- 1 Temmuz 2016
- 712
- 418
- 18
- 32
- Konu Sahibi cimcimelif
Ahaha kız o ne demek.Mesleği icra eder gibi profesyonelim demek tövbe tövbe tecrübeliyim daha uyar bu duruma bence :)
Yoo bildiğiniz profesyonelim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha kız o ne demek.Mesleği icra eder gibi profesyonelim demek tövbe tövbe tecrübeliyim daha uyar bu duruma bence :)
Adama ben seni seviyorum diyerek mi sevisseydim. Ne var bunda duygu yerine başka şey paylaşıyoruz.
Ooo maşallah maşallah da geçse konu açmazdın bence kız az dur yoksa alev alacaksın ahahaYoo bildiğiniz profesyonelimTecrübeyi azıcık geçti
![]()
hanımefendi pedofili değil nekrofili değil evli adamlarla birlikte olmuyor bunun dışında bizim aykırıdır/değildir gibi yorumlar yapmamız etik değil,bizi ilgilendirmez.
Onu diyorum zaten bu durumda üremek istemezsiniz doğal olarak. O yüzden korunun dedim.
Profesyonelsen bilirsin kız dalga mı geçiyorsunnnKorunma yöntemlerini de yazın da faydalı olsun.
Korunma yöntemlerini de yazın da faydalı olsun.
Profesyonelsen bilirsin kız dalga mı geçiyorsunnn![]()
Bence sizin o konudada bilginiz vardıryani umarım vardır
yoxa da bi uzmana danışmalısınız bence.
Sen tüm konularında trolluyorsun zaten alıştık sanaTabiki de dalga geçiyorum![]()
Ne ballısın ha herkes sana aşık dr nolduArkadaslar yaklaşık bir ay önce ayrıldığım eski erkek arkadaşımla tekrar konuşmaya başladım. Ona sevgili olmadığımızı sadece cinsel birliktelik için onunla olacağımı söyledim, seninle evlenemem dedim ve o da suan kabul etmiş gibi görünüyor her ne kadar konuyu arada açsa da... Sonra geçen hafta önceden yakın arkadaşım olan ama yakın zamanda gece sabaha kadar kapımda bekleyip takıntılı bir şekilde kendi çapında aşk yaşayan insana umut verdim. Umut verdim derken, ona da sevgili olmak istemediğimi, onu arkadaş olarak gördüğümü ve arada arzuladığımı söyledim. Bu arkadaşıma eski erkek arkadaşımla hala konuştuğumu ve beraber olduğumuzu söyledim. Arkadaşım da kendisinin öyle bir şey istemediğini, beni her sekilde seveceğini, ona bir sans vermem gerektiğini söyledi. Bir gün buluştuğumuzda annesinin yanına götürdü. Ama ona ben seni sevemiyorum dedim yine de vazgeçmedi. Onun yanindayken bir kaç defa eski erkek arkadaşım olan suanda görüştüğüm kişi aradı. Bu aralar pes etmek üzere gibi görünüyor.
Davranışlarımın sebebini bozuk psikolojim olarak görüyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Ne yapmalıyım? Bana bir yol gösterebilir misin?
elinde megafonla sokak sokak gezip özendirme yapmıyor?kendi hayatını yaşıyor sadece.Ben cinsel arkadasliktan bahsediyorum. Buda etik değil hele de ingilizce tabirlerle topluma özendirilmek hiç hiç etik değil
nerden biliyorsunuz profesyonelim ben diyor arkadaş cok mu normal bu konusmalarielinde megafonla sokak sokak gezip özendirme yapmıyor?kendi hayatını yaşıyor sadece.
Ne ballısın ha herkes sana aşık dr noldu
Benim de bir kız arkadaşım bir dr la evini paylaşıyordu bir yakınıydı çocuk çok çapkındıDoktor aşık falan değilmiş amacı takılmakmış. Arada konuşuyoruz.
nerden biliyorsunuz profesyonelim ben diyor arkadaş cok mu normal bu konusmalari
Benim de bir kız arkadaşım bir dr la evini paylaşıyordu bir yakınıydı çocuk çok çapkındı
Bu da demekki değişik
İyi madem arasınBu da çapkın sanırım ama direk istediği şeyi sordum. Henüz bir ilişki istemiyorum, arkadaşlık yapabiliriz dedi. Bende arada konuşuyorum o ararsa.