Sürekli ilgi isteyen erkek&eşim..

Soylediklerinizin hepsini yapiyorum. 1 saat degil 3-4 saat kamburumda ciksa sirtimda agrisa sarmasdolas oturuyoruz ama ben 5 dk şöyle uzanayım yada bagdas kurup oturayim omuzlarım agrıdı askim dedigim zaman "neyin var senin sen beni sevmiyosun benden kaciyosun diyor" off anlatamiyorum galiba ben yazarak

Çok konustum 1-2 gun duzeliyor sonra yine aynı. Bi bahane bulup sen beni sevmiyorsun diye soylenmeye basliyor off off Allah baska dert vermesin ama psikolojik olarak baskı var surekli buda zor bi durum malesef

Ay benimkide aynı sizinkinin kopyasi vallahi.

O zaman bunu oturup ciddi şekilde konusun.

Normalde sarmaş dolaş durmayı asla sevmeyen biriyim. Seni mutlu etmek için yapıyorum. Tabi kendim de mutlu oluyorum fakat belirli bir süre sonra bu durum beni rahatsız ediyor. Sana yetmeyen nedir? Sen seviyorsun diye sırtım ağrısa bile sarılıp oturuyorum. İlgileniyorum, 5 dk ya kendi vücut rahatlığım için senden uzaklaşınca trip atıyorsun bu beni çok yoruyor. Ne yapmam gerek. Şeklinde konuşun bakalım ne diyor.

Başka istediği bir sey mi var.

Ciddi bi sekilde oturup uzun uzun konusmam gerekiyor benim sanırım kesin bi tavırla. Sabahları her insanın uyandıgı zaman agzı kokar ve bende dişlerimi fırçalamadan asla opmek istemem eşimi. Eşim yanaştığı zamanda "hayatim dişlerimizi fırcalayalim ondan sonra opusup koklasalim derim" buna bile hemen surati bozulur asar yüzünü saatlerce surat yapar bana. Insan sevdiginden tiksinmez deyip trip atar. Soylermisiniz seviyoruz diye birbirimizin agiz kokusunu cekmek zorundamiyiz?? haksizmiyim

Eşinin çocukluk evresinde yaşadığı sıkıntı falan var mi? Hic mi sevgi görmemiş.
Biraz psikolojik geldi bana.
Evet ben de çok ilgiyi severim ama bir süre sonra gider diğer koltuğa uzanırım. Tek kaldığım zamanlarda olur. Dış fırçalama meselesini erkekler pek önemsemiyor. Esim de der ben tiksinmiyorum diye ama haklisiniz seviyoz diye koku çekmek zorunda değiliz.

Psikologa gitmeyi kabul eder mi? Çocuklukta yaşadığı durum varsa onu aşması lazim. Yoksa hayatınız bunalımla geçer.
İşiniz zor. Allah kolaylık versin.

Benim annemle diyolugomu gordukten sonra bi gun konusma arasinda anne babasiyla her zaman arada bi mesafe oldugunu belirtmisti. Ailesini gormeye gittigindede ben cok sarıldınızmı annenle, babanla bayadir gorusmuyosunuz cok ozlemissinizdir birbirinizi dedim. Oda bana biz senin ailenle oldugun gibi degiliz uzun uzun sarılmak falan olmuyo bizde demisti.. Rabbim hepimize kolaylık versin insallah

ayy daraldım ben okurken.
dokunulmaktan hiç hoşlanmayan bir insan olarak her dakika temas halinde olma düşüncesi boğdu beni.
herkes sevgisini aynı şekilde göstermez ki eşin çok haksız bence.

ayy daraldım ben okurken.
dokunulmaktan hiç hoşlanmayan bir insan olarak her dakika temas halinde olma düşüncesi boğdu beni.
herkes sevgisini aynı şekilde göstermez ki eşin çok haksız bence.

Ona surekli yapmacik davranmak zorunda kaliyorum icimde ona karşı olan duygularımı yaşamama fırsat vermiyor. Sen beni sevmiyosun diyerek beni suçlamaya devam ederse eger zaten onu sevmemeye başlarım cunku bunu bana surekli soyledigi icin artik bende inanıcam yani onu sevmedigime (sevdigim halde).

Ay sirtim agriyor elinin agirligindan falan yaziyorsun ya tovbe yarabbim guldum elimde olmadan :) .aslinda guzel birsey gibi ama haklisin aslinda sikiliyorsundur.ilk esiyle bosanma sebebi neydi ki acaba onunla ilgili mi bu durumu.aslinda benim esim bu sekilde degil de sen beni seviyor musun dogru soyle .benim seni sevdigim kadar sevemezsin,beni ne kadar seviyorsun gibi sorgular durur ara sira.bir de 10 yillik evliyiz.buna bile sinir oluyorum ben.sizin gibi olsa cok bunaltici olur analayabiliyorum

bende aslan burcuyum ama eşiniz kadar değilim eşimde aynı sizin gibi ya koç musunuz siz?

Bu konuya sinir oldumkeşke böyle dertlerim.olsa ...keşke bu dert benim.olsa ,ne diyim konu Sahibi allah başka dert vermesin

2 saat 3 saat degil koltukta ne zaman otursak her saniye el ele kol kola sarılarak gercekten insan yoruluyo tuvalete bile sarılarak gidelim diyecek nerdeyse hep bana beni sevmiyosun deyip suçluluk psikolojisi yüklemeye calisiyor malesef.. eski eşiyle evliligi ilgisizlik yüzünden bitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…