Sorun senin kendini beğenmemekte.Sen belki kendine;kim bu kadar kilolu ve paspal kadini sever diye telkin yaptiğin için onun sözleri sana gercekci gelmiyor.
Bende durum biraz daha vahim .kendimi hiç beğenmem sevmem heleki bu sene ,kilo aldim 171 boy 90 kilo,göbeğim popom şapur şupur sallaniyor ,yüzüm güneş lekeleriyle dolu ama bazen kocam sanki çok güzelmişsim gibi bana sarilir öper.
Iltifat çok yok ,oda cilt temasiyla sevgisini göstertir.Ve bu bana çok anlamsiz gelir.
Sonra hep bir amacina ulaşmak icin yapiyor derim fakat saatlerce benimle sirf sarmaş dolaş uzanmak ister.
Ben ise sürekli sorgularim nasil olurda beni bu halimle sever diye.Kim böyle bir kadini sevmek isterki ,niye böyle davraniyorki?
Hatta onun sevgisinden şüpelenirim.
Ama anladim sorun bende çünkü ben kendimle barişik değilim ,kendimi sevmediğim için kimse beni sevmez diye düşünüyorum.
Birde sen dört düşükten sonra hamile kalmişsin.Bir çocuğunuz doğmuş sağlikli.
Elbette sen onun için dünyalar güzelisin.
Bu kadar zor süreden sonra baba olma ihtimalini ona vermişsin.
Bu güzel iltifatlarla senin moralini yüksek tutmak istiyor.Senin strese giripde süttün azalmasin diye moral veriyor.
Ne kadar ince düşünceli kocan var.
Allah mutluluğumuzu daim etsin.
Sende takma kafana ,bebeğini bol bol emzirmeye bak.Emziren kadinlar daha iyi kilo veriyorlar.