Ben okurken bunaldım allah kolaylık versin bacım.
Esin temas istiyor demek ki. Sürekli ilgileniyorum diyorsunuz ya demek ki onun istediği şekilde ilgilenmiyorsunuz. Bir saat sarılarak izleyin tv yi. Ne kaybedersiniz.
Arada bir öpün, sarılın.
Genelde kadınlar fiziksel temas sever ama size böylesi denk gelmiş :)
Ben de ayniyim. Sürekli sarilalim, opuselim, göz göze olalım istiyorum. Kendi sevgimi bu şekilde dolu tutabiliyorum çünkü. Bu şekilde olmayınca bir şeyler eksiliyor.
Orta yolu bulabilirsiniz :)
ya kıyamam sana çok tatlısın yazdıkların çok samimi geldi, bir de azıcık da olsa kendimi gördüm:) sende sevgi eksikliği filan yok. bence al karşına konuş onunla bir ilgisi olmadığını sadece senin sürekli bu tarz şeylerden hoşlanmadığını, azıcık da olsa kendinle kalmak istediğini güzelce anlat bence.
Benimki sizinkinin bir alt modeli:))en basit bir ornek vereyim,gecen hafta sonu hersey iyi hos uyandik kahvaltimizi yaptik vs dedimki hayatim senin bir planin varmi cikacakmisin?dedim.demez olaydim:)))basladi bu, sen benim evde olmami istemiyorsun dort gozle cikmami bekliyorsun yok efendim benimle vakit gecirmek istemiyorsun,eskisi gibi sevmiyorsun beni vs uzattida uzattihalbuki benim onu sormamdaki kastim hani baska bir programi varmi yokmu ee bende ona gore ayarliyayim kendimi anlicagin elimi verdim kolumu kaptirdim inan arkadaslarimla bile rahat msjlasamiyorum dusun hemen basliyor arkadaslarinla daha cok ilgileniyosun bilmem nee amann bende sasmisim
Yapmayi dusundum ama Ya bıkmazsa buna alışırsa diye korkuyorum
Eşin hayat dolu olabilir. .
Bende sevmem vıcık vıcık . .
Soylediklerinizin hepsini yapiyorum. 1 saat degil 3-4 saat kamburumda ciksa sirtimda agrisa sarmasdolas oturuyoruz ama ben 5 dk şöyle uzanayım yada bagdas kurup oturayim omuzlarım agrıdı askim dedigim zaman "neyin var senin sen beni sevmiyosun benden kaciyosun diyor" off anlatamiyorum galiba ben yazarak
Senin isinde zor.
Insallah zamanla yorulur bu kaprislerden.
Ben olsam ne yapardim bilmiyorum.
Her dk ask bocegi olsun istemem es adayim.
O zaman bunu oturup ciddi şekilde konusun.
Normalde sarmaş dolaş durmayı asla sevmeyen biriyim. Seni mutlu etmek için yapıyorum. Tabi kendim de mutlu oluyorum fakat belirli bir süre sonra bu durum beni rahatsız ediyor. Sana yetmeyen nedir? Sen seviyorsun diye sırtım ağrısa bile sarılıp oturuyorum. İlgileniyorum, 5 dk ya kendi vücut rahatlığım için senden uzaklaşınca trip atıyorsun bu beni çok yoruyor. Ne yapmam gerek. Şeklinde konuşun bakalım ne diyor.
Başka istediği bir sey mi var.
Ciddi bi sekilde oturup uzun uzun konusmam gerekiyor benim sanırım kesin bi tavırla. Sabahları her insanın uyandıgı zaman agzı kokar ve bende dişlerimi fırçalamadan asla opmek istemem eşimi. Eşim yanaştığı zamanda "hayatim dişlerimizi fırcalayalim ondan sonra opusup koklasalim derim" buna bile hemen surati bozulur asar yüzünü saatlerce surat yapar bana. Insan sevdiginden tiksinmez deyip trip atar. Soylermisiniz seviyoruz diye birbirimizin agiz kokusunu cekmek zorundamiyiz??haksizmiyim
Eşinin çocukluk evresinde yaşadığı sıkıntı falan var mi? Hic mi sevgi görmemiş.
