- 22 Temmuz 2014
- 291
- 80
- 38
- Konu Sahibi holdmetight
-
Sevgilim surekli cocuk gibi pohpohlanmak istiyor 25 yasinda adam, ki ben bir cok insana gore cok sicak surekli ona sarilip open, elini hic birakmayan, sozelde olarak vicik vicik olan bir insanim neyse. .........normalinden fazla ilgi gosteriyorum zaten ki o dahasini istiyor dahasi ne onuda bilmiyorum
Sarılmaktan fazlasını mı istiyor acaba...
erkekler genelde ilgi ve alakadan çok hoşlanıyor ve süreklilik bekliyorlar. Bu kadın için cidden yorucu oluyor. Bir de şöyle bir durm var belirtmek isterim ki böyle çok ilgi bekleyen erkekler ilgi ve alaka ne taraftan gelirse o tarafa da çokçabuk yöneliyorlar. Ego yani bu kim egosunu beslerse ona dönüyo. Benim kanaatim ilgi ve alakanızı toptan verip kendinizde olanı tüketmeyin, onu da ilgi arsızı yapmayın. Yani demek istiyorum ki ilgi gösterin siz gösterdiğiniz ilginin farkında olarak o da aldığı ilginin farkında olarak etkileşim içinde olun. Yoksa erkek sonuçta ilgi arsızı olur siz anlattığınız gibi çok yorulursunuz en sonunda da sen bana ne zaman ilgi gösterdin ki der ve işin içinden çıkar.
Bu erkeklerin genelinde vardır en başında ölçülü ilgi gösterin ki bitmesin. Tüketmeyin kardeşim sizde olanı.Sevginizi, ilginizi, alakanızı gram gram verin şımartıpta tepenize çıkartmayın en sonunda siz suçlu olursunuz. Hatta biraz sizden fazla ilgi gösterene kolaylılla kayaaaar gider.
Sevgilim surekli cocuk gibi pohpohlanmak istiyor 25 yasinda adam, ki ben bir cok insana gore cok sicak surekli ona sarilip open, elini hic birakmayan, sozelde olarak vicik vicik olan bir insanim neyse. Ona hic yetmiyor herhalde ilgi goster bana diyor hep daha ne yapayim, hani bana ilgi diyorum bende ilgi gosteriyorum diyor dogrudur ama ben daha cok ilgi gosterdigime eminim neyse, anneside devamli oglum bitanem canim yavrum diye sevmelere doyamayan birisi, ondan boyle mi alismis bilemiyorum, yani normalinden fazla ilgi gosteriyorum zaten ki o dahasini istiyor dahasi ne onuda bilmiyorum
Sizce bu normal mi, saglikli mi, ben ne yapmaliyim? bilemiyorum hem bende ilgiye muhtacim kadinlar daha hassas olurlar daha cok ilgi beklerler bizde tam tersi
Buna ben kendi içimde ailesi tarafından çok sevilmiş insan sendromu diyorum. Aynısı bende de, ablamda da var. Tabi her ebeveyn çok ever ama eğer ebeveynlerden birisi sevgisini sürekli dışarı vuruyorsa (örnek. sarılmak, öpmek, güzel kelimeler, hediyeler) çocuk da aynı şekilde koşullanıyor. Yani sevgilinizin beyninde sevmek, sevgiyi ne kadar gösterdiğine bağlı olarak ölçülen bir şey. "İlgi istiyorum" derken aslında "beni daha çok sevdiğini görmek istiyorum" diyor. Çözüme gelirsek de tam bir çözümü yok. Hep böyle de olabilir, bir yerden sonra doyabilir de. Ama bu ilgiden kastı cinsellik değil, eklemek istedim.
:)
kotu anlamda demedigine eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?