Surekli ilgi bekleyen sevgili

holdmetight

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
291
80
38
Sevgilim surekli cocuk gibi pohpohlanmak istiyor 25 yasinda adam, ki ben bir cok insana gore cok sicak surekli ona sarilip open, elini hic birakmayan, sozelde olarak vicik vicik olan bir insanim neyse. Ona hic yetmiyor herhalde ilgi goster bana diyor hep daha ne yapayim, hani bana ilgi diyorum bende ilgi gosteriyorum diyor dogrudur ama ben daha cok ilgi gosterdigime eminim neyse, anneside devamli oglum bitanem canim yavrum diye sevmelere doyamayan birisi, ondan boyle mi alismis bilemiyorum, yani normalinden fazla ilgi gosteriyorum zaten ki o dahasini istiyor dahasi ne onuda bilmiyorum
Sizce bu normal mi, saglikli mi, ben ne yapmaliyim? bilemiyorum hem bende ilgiye muhtacim kadinlar daha hassas olurlar daha cok ilgi beklerler bizde tam tersi

Sevgilim surekli cocuk gibi pohpohlanmak istiyor 25 yasinda adam, ki ben bir cok insana gore cok sicak surekli ona sarilip open, elini hic birakmayan, sozelde olarak vicik vicik olan bir insanim neyse. .........normalinden fazla ilgi gosteriyorum zaten ki o dahasini istiyor dahasi ne onuda bilmiyorum

Sarılmaktan fazlasını mı istiyor acaba... :KK59:

ay ne ıstıyo olabılır..cogu sevgılı bırbırını delıce sevse de gırdıgı ortamlardan saygınlıktan ötürü yapıs yapıs olmuyor..halbukı ay askıtoom muck bılmemne dıyenden cok daha fazla sevgısı var..herkesın yasam bıcımı var..
sen opuyosun sarılıyosun allahtan baska bısey mı ıstıyor...
ha kımısı ısıtseldır kımısı dokunsal ..adam masajdan hoslanmaz ama ısterkı hep tatlı soz..belkı sende de dengeleyemedıgın bısey vardır dıcem ama sankı kendısı sana cok mu gosterıyor...ne yapıyor mesela sana allah askına...aşırı memnun olsan zaten neden sorasın bunları kuzum

erkekler genelde ilgi ve alakadan çok hoşlanıyor ve süreklilik bekliyorlar. Bu kadın için cidden yorucu oluyor. Bir de şöyle bir durm var belirtmek isterim ki böyle çok ilgi bekleyen erkekler ilgi ve alaka ne taraftan gelirse o tarafa da çokçabuk yöneliyorlar. Ego yani bu kim egosunu beslerse ona dönüyo. Benim kanaatim ilgi ve alakanızı toptan verip kendinizde olanı tüketmeyin, onu da ilgi arsızı yapmayın. Yani demek istiyorum ki ilgi gösterin siz gösterdiğiniz ilginin farkında olarak o da aldığı ilginin farkında olarak etkileşim içinde olun. Yoksa erkek sonuçta ilgi arsızı olur siz anlattığınız gibi çok yorulursunuz en sonunda da sen bana ne zaman ilgi gösterdin ki der ve işin içinden çıkar.

Bu erkeklerin genelinde vardır en başında ölçülü ilgi gösterin ki bitmesin. Tüketmeyin kardeşim sizde olanı.:KK54: Sevginizi, ilginizi, alakanızı gram gram verin şımartıpta tepenize çıkartmayın en sonunda siz suçlu olursunuz. Hatta biraz sizden fazla ilgi gösterene kolaylılla kayaaaar gider. :KK31:

erkekler genelde ilgi ve alakadan çok hoşlanıyor ve süreklilik bekliyorlar. Bu kadın için cidden yorucu oluyor. Bir de şöyle bir durm var belirtmek isterim ki böyle çok ilgi bekleyen erkekler ilgi ve alaka ne taraftan gelirse o tarafa da çokçabuk yöneliyorlar. Ego yani bu kim egosunu beslerse ona dönüyo. Benim kanaatim ilgi ve alakanızı toptan verip kendinizde olanı tüketmeyin, onu da ilgi arsızı yapmayın. Yani demek istiyorum ki ilgi gösterin siz gösterdiğiniz ilginin farkında olarak o da aldığı ilginin farkında olarak etkileşim içinde olun. Yoksa erkek sonuçta ilgi arsızı olur siz anlattığınız gibi çok yorulursunuz en sonunda da sen bana ne zaman ilgi gösterdin ki der ve işin içinden çıkar.

