• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli hatalar yapıyorum.

Topluma uygun görünmek zorunda değil kimse.Sizin tabirinizle aykırı olanlar da susup oturmak zorunda değil.
Siz nasıl ki buraya istediğiniz şey için konu açabiliyorsanız konu sahibinin de böyle bir hakkı var.Topluma uygun olmaması bir sınır değil.

Sinir değil tabiki ben sınırlarını bil yada buraya konu açamazsn falanmı demişim ki? Tabiki açabilir hatta açmaya devam etsin ki herkes görsün..
Dolayısyla benim de yorum yapmaya hakkim var.

Sen sen şimdi her beğendiğinle yat kalk tabiki.yaşın da genç nasıl olsa ne evlencen yaşın geçince de yamancak çocuk yapcak bir enayi arasın.

Kullandırmak diye bir şey yok önce bunun farkına varın.Ben istiyorsam karşı taraf da istiyorsa burada kimse kullanılmış (?) olmuyor.
Ayrıca sunmak nedir ya ?
Tartışmaya gerek var mı?
Polemik yasak....
Üstelik anlaşamayız, farklı düşünüyoruz.

erkekler böyle yaşıyor işte.... onlara hiç sesimizi ççıkkarmıyoruz biz :)

Arkadaslar yaklaşık bir ay önce ayrıldığım eski erkek arkadaşımla tekrar konuşmaya başladım. Ona sevgili olmadığımızı sadece cinsel birliktelik için onunla olacağımı söyledim, seninle evlenemem dedim ve o da suan kabul etmiş gibi görünüyor her ne kadar konuyu arada açsa da... Sonra geçen hafta önceden yakın arkadaşım olan ama yakın zamanda gece sabaha kadar kapımda bekleyip takıntılı bir şekilde kendi çapında aşk yaşayan insana umut verdim. Umut verdim derken, ona da sevgili olmak istemediğimi, onu arkadaş olarak gördüğümü ve arada arzuladığımı söyledim. Bu arkadaşıma eski erkek arkadaşımla hala konuştuğumu ve beraber olduğumuzu söyledim. Arkadaşım da kendisinin öyle bir şey istemediğini, beni her sekilde seveceğini, ona bir sans vermem gerektiğini söyledi. Bir gün buluştuğumuzda annesinin yanına götürdü. Ama ona ben seni sevemiyorum dedim yine de vazgeçmedi. Onun yanindayken bir kaç defa eski erkek arkadaşım olan suanda görüştüğüm kişi aradı. Bu aralar pes etmek üzere gibi görünüyor.

Davranışlarımın sebebini bozuk psikolojim olarak görüyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Ne yapmalıyım? Bana bir yol gösterebilir misin?
psikolojik destek al ve ikisini de hayatından çıkart

Bir kadın isterse 15 kişiyle sevişir, aynı anda.
Bu size ona git seni alacak bir enayi bul, geniş, ya da midesiz, şerefsiz deme hakkı verir mi?

Kendinizde bu hakkı görüyorsanız, kaynağı nerede?
Hukuk ya da din mi? Üzgünüm, ikisinde de yok bu hak.
Yoksa bu tamamen sizin terbiyesizliğiniz, farklı görüşlere tahammülsüzlüğünüz mü?

Konu sahibi, bence yanlış bir yoldasın. Bu tür ilişkiler sağlıklı değil. Senin de mutlu olmadığını düşünüyorum.
Adaylardan birini egale edersen çok daha sağlıklı bir cinsel beraberlik yaşayabilirsin. Ya da belki de yeni bir aday bulmalısın, Seks bağımlılıksa buna ket vurman gerekmez. Uzman yardımıyla beraberliğini sürdürebilirsin.

Böyle bir hayat tarzının toplumda yer edeceğini bize 10 yıl önce söyleselerdi inanmazdık. Bakalım bir sonraki 10 yılda ne olacak, şu an bize iğrenç gelen ensest ilişkiler normalleşecek galiba bu gidişle bu 10 sene içinde. O zaman da ahlak da neymiş, topluma göre mi yaşayacağız diyenler ne diyecek acaba? Ama o zamanlar da kesin şu denir: İki yetişkin insan karar vermiş, kime ne! Herkese bravo! Güzel bir toplum yaratıyoruz.

