Sürekli içimden konuşup kayınvalideme kızıyorum

İyi geceler hanımlar eskiden hiç böyle bir huyum yoktu evlendikten sonra ciddi psikolojik sorunları olan kayinvalidemin ve tam bir yılan kızkardeşinin bana yaptıkları yüzünden yeni alışkanlığım oldu içimden sürekli konuşup kızıyorum sık sık oluyor bu durumdan çok rahatsızım evde yalnızken bile yüzüm asık eşimden çok uzaklaştım ona bakınca ailesiyle ilerde geçirmek zorunda kalacağım günler aklıma geliyor sürekli dua ediyorum Allah'a bana sağlıklı düşünme yetisi vermesi için bekarken de sıkıntılı bi hayatım vardi ama iç konuşma olayı hiç yoktu bunu nasıl atabilirim kafamdan 😔
Yeni evli iken ben de yapardım bunu
Artık içimden değil dışımdan konuşuyorum 😁

Istanbul'da mı yaşıyorsunuz?hani burda çok o nedenle sordum çarşaflı ve cübb

Önceden uzun yıllar çalıştım sonra bi arkadaşım aracılığıyla sohbetlere gitmeye başladım çıkarsız sadece Allah için gelen insanlardı ahireti düşünmeye başladım Allah ın emirlerine karşı geldiğimi,onun rahmetinden mahrum kalmaya degmedigini düşündüm dinimizi daha çok sevdim kuran öğrendim ezberler yaptım mutluydum bu yolda diye eşimle evlendim gerçekten de yaşıyor o da ama ailesi çok zor insanlar hiç hevesim kalmiyor özellikle annesinin sayesinde güzel duygularım uçup gidiyor onun yaninda
Şeytan vesvesesi bunlar hep. Rabbim in bir sınavı olduğunu hatırla? Sınavın eşin veya çocuğun la olsa daha mı iyi? Sağlığın olmasa hastanelerde sürünsek? Evladın zalim kötü biri olsa? Veya vefat etse? Bizimkiler aslına bakınca dert değil biliyormusun? Baskalarında ne dertler var, :(

O kadar çok şeyler var ki inşallah ben de yenerim hayatı kaçırıyorum hep keyifsizim gayret gösterip ben de atlatirim inşallah
Zaten içinden kavga ediyosun bunu sadece kaleme dökeceksin. Psikolog bi dr anlatın unutama kadar anlatın diyodu bu sözü hiç unutmam. Deftere anlat burda yazarak anlat annene anlat en iyi o dinler arkadaşlarına anlat sen binlerce kez bıkmadan usanmadan anlat etrafındakiler sıkılsalarda merak etme dile getiremiyolar sana cvp vermeselerde seni sadece dinliyormuş gibi yapsalarda sen anlatmaya devam et bi gün anlatmadığını farkedeceksin

Yeni evli iken ben de yapardım bunu
Artık içimden değil dışımdan konuşuyorum 😁
Güzel
Şeytan vesvesesi bunlar hep. Rabbim in bir sınavı olduğunu hatırla? Sınavın eşin veya çocuğun la olsa daha mı iyi? Sağlığın olmasa hastanelerde sürünsek? Evladın zalim kötü biri olsa? Veya vefat etse? Bizimkiler aslına bakınca dert değil biliyormusun? Baskalarında ne dertler var, :KK43:
Ay ödüm koptu düşününce evladimi....elimden geldiğince şükür etmeye çalışıyorum ama vallahi çok sinir bozucu dayanılmaz biri cevap vereyim desem dedikleri hep boş hangi birine ne diyim eşim idare et normal bi iletişim bekleme diyor o da biliyor da ben sinirleniyorum bi kaç saatten sonra beynim çorba oluyor stres içindeyim artık gelecekte onla geçireceğim günlerin düşüncesiyle

Güzel

Ay ödüm koptu düşününce evladimi....elimden geldiğince şükür etmeye çalışıyorum ama vallahi çok sinir bozucu dayanılmaz biri cevap vereyim desem dedikleri hep boş hangi birine ne diyim eşim idare et normal bi iletişim bekleme diyor o da biliyor da ben sinirleniyorum bi kaç saatten sonra beynim çorba oluyor stres içindeyim artık gelecekte onla geçireceğim günlerin düşüncesiyle
Nereden biliyorsun onlarla geleceğinin olduğunu? Kaderi görrbiliyormusun veya gelecekten habermi geliyor sana? Bir bakmışsın hiç hesapta olmayan olaylar olur evini taşımak zorunda kalırsın? Biz İstanbul dan bir ani karar ile başka şehire taşındık hesapta kitap da yokken aniden karar alıp eşim evi taşıdı ailesinin yanına şimdide burdan biran önce gitmeyi planlıyoruz rabbim bilir ginede..

Yoo Istanbulda değilim..
Flört ruhu sorunca taktik istiyorsunuz diye düşündüm..
Evet doğru çok teşekkür ederim bugün daha iyiyim eşime günler sonra güzel sözler söyleyip işe uğurladım dediğinizi yapmaya çalışcam

İyi geceler hanımlar eskiden hiç böyle bir huyum yoktu evlendikten sonra ciddi psikolojik sorunları olan kayinvalidemin ve tam bir yılan kızkardeşinin bana yaptıkları yüzünden yeni alışkanlığım oldu içimden sürekli konuşup kızıyorum sık sık oluyor bu durumdan çok rahatsızım evde yalnızken bile yüzüm asık eşimden çok uzaklaştım ona bakınca ailesiyle ilerde geçirmek zorunda kalacağım günler aklıma geliyor sürekli dua ediyorum Allah'a bana sağlıklı düşünme yetisi vermesi için bekarken de sıkıntılı bi hayatım vardi ama iç konuşma olayı hiç yoktu bunu nasıl atabilirim kafamdan 😔
Kayınvalidemle bende bir kaç olay yaşadım aynısı bende de var sadece kaynanam ve görümcemler için.İşe giderken serviste aklıma geliyor veya ayna karşısında hazırlanırken kendi kendime konuşuyorum sessiz bir şekilde .Bende iyi düşünmek istiyuorum ama olmuyor

O bile bazen içimden gelmiyor kendimi zorlamam lazım hayatta çok güzel şeyler var ben bunları düşünüp durmak güzel şeyleri kaçırmak istemiyorum elimden gelmiyor malesef kendimi veremiyorum başka bir şeye

işte bunu yapma ben okadar cok sey kaçırdım ki ,
o günlerin yüzünden kızıma kardeş bile yapmadım o na olan nefretimden ,

işi çözdüm ama iş işten geçti şimdi bagıra bagıra kendı kendıme defalarca içim soguyana kadar

seni Allah'a havale ediyorum diyorum , sanki karşımda gibi , bunu dene rahatlarsın allahın izniyle

Evet doğru çok teşekkür ederim bugün daha iyiyim eşime günler sonra güzel sözler söyleyip işe uğurladım dediğinizi yapmaya çalışcam
Sevindim sizin adınıza.. kendiniz bi çıkış yolu aramaya başlamışsınız ne güzel.. gerisi gelir..mutluluğunuz daim olsun..

Kaynana denen insancık için saygı denilen kurum sadece kendine işler, size saygı göstermez saygı bekler, üvey muhamelesi yapar özlük bekler, laf sokayım der sussun ister, ruhunu emer, yanında negatif enerji stres altında olursun, eş olmasa yüzüne bakmayacağın insan karakteri gelir hayatına yerleşir, söyleyeceksin başka yolu yok, bizim huzurumuzu bozmak sana ne kazandırıyor diyeceksin

Back
X