Sürekli ilgi isteyen erkek&eşim..

Aslinda boyle cok ilgiden hoslanan kadinlar var.Oyle olsaniz hersey daha kolay olurdu.Konusun .Anlatmaya calisin.Biraz daha emin olsun sizin sevginizden,yormasin sizi

Aynı benim kocam. Bide arabada gederkende kurcalar sağımı solumu, iyice çileden çıkarım. Gün 40 kez beni seviyor musun diye sorara. Ben düz bi insanım gelemiyorum bu işlere.

Aslinda boyle cok ilgiden hoslanan kadinlar var.Oyle olsaniz hersey daha kolay olurdu.Konusun .Anlatmaya calisin.Biraz daha emin olsun sizin sevginizden,yormasin sizi
Eşimin 2. evliligiyim ben. 1. Evliliginden bi kızı var ufak. Kızının videosunu izletti bana kızını videoya çekiyo poz ver kızım diyo oda baba şimdi istemiyorum daha sonra çek sonra poz vercem diyo kızına hemen diyoki sen zaten sevmiyosun beni biliyorum poz bile vermiyosun diyo ben videoyi izledim ufacik kıza bile böyle trip yaptigini gorunce cok sasirdim acikcasi

Aynı benim kocam. Bide arabada gederkende kurcalar sağımı solumu, iyice çileden çıkarım. Gün 40 kez beni seviyor musun diye sorara. Ben düz bi insanım gelemiyorum bu işlere.
Bide ortada hic bisey yokken bisey olmus senin biseyin var kotu bişey olmus benden sakliyosun anlatsana diye saatlerce baskı yapıyor ortada hic bisey olmadigi halde

Ilk esinden bu yuzden ayrilmamistir umarim zaman ver biraz azalir bunlar.Kizdigini cok belli etme.Ters teper.Konus bol bol .Sabret

Seni yerler valla...
Derdini sevsinler

Sadece sarılmak falan degil mesele.. ben zaten sarılmayalim opismeyelim 2 arkadas gibi olalim demiyorum herkes dozunda guzel fazlası zarar.. sadece konu buda degil.. boş bahanelerle surekli trip atan bi erkek.. saclarini kestir istersen uzatmis askim dedigimde sen beni begenmiyosun sevmiyosun diye trip atiyo.. sabah opmek ister uyaninca her insanin agzi kokar dislerimizi fircalayalim oyle opuselim derim oda sen beni sevmiyosun insan sevdiginden tiksinmez diye suclamaya trip atmaya baslar.. herseye naz yapiyor trip atiyor nasıl davrancagimi sasirdim malesef.

Eşimin 2. evliligiyim ben. 1. Evliliginden bi kızı var ufak. Kızının videosunu izletti bana kızını videoya çekiyo poz ver kızım diyo oda baba şimdi istemiyorum daha sonra çek sonra poz vercem diyo kızına hemen diyoki sen zaten sevmiyosun beni biliyorum poz bile vermiyosun diyo ben videoyi izledim ufacik kıza bile böyle trip yaptigini gorunce cok sasirdim acikcasi bahtiyaryavrum

Zamanla alisirsin bunu dert etme.
Milyonlarca kadinin kocası yüzüne bile bakmıyor bırak ilgilenmeyi....
Sen millete anlatıp nazar degdirtme kocana kiymetini bil...

candylady biraz once diger bi konuna rastladim. Ve hic bisey anlamadim.
Cinsel sorunlarimiz var demissin. Ama bu konudada hep sirnasmak istiyor diyosun.
Sadece sirnasmaktan ileri gitmiyormu, omudur mevzu?
Acaba ondanmidir?
" beni sevmiyosun" demesinide diger konuna baglantiliyorum. Korku var terkediceksin diye galiba
Belkide " cinsellikte mutlu edemiyorum, boyle gonlunu yapiyim, opuyum kokluyum" diyodr?

Evet cinsel problemimiz var ama beraber oluyoruz bu aralar cinsel probleminin üstesinden gelmeye calisiyo beraber mucadele ediyoruz. Belkide cinsel problemi oldugu icin sizin soylediginiz gibi düşünüyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…