aynen bende seni çok anlıyorum.dr gider bir şey demedi der.illa bir şey diyecekmiş gibi,yada dr bu ilaçları kullan kullanmazsan astım olursun der.annem eve gelene kadar astım olur herkese ben astımım der.oysa öyle bir şey yok...bazen ölsemde duymasam bunları derim...oyyy oyyyy
Sen benim KV deyi nerden taniyosun?
Ya bu soyledikleriniz fazla acimasiz ama.sadece ilgi cekmek,ilgi gormek istiyo olabilir.kaldiki bunu oyle saclarinizi agartacak kadar dert etmeyin.bos vakitlerinizi doldurun.takinti haline getirmissiniz bu yuzden gik dese batar size simdi.daha fazla sosyallesin.ara ara onu da nazlayin.gecinip gidersiniz.Tamamen cehalet kültürsüzlük ve ilgi çekme .Başka hiç bir türlü açıklanamaz bu yaptıkları .
İnanın saçlarım ağardı .Bu resmimden çok belli olmuyor ama o kadar hayat dolu bir insan olmama rağmen saçlarım ağardı .
Heheh ben benim kv'den bahsediyordum. Elti miyiz kız yoksa
Benimde sıkıntım bu .Sürekli hastalıktan yakınan insanlar canımı sıkıyor ve yanlarından uzaklaşma ihtiyacı hissediyorum .Ben doktor muyum .İnanın çok rahatsız oluyorum .Her kim olursa olsun .Annem de yapıyor başkaları da .Hele bu tür iki insan bir araya gelmesin .Birbirleri ile konuşmalarını bir görmeniz lazım. Haksızlık mı ediyorum acaba ?
Valla hiç de acımasız değil .Bendeki de can .Hele küçük çocuğu olan annelerin bunu yapması kadar acımasız bir şey olamaz .Yahu ben küçükken başımı yorganın içine atıp ağlardım annem ölecek mi diye .Allahtan reva mı bu ?Ya bu soyledikleriniz fazla acimasiz ama.sadece ilgi cekmek,ilgi gormek istiyo olabilir.kaldiki bunu oyle saclarinizi agartacak kadar dert etmeyin.bos vakitlerinizi doldurun.takinti haline getirmissiniz bu yuzden gik dese batar size simdi.daha fazla sosyallesin.ara ara onu da nazlayin.gecinip gidersiniz.
Aynen ben de annemi anlattım aslında .
Bazen evi terketmek istiyorum .
Bir gün yüzü gülmedi kadının yaaaa .
Çok iyidir fedakardır ama bu huyu beni deli etti .
Evim yakın öğlenleri sırf bu yüzden eve gitmiyorum .
Durum o kadar vahimse bence kandirip bi psikologa hatta psikiyatriste goturun ki kandirmasi zor olmayacaktir.annenizinki cehalet ya da kultursuzluk degil.bu bi hastalik.yazik ikinize deValla hiç de acımasız değil .Bendeki de can .Hele küçük çocuğu olan annelerin bunu yapması kadar acımasız bir şey olamaz .Yahu ben küçükken başımı yorganın içine atıp ağlardım annem ölecek mi diye .Allahtan reva mı bu ?
Defalarca söyledim uma umursayan yok maalesef .bi şekilde belli et bence canım, onun üstünden değil de başkasının üstünden hiç sevmiyorum hastalık muhabbetini diye
benim çevremdede çok böyleleri,mesela halam,çok seviyorum kendisini ama mesela telefon açtığımda sesi kısık hastalıklı ölüp gidiyor gibi açar,hastayım halam der,konuştukça o sesin volümü gittikçe artar,en son telefonu kapatırken de kahkahalarla kapatır.ama istisnasız hep böyle,hayır en başta hasta gibi davranmaktan niye zevk alıyor bilmiyorum.
sürekli hastalıktan bahseden insanlardan artık kaçıyorum ben,tüm enerjimi alıp götürüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?