Sürekli Hastalıktan Yakınan İnsanlar

Durum o kadar vahimse bence kandirip bi psikologa hatta psikiyatriste goturun ki kandirmasi zor olmayacaktir.annenizinki cehalet ya da kultursuzluk degil.bu bi hastalik.yazik ikinize de
Hiç bir hastalığı olmadığı halde karşı tarafı üzeceğini bilemeden sırf ilgi çekmek için yapılan ber şey bencilliktir kültürsüzlüktür . Doktor ne yapsın bunlara

Hiç bir hastalığı olmadığı halde karşı tarafı üzeceğini bilemeden sırf ilgi çekmek için yapılan ber şey bencilliktir kültürsüzlüktür . Doktor ne yapsın bunlara
Gercekten oyle hissediyo olamaz mi?bunun gercekten bi hastalik oldugunu bilmiyomusunuz?ay basim of basim degil ki anlattiklariniz.sizi kucukken korkutup aglatacak kadar ileri boyut.bakin sizi de hasta etmis.kesinlikle tedavilik anneniz.

bence çoğu insan bunu karşı tarafı kontrol etmek için yapıyor, bilmeden yaptıklarına pek inanmıyorum

Gercekten oyle hissediyo olamaz mi?bunun gercekten bi hastalik oldugunu bilmiyomusunuz?ay basim of basim degil ki anlattiklariniz.sizi kucukken korkutup aglatacak kadar ileri boyut.bakin sizi de hasta etmis.kesinlikle tedavilik anneniz.
Onu bunu bilmem de benim yakında hastanelik olacağım kesin .

psikolojisi bozuk o zaman.. aslında direk psikiyatriste gitse daha iyi...

annem kurban bayramı sonrası dizkapağı ameliyatı olucak.bu ameliyat lafını duyduğundan beri sanki annem hergün ameliyat oluyor.sürekli ağızında bu var belki ondan fazla doktura gitti.özel veya devlet doktor beğenmiyor. ve ben şimdiden bunun sıkıntısını yaşıyorum.çünkü herkesin iyileşme süresi 6 aysa annem 1.5 senede iyiolur oda olursa tabiki.bu konuda annem çok yoruyor ve yıpratıyor beni kardeşlerimi babamı.

Desene butun KV ler ayni, bi kadin her gun hasta mi olur anacim, bizimki her gun bir bahane bulup hasta oluyor, ayagi agrimasa kolu agrir, beli agrimasa karnin agrir, hic bir yeri agrimasa k*ci agrir.

Heheh aynen. O yetmediği gibi bir de benim nerem ağrırsa onun da o gün mutlaka orası ağrıyordur :)

geçmiş olsun. Allah sabır versin... ama doktoruna çaktırmadan anlat bence. sakinleştirici verebilir.

Çok bencilsiniz bence insan annesi hastayım başım ağrıdı dedi diye soğur mu annesinden, evi terketmek ister mi, öğlenleri evi yakın olduğu halde sırf bu yüzden gitmemezlik yapar mı aklım almadı benim annem birşeyim var dese benim yüreğim hop eder bilmiyorum belki de ben çok düşkünüm ama o anne siz hastayken başınızda bekleyen, ateşiniz çıktığında telaşlanan sizi sağlıkla bugünlere getiren insan ama siz bir iki şikayetinde hemen sıkılıyorsunuz olabilir kendini her an yorgun bitkin hissedebilir sonuç olarak insanız en yakınımızdakine nazlanırız biraz dinleseniz ilgilenseniz ne olur ki. Siz de yaşlanacaksınız. Ben de bu aralar kendimi yorgun hissediyorum mevsim geçişleri malum arkadaşlarıma dert yanıyorum iş yerinde paylaşıyorum of aman deseler bozulurum mesela.

Ya evet sorma çok bencilim ben .Hemen yaftayı yapıştırdınız bravo .

Gercekten hasta olanlari tenzih ediyorum digerleri ilgi cekmek veya muhabbet etmek icin yapiyor olabilirler.
"Havalar da bozdu artik." gibi.

