• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli iltifat eden koca

tanıştığımız zaman 52 kiloydum. Şu an 70 ama 86 olduğum da oldu. Boyum 1,58.
Eşimde 76 kiloydu, şu an 87, 92ye kadar çıktı.

Bu arada karpuz gibi çatlaklar ekledim. Özel gün dışında makyajı bıraktım, o da kelleşti. Göbeği falan var.

Hala ilk günkü gibi tutkuyla aşığım. O da öyle.

İnsan gördüğü hali ile hatırlıyor, aşkı gğncellemiyor kafasında.

Aynı durumdayız ve okurken yok artık dedim :oha: Yorumlara baktım yorum yapmak için yazanlar var boşver bence:rapci:

:halay:
Bana da ediyor, kocam degil mi edecek.
Sorun bir baska erkegin iltifat etmesi.
Ben bir sorun göremedim.
demek ki sizi seviyor, beğeniyor ve güzel şeyler söylüyor tabii ki söyleyecek ha bu demek değil ki iltifat etmeyince sevmiyor. bazıları sevgisini sürekli dile getirir bazıları da söyleyemez ben söyleyemiyorum mesela. bunun bir sorun olarak görülmesine anlam veremedim hakikaten.

Sorun ne ki? Seven insan her türlü sever ve güzel görür zaten. Ama kinaye yapıyorda eskisi gibi olmanı teşvik etmeye çalışıyor da olabilir.

Benim durumum da ayni Masallah diyelim ama bunu dert etmedim simdiye kadar :)
53 kilo evlendim 11 ay once dogum yaptigimda 70 kiloydum. Simdi ikinci hamileligim ve 60 kiloyum sonum ne olacaknhic bilmiyorum. Kinqmda belime kadar bukle bukle saclarim vardi simdi kute yakin.. En paspal halimde bile gozlerimin icine bakar cok guzelsin sana hergun daha cok asik oluyorum der alnimdan oper... hamileyken hamillik sana cok yakisiyor diyordu dogduktan bir kac aonra da hamile halini bile ozledim cok tatli olmustun demisti. ( öyle ki fazla ozletmedim :) )))
Zaten esimin beni ona baglayan en buyuk yani bu. Surekli sevgi dolu ve sevgisini gostermekten hic cekinmez.
Allah mutlulufunuzu daim etsin. Burda birsuru konu var kilo aldim esim beni begenmiyor istemiyor diye. Boyle seyleri dert etmeyin mutlu olun

Adam kadin ruhundan anliyor.. bakimsizda olsan seni mutlu etme cabasinda daha ne ister insan sikma canini olur boyle seyler :KK19:
Vallahi canımı sıktığım filan yok sizlerinde fikirlerini almak istedim bazen yuhh dediğim anlar oluyor iltifatları karşısında.Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Ne kadar güzel bir durum farkindamisiniz? Bence biraz kendinizle barismaya ihtiyaciniz var
Farkındayım elbet ama ben aynaya bile bakamazken onun söylediklerine artık şasırıyorum.Yani bura da bazı hanımlar yanlış anladılar daha ne istiyorsun vs. diye ama durup dururken bide ben bu haldeyken söylediği şeyler beni artık sorgulamaya itiyor

Teşekkür ederim :)
Görünen köy kılavuz istemez.
insanları kırmayı sevmem kazanmayı severim yanlış anlamışsınız belki de acele yazdigim icin tam aciklayamadim ve öyle anlaşılmasina mahal verdim.Kısaca durum şu eskiden cok güzeldim ama artik aynaya bile bakamıyorum fakat eşim her gun surekli çok güzelsin dunyanin en güzel kadinı yaa vs. gibi iltifatlar ediyor.Bir sure sonra insan artık şüphelenmeye başlıyor.Acaba artık eskisi gibi olmami istiyor da böyle mi belli etmeye çalışiyor yada altinda başka başka şeyler mi var vs. vs. Kendinizi benim yerime koyun evet görünen köy ortada ben eski ben değilim ama hala ve sürekli sözler artık düşündürmeye başladı beni

insanları kırmayı sevmem kazanmayı severim yanlış anlamışsınız belki de acele yazdigim icin tam aciklayamadim ve öyle anlaşılmasina mahal verdim.Kısaca durum şu eskiden cok güzeldim ama artik aynaya bile bakamıyorum fakat eşim her gun surekli çok güzelsin dunyanin en güzel kadinı yaa vs. gibi iltifatlar ediyor.Bir sure sonra insan artık şüphelenmeye başlıyor.Acaba artık eskisi gibi olmami istiyor da böyle mi belli etmeye çalışiyor yada altinda başka başka şeyler mi var vs. vs. Kendinizi benim yerime koyun evet görünen köy ortada ben eski ben değilim ama hala ve sürekli sözler artık düşündürmeye başladı beni
Bu sorunun cevabı eşinizde.
Kendinizden memnun değilseniz zayıflayın, bakımınıza özen gösterin.
Şüpheleniyorsanız takip edin.
Şüphelenmiyorsanız da adam aşık size, daha ne istiyorsunuz?

tanıştığımız zaman 52 kiloydum. Şu an 70 ama 86 olduğum da oldu. Boyum 1,58.
Eşimde 76 kiloydu, şu an 87, 92ye kadar çıktı.

Bu arada karpuz gibi çatlaklar ekledim. Özel gün dışında makyajı bıraktım, o da kelleşti. Göbeği falan var.

Hala ilk günkü gibi tutkuyla aşığım. O da öyle.

İnsan gördüğü hali ile hatırlıyor, aşkı gğncellemiyor kafasında.
Çok güzel yazmışsınız.Ben kendimi artık tanıyamıyorum o bana bakınca eski beni mi görüyor acaba.Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Mutluluğunuz daim olsun

Back
X