Sürekli ilgi isteyen erkek&eşim..

Benim hiç gelemediğim şeyler bunlar, sizi şanslı falan da görmüyorum.
İlgi manyağı değilseniz, katlanması zor şeyler bunlar.
Hele ki trip falan.Allah korusun! Nefret ederim.
İlgi de sevgi de orta karar olacak.

Bende gercekten bu durumdan sıkılmaya basladim cunku kendi evimde gercekten hic rahat degilim. Malesef.

Bende gercekten bu durumdan sıkılmaya basladim cunku kendi evimde gercekten hic rahat degilim. Malesef.

Alın işte! Sizde kendimi gördüm sanki. Her dakika mıç mıç... Hayatta gelemem sanırım.
Birçok kişi demiş ki, ne güzel... Ama ilginin azı kadar çoğu da sinir bozucu. Üstelik bir kere aşkım demediniz diye trip de yiyorsunuz. Ay gerçekten bunaldım düşününce.

Saçların uzamış berbere git istersen bile diyemiyorum. Beni begenmiyorsun sen diye suclamaya basliyor malesef.

Sizde bi terslik var.Genelde bu ilgi cilginligi kadinda olur,erkek kacar.O sizden daha sevgi dolu.Ona uzuldum acikcasi ben.Boyle devam ederse esin bi sure sonra beklemekten vazgecicek.Bekle bekle nereye kadar.Senden baska ugraslar bulacak.Arama sonra bu gunleri
Sahi hic mi gelmiyo icinden
O sarilmadan sen saril .O gelmeden sen git ki biraz adam beklemeyi biraksin.Sen yanasmadikca o abartiyodur.Sen onun gibi yapsan adam doyacak birakacak zaten.Ya boyle devam et biktir ya sevgini yeterince goster ki orta yolu bulun

Benim eşmde aynı,8 yıllık evliyiz üstelik yeni de değiliz.her akşam tv karşısında yanına uzanmamı,sarılıp film izlemeyi ister.onun yanında asla ne telefonla ne bilgisayarla uğraşamam hemen söylenir bırak onu diye.mutfağa sigara içmeye çıktığında yanında olmamı ister ben de boğuluyorum çoğu zaman ama ayak uyduruyorum mecburen

Iyy o ne oyle yaa.. cocuk gibi herseyde sen beni sevmiyorsun. Bence haklisiniz..
o size trip atinca sizde ona atin üste çikin.
Bir iki devam eder, belli bi süre sonra susar artik

Onu da mi boyle bunaltmis ki belki de o da ilgisiz degildi ama esin boyle dusundu.ne yapsan ki bilemedim,bu huy nasil degisir ki simdi

Onu da mi boyle bunaltmis ki belki de o da ilgisiz degildi ama esin boyle dusundu.ne yapsan ki bilemedim,bu huy nasil degisir ki simdi

Yorumlari hic okumadiniz sanirim. Ben sarılmıyorum opusmuyorum demiyorumki. Kaçmıyorumda ama her saniyede boyle sarmasdolaş olurmu? Insan bunalıyo inanın sırtım agrıyo onun kolunun agırlıgından iki büklüm kambur oluyorum. Eşim hic beklemiyoki beni icimden gelsin sarilayım opeyim. Her dk boyle zaten. Mutfakta 3 çeşit yemek yaparken sürekli arkanızda size sarılmış biri siz nereye adım atsanız sizle hareket eden biri sizce hoş bişeymi? Benim ona sarılmak opmek isteme gibi bi an olmuyo cunku yapışık ikiz gibi...

Ben sarılmayalim opismeyelim demiyorum hergun her dk boyle olması cokmu normal? Insan rahat yemek yapamazmi ya mutfakta? 5 dk cik cekyatta tek başıma oturup bagdas kurup dinlenemezmiyim. Her dakika boyle sarmasdolas. 1 saat 3 saat degil yani

Ve yorumlardada yazdım onunla her konuda ne konuscagimi sasirdim sebep bahane ariyo her firsatinda sen beni sevmiyosun biliyorum diyor.. berbere git askim istersen saclarin uzamis diyorum bu seferde sen beni begenmiyorsun diye trip atmaya basliyor herseye trip atiyor kız gibi naz yapiyor.. mevzu sadece sarılmak degil yani

Sayfa sayfa butun yorumlari okuma kosulu yok sanirim yorum yazmak icin.Peki o kadar abartiysa kolay gelsin.Hala bikacagini dusunuyorum.Bi yerde birakicak .Beklemekten vazgecicek.Evliliginiz yeni sanirim.Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…