Gercekten hasta olanlari tenzih ediyorum digerleri ilgi cekmek veya muhabbet etmek icin yapiyor olabilirler.
"Havalar da bozdu artik." gibi.
ya allah aşkına ben buradaki bazı bayanları anlamıyorum biri bana bencil demiş .Pazara gezmeye giderken yüzünde güller açan ama ev halkı ile iken sürekli sızlanan insan gerçekten hasta mıdır ?Hemen yapıştırıyorlar maaşallah yaftayı . Okuma ve anlama kabiliyeti olan insanlara hayranım

kesinlikle katılıyorum..
çok kızdım bu konuya...
kimi insan bünye olarak hassastır..bi soğuk almayla yatağa düşer falan..
değerleri düşüktür ya da zor bi çocukluk geçirmiş, bakımsız kalmıştır..
ya da sık sık rahatsızlanır..ki ben de onlardanım..
çevremde hep vay efendim ben de aynı sıkıntıyı çekiyom ama gıkımı çıkarmıyom diyenler genelde benim nerdeyse her hafta çektiğim hastalığıma 3 ayda bi ancak yakalananlar...
öyle uzaktan laf etmek kolay..3 ayda bi başıma gelen rahatsızlığa ben de laf etmem..
şöyle anlatayım:
birine yılda 3-4 kez yatılı misafir gelirse bunu abartıp ay misafirler de çok yordu beni demesi saçmadır,ama haftada 1 kez yani yılda yaklaşık 50 kez yatılı misafir gelen insan bunalır ve şikayetlenir...
umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır konu sahibi..
sütten ağzım yandı yorğurdu üflüyorum belki, belki canımı yakıyo bi çok insan gibi rahatça istediğimi yiyememek ya da giyememek..
resimde gördüğüm gibiyseniz, gayet sağlığı yerinde kanlı canlı birine benziyosunuz sevgili konu sahibi..oyüzden bünyesi hassas insanlarla empati kuramamanız normal..
ben de "babam biraz fazla mı yakınıyo hastalıktan" derken o hastalık babamı öldürdü..
insanların ne çektiğini dışardan gözlemle anlayamazsınız,anlayamayız herzaman..
demekki nazı size geçiyo,size sığınıyo biraz sızlanıyo, nolcak "senin için yapabileceğim bi şey var mı" deseniz..bi çay koysanız elinize mi yapışcak?
kınamayın başınıza gelmesin diyorum sadece..
vesselam....

Bosverin, demek istediginizi anladim ben. Siz de gercekten hasta olan insanlari tenzih ettiniz. Dediginiz turden insanlar var. Hem mizahi konumuz bile olmuslardir. Gercek bu.

Yalniz konu sahibi, kucukken yorganin altina girip annem olecek mi diye agladigindan bahsetmis. Annesi gercekten hasta degilmis. Gercekten hasta olsa dediklerinizde haklisiniz ama durum farkli.

Yaş ilerledikçe insanlar daha evhamlı oluyor
Mesela ben; 20 li yaşlarda kış günü incecik ceketle dolaşıp, yakam bağrım açık hasta olmazdım
Şimdi son üç yıldır ağır farenjit sahibiyim, şu aralar yutma güçlüğü yaşıyorum, midemde hasta
Bir torba ilaç kullanıyorum ve direncim çok düşük, hemen hasta oluveriyorum, geceleri sürekli kendimi dinliyorum falan
Eee dilime de vuruyor haliylen, ablam geçen gün k.. başın tutmuyor ne bu halin sürekli hastasın dedi
Dün gece yutmayı beceremediğim bir ilaçla saat 3 te acile koştum, yutmuşsun diyor doktor ama ben hala tıkanığım
Adam sakinleştirici yaptı bu yaşadığın panik bir bozukluk farkında mısın dedi, hiç düşünmemiştim o ana kadar
Yani olabiliyor, hasta olmasa da hasta hissedebiliyor insan
Annene kızma bu konuda , yardım almasını sağla, hastalık inan sevilecek bir şey değil, sorunun psikolojik olduğu aşikar ancak çözüme yardımcı olman gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…