Sürekli Hastalıktan Yakınan İnsanlar

Bu biraz şükürsüzlükten oluyor. Milletin ne derdi var demezler hep yakınırlar. Ama bir hastaneye gitseler "ay aman yok çok şükür ne hastalar var "derler de ilk bir kaç saat. Sonra yine ay uflar başlar.

Ben de yapıyorumdur zaman zaman

Haha benim cevremdede var buna benzer sahislar..ama soyle dusunuyorum..o kadar mesgullerki karsidakini dusunemiyorlar bile..ama bu da zamanla bunaltiyor insanlari..cunku insanlar sadece hastalik dinlemek istemiyorlar…
bence de

ben sürekli ağlaşmam ama bi hastalığım varsa o zaman çenem hiç durmaz kendimin de farkındayım oysa ne kadar itici olduğumun ama durduramıyorum. mızmızlık mı canı tatlılık mı artık neyse bu bendeki

Ameliyat donemimde soranlara anlatiordum ama ekstra abartmadim
Ama kronik rahatsizlik cekmek zor birsey o yuzden pek birsey demek istemiyorum
Allah herkese saglik versin

Neden incitiyor ki kadıncağızın vücut şikayetleri sizi. Belki ilgi bekliyor, sırtım ağrıyor diyorsa iki masaj yapın, başka birşeyden şikayet ediyorsa sıcak birşeyler ya da taze meyve suyu filan koyun önüne iyi gelir diye hep anneler mi çocuklarını nazlayacak biraz da siz nazlayın. Ya da sabah kuşaklarında düzenli yayınlanan sağlık programlarından etkileniyor ve gerçekten endişeleniyor olabilir, gidin bir kapsamlı check-up programı satın alın annenize hem onun içi rahatlasın hem siz bak kontrol ettirdik birşeyin yokmuş diyebilin.

Kaynanam olur kendileri töbe töbe her gördüğümde bi yeri mi ağrır insanın, belki de beni gördükçe nüksediyodur:))

Allah aşkına bu konuda bi bilgisi olan varsa bana da bi deyiversin bunu yapanların amacı ne? Mesela çok sık görüştüğüm bir anne kız var. Normalde hastayım ah uh diyen bi tip değilimdir ama bazen iyi hissetmiyorum ne bileyim gribim diyelim bana kız olan diyor ki: "İyisin iyisin. İyi düşün." bilmem ne. Ama kendisinin başı ağrısa bi büyütüyor şaşar kalırsınız. Herşeyi nazara bağlıyorlar bir de. Geçen gün evlerine biri gelmiş aman Allahım onlar gidince bir kusma bir baş ağrısı hep o misafirin nazarı değmiş. Kendilerinin ufacık bi yeri ağırsa olay oluyor, ben gerçekten kötü olunca yok bişeyin modundalar. Bi türlü çözemedim bunlar ne ayak?

Ayyyy sen çok yaşa e mi isme bak yamuk prenses:))) Çok tatlısın.

İstanbul'un en iyi hastanelerinde check-up yapıldı .
Yahu arkadaşlar hastalık mastalık yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…