Bu erkeklerin genelinde vardır en başında ölçülü ilgi gösterin ki bitmesin. Tüketmeyin kardeşim sizde olanı.:KK54: Sevginizi, ilginizi, alakanızı gram gram verin şımartıpta tepenize çıkartmayın en sonunda siz suçlu olursunuz. Hatta biraz sizden fazla ilgi gösterene kolaylılla kayaaaar gider. :KK31:

aynen haklısın..sen 10 verırsın o ise 1 verene gıder..yanı sen eksık oldugundan degıl tukettıgın ıcın belkı de..erkekler zaten o anda ne eksıkse ona gıdıyor...
ıyı yemek yaparsın ama bıraz salaş takılırsın bakımlı kadına gıder,,,cok bakımlısındır gezer tozarsın susunden bıktım der sıcak corba yapana gıder...bu ornekler uzar gıder...ben bekar olarak bu kadar bılıyorsam zaten evlı akrabalarımın anlamamasına hala şaşıyorum...erkeklerı gozunde buyuten o kdr cok tandıgım var kı...degmez ya

Fazla muhabbet tez ayrılık emsali dikkatli olmak gerek. Bir yerden sonra fazla civiklasiyor arada saygı falan gidebiliyor.

Ya açıkçası bana böylesi hic denk gelmedi, benimkiler hep kereste kütük odun uclemesiydi, o yüzden mantık yuruttum :KK59:

Sevgilim surekli cocuk gibi pohpohlanmak istiyor 25 yasinda adam, ki ben bir cok insana gore cok sicak surekli ona sarilip open, elini hic birakmayan, sozelde olarak vicik vicik olan bir insanim neyse. Ona hic yetmiyor herhalde ilgi goster bana diyor hep daha ne yapayim, hani bana ilgi diyorum bende ilgi gosteriyorum diyor dogrudur ama ben daha cok ilgi gosterdigime eminim neyse, anneside devamli oglum bitanem canim yavrum diye sevmelere doyamayan birisi, ondan boyle mi alismis bilemiyorum, yani normalinden fazla ilgi gosteriyorum zaten ki o dahasini istiyor dahasi ne onuda bilmiyorum
Sizce bu normal mi, saglikli mi, ben ne yapmaliyim? bilemiyorum hem bende ilgiye muhtacim kadinlar daha hassas olurlar daha cok ilgi beklerler bizde tam tersi

Canım Seninkisi kısaca cilveleşmek istiyor :KK48:

Buna ben kendi içimde ailesi tarafından çok sevilmiş insan sendromu diyorum. Aynısı bende de, ablamda da var. Tabi her ebeveyn çok ever ama eğer ebeveynlerden birisi sevgisini sürekli dışarı vuruyorsa (örnek. sarılmak, öpmek, güzel kelimeler, hediyeler) çocuk da aynı şekilde koşullanıyor. Yani sevgilinizin beyninde sevmek, sevgiyi ne kadar gösterdiğine bağlı olarak ölçülen bir şey. "İlgi istiyorum" derken aslında "beni daha çok sevdiğini görmek istiyorum" diyor. Çözüme gelirsek de tam bir çözümü yok. Hep böyle de olabilir, bir yerden sonra doyabilir de. Ama bu ilgiden kastı cinsellik değil, eklemek istedim.

Buna ben kendi içimde ailesi tarafından çok sevilmiş insan sendromu diyorum. Aynısı bende de, ablamda da var. Tabi her ebeveyn çok ever ama eğer ebeveynlerden birisi sevgisini sürekli dışarı vuruyorsa (örnek. sarılmak, öpmek, güzel kelimeler, hediyeler) çocuk da aynı şekilde koşullanıyor. Yani sevgilinizin beyninde sevmek, sevgiyi ne kadar gösterdiğine bağlı olarak ölçülen bir şey. "İlgi istiyorum" derken aslında "beni daha çok sevdiğini görmek istiyorum" diyor. Çözüme gelirsek de tam bir çözümü yok. Hep böyle de olabilir, bir yerden sonra doyabilir de. Ama bu ilgiden kastı cinsellik değil, eklemek istedim.

evet tam dedigin gibi, cok guzel anlattin canim
annesinin 2 kelimesinin ikiside canim oglum, bende artik annesinden boyle gordugu icin boyle bekliyor diyorum

senin herif kediymiş ya .. ne sevimli. ben de öyleyim hep sevilmek istiyorum.. benimki de çıldırıyor seviyorum işte daha ne yapayım diyor :)

Kadinlar bekliyor boyle seyler normalde ilginc gercekten. Bence annesi simartmis boyle o ne oyle her dak.saril öp ben kadin olarak hoslanmam boyle seylerden. Sabrinizimi deniyor yoksa bilemedim :KK48:

sevgi arsizi, ilgi budalasi derler bunlara.
sikar insani bir muddet sonra, ne yapsan yetmez, ilgi de ilgi der, gosterdigin ilgiler bir muddet sonra yapmacikliga samimiyetsizlige donusur, gene de yetmez. viciklasir iliski, yorulursun, yorar.
bir de ilgi goster bana demek ne kadar sacma, insan icinden geldigi icin bunu yapmali. goster deyip de gosterilen ilgi, nedir allahaskina, ne kadar icten ne dadar dogal ne kadar kalpten olabilir ki.

Cogu yoruma katilmiyorum. Eger cok ilgi istiyorsa bu zamaninda ailesinden fazla görmediği ilgiyi senden bekliyor demektir. Ailesinin zamaninda bunu ilgi manyağı yaptığı anlamında değil. :KK15:

Back
X