Sürekli iltifat eden koca

herdaimumutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.055
865
123
Hanımlar benim ki dert değil biliyorum sadece yazmak istedim.Biz eşimle severek evlendik 4 yıl flört 6 yillık evlilik 10 yıldır birlikteyiz yani.Bundan 4 yıl önce kadar 30 kilo daha zayıf sacları beline kadar olan bir bakanin dönüp yine baktıgı güzel bir hatundum şimdi kendimi övüyorum gibi oldu ama öyleydim yani.Artık fiziğim çok bozuldu 88 kiloyum(boy 1.72) Eski saçlarım nerdee şimdi kısacıklar artık eskisi gibi makyaj vs. yapamıyorum eskiden makyajsiz bakkala bile gitmezdim.Tepemde anne topuzu üzerimde pijamavari kıyafetler velhasıl kelam kocam hala hergün iltifat ediyor yok sen dünyanin en güzel kadınısın böyle bi güzellik yok filan ya şaka mi yapıyor diyorum yoo baya baya ciddi dün dayanamadım bi göz doktoruna git istersen dedim.Aldatiyodur filan demeyin yok sanmıyorum çok hissiyatlı biriyim hissederim bence ama gerçekten kafama takılıyor aynaya bakıyorum ben eski ben değilim(ki çok kızıyorum kendime evlenince kendini saldı denir ya) Eskiden de çok iltifat ederdi ama hala nasıl edebiliyor anlamıyorum ben artık kendimi hiç ama hiç beğenmiyorum aynaya bile bakmak istemiyorum çoğu zaman

Böyle anladinız demek ne yapalım kişi kendinden bilir işi derler ya neyse ben o anlamda yazmadim hanimefendi bana artık tuhaf gelmeye başladı sizlerinde fikirlerini almak istedim
bunu nedenini eşinize sormanız daha mantıklı olmaz mı, ayrıca evet yazdıklarınızdan o anlam çıkıyor.

bunu nedenini eşinize sormanız daha mantıklı olmaz mı, ayrıca evet yazdıklarınızdan o anlam çıkıyor.
Bu platform niye var kafamıza takılanları sormak ve fikir alışverisinde bulunmak için.Açtığım konu sizi rahatsız ettiyse yorum yazmadan geçin.Sizin yazdıklarinızdan da bir çekememezlik durumu olduğu anlaşılıyor

yani alınma ama bazı adamların ağzı iyi laf yapar,bazen eşinin ne giydiğine bile bakmadan çok güzel olmuş vs der,belki kocan da onlardandır...ya da ağız alışkanlığıdır

hay Allah, sizi tanımıyorum evli filan da değilim ama müthiş kıskandım nasıl da anladınız yahu

yani alınma ama bazı adamların ağzı iyi laf yapar,bazen eşinin ne giydiğine bile bakmadan çok güzel olmuş vs der,belki kocan da onlardandır...ya da ağız alışkanlığıdır
Evet agız alışkanlıgi galiba hergün defalarca söylüyor surekli söyleyince de isgilleniyorum napiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…