Sürekli iltifat eden koca

Dert etme
Bende 80 kilo ve kocaman burunluyum ama eşime göre dünyanın en güzel kadınıyım
Kendinin farkında değilsin der durur hep, eskiden kafa mı buluyor diye düşünüyordum ama sonra anladım ki sevince güzel geliyor insana eşi. Bende benim kini Tarık Akan sanıyorum bazen =)))

Yorumları okudum. Eşinizi ve sizi tanımadıkları halde size saldırmışlar resmen kilonuzdan dolayı. Bu eşinizin güzel konuşmasından kaynaklı elbette. Çoğu kadın böyle şanslı degil.

Siz kendinizi herkesten iyi bilirsiniz. Umarım istediğimiz kiloya dönersiniz.

Bizim bir komsumiz vardi esi o kadar begenirdi ki kadin 60 ina geldi ve adam hala asiktir.kadin da 160 var yok 80 90 kilo kocaman burnu olan gunum7z guzellik.algisindan fersah fersah uzak bi kadindi.bi de surekli hastaydi olum korkusi vardi.ama adam hep guzel karimm diye severdi.evde disarida..hala oyle gulgoncam der baska bisiy demez.boyle adamlar var.kiymetini bil tadini cikar.illa zayiflayacaksan kendin icin zayifla.esini dert etme kendine bence

Belki fiziginize,saçınıza değil de kalbinizin güzelliğine vurulmuştur da iltifatlari bundandır. Güzel bakan,güzel görür. Şikayet etmeyin,mutlu olun.

Valla benim böyle kocam olsa,cerceveletir bide mumyalatir ölene dek saklardim. Benim ki eleştirecek bişey bulamayinca,vücudumda bende izin almadan çıkan sivilcelere takıyor. Napiyim virüslere vücuduma giriş için vize pasaport mu isteyeyim,çıkıyor. 1.70 70 kilodayim,beyaz tenliyim kendime göre güzelim ona göre degilsem,iltifat eden koca çok hojdur ama banena banena..

Sorun senin kendini beğenmemekte.Sen belki kendine;kim bu kadar kilolu ve paspal kadini sever diye telkin yaptiğin için onun sözleri sana gercekci gelmiyor.
Bende durum biraz daha vahim .kendimi hiç beğenmem sevmem heleki bu sene ,kilo aldim 171 boy 90 kilo,göbeğim popom şapur şupur sallaniyor ,yüzüm güneş lekeleriyle dolu ama bazen kocam sanki çok güzelmişsim gibi bana sarilir öper.
Iltifat çok yok ,oda cilt temasiyla sevgisini göstertir.Ve bu bana çok anlamsiz gelir.
Sonra hep bir amacina ulaşmak icin yapiyor derim fakat saatlerce benimle sirf sarmaş dolaş uzanmak ister.
Ben ise sürekli sorgularim nasil olurda beni bu halimle sever diye.Kim böyle bir kadini sevmek isterki ,niye böyle davraniyorki?
Hatta onun sevgisinden şüpelenirim.
Ama anladim sorun bende çünkü ben kendimle barişik değilim ,kendimi sevmediğim için kimse beni sevmez diye düşünüyorum.

Birde sen dört düşükten sonra hamile kalmişsin.Bir çocuğunuz doğmuş sağlikli.
Elbette sen onun için dünyalar güzelisin.
Bu kadar zor süreden sonra baba olma ihtimalini ona vermişsin.
Bu güzel iltifatlarla senin moralini yüksek tutmak istiyor.Senin strese giripde süttün azalmasin diye moral veriyor.
Ne kadar ince düşünceli kocan var.
Allah mutluluğumuzu daim etsin.
Sende takma kafana ,bebeğini bol bol emzirmeye bak.Emziren kadinlar daha iyi kilo veriyorlar.

Bide herkes iskelet gibi kadın sevmek zorunda değil ki. Kendim de zayıfım ama bazı zayıf kadınlar çekilmez olabiliyor bazen. Bazı kilolu kadınların özgüvenli,sorun çıkaran değil sorun çözen yapıda olması, daha mutlu ve güleryüzlü olması insanları onlara çekebiliyor. Ben benim gibi birini sevebilirmiydim bilmiyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…