Böyle bir hayat tarzının toplumda yer edeceğini bize 10 yıl önce söyleselerdi inanmazdık. Bakalım bir sonraki 10 yılda ne olacak, şu an bize iğrenç gelen ensest ilişkiler normalleşecek galiba bu gidişle bu 10 sene içinde. O zaman da ahlak da neymiş, topluma göre mi yaşayacağız diyenler ne diyecek acaba? Ama o zamanlar da kesin şu denir: İki yetişkin insan karar vermiş, kime ne! Herkese bravo! Güzel bir toplum yaratıyoruz.

Evet malesef böyle bir toplum dizayn
edilmeye çalisiliyor yaptigin islerden zevk aliyorsan ahlak da neymis bosver
yok öyle birşey .dediginiz gibi yakinda ensest de escinsellik normallestirilme cabasina girilcek.buna cabalayan insanlar cinsel organlarinin kolesi olmus durumda.

yok öyle birşey .dediginiz gibi yakinda ensest de escinsellik normallestirilme cabasina girilcek.buna cabalayan insanlar cinsel organlarinin kolesi olmus durumda.

Evet, zevk ve eğlence tanrı gibi, hiç sorgulanmıyor. Zevkli mi, eğlenceli mi yap gitsin, gerisini boşver. Sonuçta da aldatmalar, tacizler, sapkınlıklar artıyor. Bunlarda zevkli ve eğlenceli sonuçta. Olan da en çok kadınlara ve çocuklara oluyor maalesef.

E onunuze gelene sevgili degil fb mi dir nedir onu olalim derseniz tabiki pesinizi birakmazlar. Erkekler icin bulunmaz bi nimetsiniz. Ben hic bi zaman anlayamacagim sizin kafa yapinizdaki kadinlari. Zaman cok boZdu en cok da kadinlari. Erkekleri duzeltecegimize onlara benzedik. Vay arkadas!

Eşcinsellik normalleştirelecek ne demek ya? Karar mercii siz misiniz? Homofobi kötü bir şeydir.

Ayrıca kadınların özgürce hayatını yaşamasına engel olmak isteyenlerin arasından ensestin, tecavüzün daha fazla çıkıyor olması da bir tesadüf mü?

Beynim yanıyor bu sitede bazen.

Boşverin bence, uğraşmayın. Anlaşamazsınız..
Kendi bedenini türlü türlü erkeklere sunan, kendini kullandıran ve buna da "seks özgürlüğü" diyen kadınların sizi ataerkillikle suçlamasına gülüp geçin....

Erkekler de bedenlerini farklı farklı kadınlara sunuyor, onlara da kendini kullandırıyor yazmıyorsunuz ama. Ataerkillik tamı tamına burda yatıyor.

Bu size ona git seni alacak bir enayi bul, geniş, ya da midesiz, şerefsiz deme hakkı verir mi?

Yoksa bu tamamen sizin terbiyesizliğiniz, farklı görüşlere tahammülsüzlüğünüz mü?

Konu sahibi, bence yanlış bir yoldasın. Bu tür ilişkiler sağlıklı değil. Senin de mutlu olmadığını düşünüyorum.
Adaylardan birini egale edersen çok daha sağlıklı bir cinsel beraberlik yaşayabilirsin. Ya da belki de yeni bir aday bulmalısın, Seks bağımlılıksa buna ket vurman gerekmez. Uzman yardımıyla beraberliğini sürdürebilirsin.
Hayırdır pray,deşifre olunca üyelik bilgilerini baştan sona degistirmissin??şimdi de mesleğin emriyolog mu oldu??:KK53::KK53:

Ustelik bunu nasıl yaptın? ?ikinci üyeliğini diğer üyeliğine nasıl aktardin?? Mune Mune Kazen Kazen

Sana hesap vermemiz gerektiğini bilmiyordum melekcim, ben yönetimi aramıştım. Mune Mune
Şimdi mune ablayla konustum praycım,site yoneticilerinin birden fazla uyelikleri birlestirebildigini soyledi.tesekkur ederim mune abla.demekki burdaki arkadaşların soyledikleri dogru.pinkycaramel de sensin.hemen bütün bilgilerini baştan sona degistirdigine göre. Demekki arkadaslar doğru söylüyor, ya fakesin,yada baska durumlar var sende.neysee zamanla anlaşılır nasilsa

Erkekler de bedenlerini farklı farklı kadınlara sunuyor, onlara da kendini kullandırıyor yazmıyorsunuz ama. Ataerkillik tamı tamına burda yatıyor.
Konu erkekler değil, kadın açısından bakmıyor muyuz şuan. En azından ben öyle bakıyorum. Kadını değerli gördüğüm için yakıştırmıyorum.
Polemik yapmayalım cherry. Seninle bu konuda farklı düşünüyoruz.

Back
X