- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
Hiç bir hastalığı olmadığı halde karşı tarafı üzeceğini bilemeden sırf ilgi çekmek için yapılan ber şey bencilliktir kültürsüzlüktür . Doktor ne yapsın bunlaraDurum o kadar vahimse bence kandirip bi psikologa hatta psikiyatriste goturun ki kandirmasi zor olmayacaktir.annenizinki cehalet ya da kultursuzluk degil.bu bi hastalik.yazik ikinize de
Gercekten oyle hissediyo olamaz mi?bunun gercekten bi hastalik oldugunu bilmiyomusunuz?ay basim of basim degil ki anlattiklariniz.sizi kucukken korkutup aglatacak kadar ileri boyut.bakin sizi de hasta etmis.kesinlikle tedavilik anneniz.Hiç bir hastalığı olmadığı halde karşı tarafı üzeceğini bilemeden sırf ilgi çekmek için yapılan ber şey bencilliktir kültürsüzlüktür . Doktor ne yapsın bunlara
Ben ameliyat olduğu için hava atanı tanıyorum ona ne diyorsunuz :)
Onu bunu bilmem de benim yakında hastanelik olacağım kesin .Gercekten oyle hissediyo olamaz mi?bunun gercekten bi hastalik oldugunu bilmiyomusunuz?ay basim of basim degil ki anlattiklariniz.sizi kucukken korkutup aglatacak kadar ileri boyut.bakin sizi de hasta etmis.kesinlikle tedavilik anneniz.
psikolojisi bozuk o zaman.. aslında direk psikiyatriste gitse daha iyi...
Desene butun KV ler ayni, bi kadin her gun hasta mi olur anacim, bizimki her gun bir bahane bulup hasta oluyor, ayagi agrimasa kolu agrir, beli agrimasa karnin agrir, hic bir yeri agrimasa k*ci agrir.
Koptum yaHeheh aynen. O yetmediği gibi bir de benim nerem ağrırsa onun da o gün mutlaka orası ağrıyordur :)
annem kurban bayramı sonrası dizkapağı ameliyatı olucak.bu ameliyat lafını duyduğundan beri sanki annem hergün ameliyat oluyor.sürekli ağızında bu var belki ondan fazla doktura gitti.özel veya devlet doktor beğenmiyor. ve ben şimdiden bunun sıkıntısını yaşıyorum.çünkü herkesin iyileşme süresi 6 aysa annem 1.5 senede iyiolur oda olursa tabiki.bu konuda annem çok yoruyor ve yıpratıyor beni kardeşlerimi babamı.
bayram yaklaşıyor ve ben birazdan kaynanama gıdecem..
temizlikten yırtmak için,bel ağrısı dan yakınmayı düşünüyorum..
Koptum yayok canim biz kesin eltiyiz.
Ya evet sorma çok bencilim ben .Hemen yaftayı yapıştırdınız bravo .Çok bencilsiniz bence insan annesi hastayım başım ağrıdı dedi diye soğur mu annesinden, evi terketmek ister mi, öğlenleri evi yakın olduğu halde sırf bu yüzden gitmemezlik yapar mı aklım almadı benim annem birşeyim var dese benim yüreğim hop eder bilmiyorum belki de ben çok düşkünüm ama o anne siz hastayken başınızda bekleyen, ateşiniz çıktığında telaşlanan sizi sağlıkla bugünlere getiren insan ama siz bir iki şikayetinde hemen sıkılıyorsunuz olabilir kendini her an yorgun bitkin hissedebilir sonuç olarak insanız en yakınımızdakine nazlanırız biraz dinleseniz ilgilenseniz ne olur ki. Siz de yaşlanacaksınız. Ben de bu aralar kendimi yorgun hissediyorum mevsim geçişleri malum arkadaşlarıma dert yanıyorum iş yerinde paylaşıyorum of aman deseler bozulurum mesela.
ya allah aşkına ben buradaki bazı bayanları anlamıyorum biri bana bencil demiş .Pazara gezmeye giderken yüzünde güller açan ama ev halkı ile iken sürekli sızlanan insan gerçekten hasta mıdır ?Hemen yapıştırıyorlar maaşallah yaftayı . Okuma ve anlama kabiliyeti olan insanlara hayranımGercekten hasta olanlari tenzih ediyorum digerleri ilgi cekmek veya muhabbet etmek icin yapiyor olabilirler.
"Havalar da bozdu artik." gibi.
Çok bencilsiniz bence insan annesi hastayım başım ağrıdı dedi diye soğur mu annesinden, evi terketmek ister mi, öğlenleri evi yakın olduğu halde sırf bu yüzden gitmemezlik yapar mı aklım almadı benim annem birşeyim var dese benim yüreğim hop eder bilmiyorum belki de ben çok düşkünüm ama o anne siz hastayken başınızda bekleyen, ateşiniz çıktığında telaşlanan sizi sağlıkla bugünlere getiren insan ama siz bir iki şikayetinde hemen sıkılıyorsunuz olabilir kendini her an yorgun bitkin hissedebilir sonuç olarak insanız en yakınımızdakine nazlanırız biraz dinleseniz ilgilenseniz ne olur ki. Siz de yaşlanacaksınız. Ben de bu aralar kendimi yorgun hissediyorum mevsim geçişleri malum arkadaşlarıma dert yanıyorum iş yerinde paylaşıyorum of aman deseler bozulurum mesela.
Bosverin, demek istediginizi anladim ben. Siz de gercekten hasta olan insanlari tenzih ettiniz. Dediginiz turden insanlar var. Hem mizahi konumuz bile olmuslardir. Gercek bu.ya allah aşkına ben buradaki bazı bayanları anlamıyorum biri bana bencil demiş .Pazara gezmeye giderken yüzünde güller açan ama ev halkı ile iken sürekli sızlanan insan gerçekten hasta mıdır ?Hemen yapıştırıyorlar maaşallah yaftayı . Okuma ve anlama kabiliyeti olan insanlara hayranım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?