Biraz psikolojik geldi bana.
Evet ben de çok ilgiyi severim ama bir süre sonra gider diğer koltuğa uzanırım. Tek kaldığım zamanlarda olur. Dış fırçalama meselesini erkekler pek önemsemiyor. Esim de der ben tiksinmiyorum diye ama haklisiniz seviyoz diye koku çekmek zorunda değiliz.
Psikologa gitmeyi kabul eder mi? Çocuklukta yaşadığı durum varsa onu aşması lazim. Yoksa hayatınız bunalımla geçer.
İşiniz zor. Allah kolaylık versin.
ayy daraldım ben okurken.
dokunulmaktan hiç hoşlanmayan bir insan olarak her dakika temas halinde olma düşüncesi boğdu beni.
herkes sevgisini aynı şekilde göstermez ki eşin çok haksız bence.
bende aslan burcuyum ama eşiniz kadar değilim eşimde aynı sizin gibi ya koç musunuz siz?Merhaba hanımlar KK sürekli takip ediyorum ama yazip yazmamakda kararsız kalmıştım. Sizin soylediklerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim. Burda ilgisiz erkekden dert yanan bayanlar oldugu icin beni taşlamanızdanda korkuyorum açıkçasıNeyse konuya gireyim: Eşim aslan burcu sürekli ilgi isteyen biri ve beni boğmaya başladı çünkü ben elimden geldigince ilgileniyorum fakat o surekli yapışık ikiz gibi olmak istiyo ve bunaliyorum. Inanın surekli sarılalım surekli opuselim koklasalim kafasinda hep. Yani televizyon izlerken bile surekli sarilarak izlemek istiyo koltukta rahat rahat oturup dinlenemiyorum bile elini surekli omzuma atıp sarilarak izlemek ister sırtım agriyo kambur duruyorum iki büklüm yoruluyorum. Tamam sarılıp izleriz televizyon ama her gun surekli bi sekilde her dakika hep boyle vıcık vıcık olmazki sıkılıyorum elim kolum sırtım agriyo gercekten.Geceleri uyurken agzindan nefes alip verdigi icin rahatsiz oluyorum ve arkami dönüp uyuyorum fakat bunada trip yapiyor. Ve ben naparsam yapayim yaranamiyorum o bana sen benimle ilgilenmiyosun sen beni sevmiyosun diyo çok sıkıldım nasıl davrancagimi sasirdim artık gerilmeye basladim hep bana sen beni sevmiyosun diye baskı yapıyo. Hep askim bitanem vs. konusuruz birbirimizle butun cumlelerimizde ama ben bi kere farkinda olmadan askim demezsem hemen trip atmaya baslar niye askim demedin noldu biliyorum sen beni sevmiyosun zaten soguksun falan. Cok bunaldım hanımlar ya. Naparsam yapayim yaranamiyorum ben ilgi gosterdigim halde.
bende aslan burcuyum ama eşiniz kadar değilim eşimde aynı sizin gibi ya koç musunuz siz?
valla ben trip yapsamda pek değişen birşey olmadı bende boşverdim gitti aman:))Yay burcuyum ben.
Ay sirtim agriyor elinin agirligindan falan yaziyorsun ya tovbe yarabbim guldum elimde olmadan :) .aslinda guzel birsey gibi ama haklisin aslinda sikiliyorsundur.ilk esiyle bosanma sebebi neydi ki acaba onunla ilgili mi bu durumu.aslinda benim esim bu sekilde degil de sen beni seviyor musun dogru soyle .benim seni sevdigim kadar sevemezsin,beni ne kadar seviyorsun gibi sorgular durur ara sira.bir de 10 yillik evliyiz.buna bile sinir oluyorum ben.sizin gibi olsa cok bunaltici olur analayabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?