- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 865
- 123
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
Böyle anladinız demek ne yapalım kişi kendinden bilir işi derler ya neyse ben o anlamda yazmadim hanimefendi bana artık tuhaf gelmeye başladı sizlerinde fikirlerini almak istedimmeali: kocam var ve bana senelerdir iltifat ediyor, anladınız mı?
bunu nedenini eşinize sormanız daha mantıklı olmaz mı, ayrıca evet yazdıklarınızdan o anlam çıkıyor.Böyle anladinız demek ne yapalım kişi kendinden bilir işi derler ya neyse ben o anlamda yazmadim hanimefendi bana artık tuhaf gelmeye başladı sizlerinde fikirlerini almak istedim
Bu platform niye var kafamıza takılanları sormak ve fikir alışverisinde bulunmak için.Açtığım konu sizi rahatsız ettiyse yorum yazmadan geçin.Sizin yazdıklarinızdan da bir çekememezlik durumu olduğu anlaşılıyorbunu nedenini eşinize sormanız daha mantıklı olmaz mı, ayrıca evet yazdıklarınızdan o anlam çıkıyor.
Sorun şu ki bana artık tuhaf gelmeye basladı anlatabildim mi???Yani ? Sorun ?
hay Allah, sizi tanımıyorum evli filan da değilim ama müthiş kıskandım nasıl da anladınız yahuBu platform niye var kafamıza takılanları sormak ve fikir alışverisinde bulunmak için.Açtığım konu sizi rahatsız ettiyse yorum yazmadan geçin.Sizin yazdıklarinızdan da bir çekememezlik durumu olduğu anlaşılıyor
Çok güzel sözler bunlar çok teşekkür ederim ama bazen tuhaf geliyo yani en bakımsız halime bile iltifat edince filanEsiniz sizi gercekten seviyor demek ki. Gonul gozu ile bakan hep guzel gorur. Leyla mecnun misali.
meali: kocam var ve bana senelerdir iltifat ediyor, anladınız mı?
Evet agız alışkanlıgi galiba hergün defalarca söylüyor surekli söyleyince de isgilleniyorum napiyimyani alınma ama bazı adamların ağzı iyi laf yapar,bazen eşinin ne giydiğine bile bakmadan çok güzel olmuş vs der,belki kocan da onlardandır...ya da ağız alışkanlığıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?