Sürekli her yere çagıran arkadaş

Tamam bütün gün kukuman kuşu gibi evde oturama o zaman arkadaşınla insan içine karış 😂
Te allam düğünde ne yapacağım kalk kafeye gidelim demiyor ki. Boş boş insanların oynamasını izleyeceğim

İnsanın hayat enerjisini yükseltcek öyle bir insana ihtiyacı vardır aslında yaşamında genelde artık olmadıklarında daha çok anlaşılıyor değerleri
Hayır mesela diyor parka oturmaya gidelim gidiyorum .ama düğün dernek sevmiyorum

Sen de onu evde oturmaya çağır. Baya böyle saatlerce oturun. Sonra ık mık ederse sen de beni zorladığında böyle hissediyorum işte dersin

E o senin evine gelmiyorken sen onu ikna etmeye neden uğraşıyorsun ki, değer verdiğin kadar değer görmüyorsun demek ki
Bilmiyorum. Sınava hazırlayacağım bu sene bazı şeylerden uzaklasacagim ondan da uzaklaşırım herhal

Merhaba . Bende bir arkadaş var .sürekli kalk şunu yapalım nisana kınaya gidelim diyor. Ben sevmiyorum gerçekten bomboş geliyor bana . Yok evde ne yapıyorsun akşama kadar yata yata falan filan... Bugün sinirlerimi bozdu hatta kırk yılın başı bir isim düştü sana da dedi bende ne diyorsun anlamıyorum dedim . Evde sürekli yatıyorsun dedi bende ne mutlu bana dedim. Ben bu kızla nasıl baş edebilirim ? Gerçekten sıkılıyorum ve bir gün patlayacak gibiyim.
Istemiyorsnz soguk olabilrsn. Ben mesela istemedigim kisiye arasada acmiyorum. Artik kendime deger vermeye basladim. Insanlari kirmayim uzmeyim dedikce kendim hasar gormeye basliyorum

Yok evde ne yapıyorsun akşama kadar yata yata falan filan... Bugün sinirlerimi bozdu hatta kırk yılın başı bir isim düştü sana da dedi
Böyle istekleri olursa
Ne biçim konuşuyorsun ya sana davranışlarımın hesabını vermek zorunda mıyım? İşim yok diye sevmediğim şeylere eşlik etmek zorunda değilim. Başka bir şey yoksa kapatıyorum telefonu diye yükselin biraz. Baktınız hala devam ediyor hadi görüşürüz dedikten sonra çat kapatın yüzüne.
Daha da çağırmaz.

Bu baştaki sözleri de ilerde birden kestin arkadaşlığımızı demesin ve haksız çıkmayın diye yazdım. Yoksa açıklamaya gerek bile yok. Okul arkadaşıymışsınız falan. Size değer veriyorsa üstelesem gelmeyecek, özledim arkadaşımı voyvodanın sevdiği şeylere çağırıp göreyim bari kızı der. Yok hiç sesi soluğu çıkmazsa sadece yalnız kalmamak için insan arıyor demek ki yanına. Bir daha görüşmeyin zaten.

Anlamiyor işte. Sürekli ikna etmeye çalışıyor. Az durur geliriz falan . Anlasa ne ala
Zorla değil ya. Sert bir dille uyarın yani. Zincire vuracak hali yok sizi götürmek için. Bilmiyorum belki de ısrarla yok yok demeniz gereklidir.

O bir diyorsa siz 2 kere diyin. İstemiyorum diye

Back
X