• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli iltifat eden koca

Aynı durumdayız ve okurken yok artık dedim :oha: Yorumlara baktım yorum yapmak için yazanlar var boşver bence:rapci:
Yaa gerçekten mi:) güzel birşey elbette ama onun söylediklerinden sonra aynaya bakıyorum yok arkadaş bu adam normal değil diyorum bazen de şüpheleniyorum bişey mi ima etmek istiyor filan diye

Bizmkiyle bes aylık evliyiz.
Birbirimizi tanıyalı bir sene daha olmadı.
Ama bana iltifiltifat etmiyor.
Olabilir herkes sevgisini ve içindekileri cümlelere dökemez yada dökmek istemez benim kocam da tam tersi işte herşeyin fazlası zarar sürekli iltifat edilince de şüpheleniyo insan ne oluyo ya şaka mi yapıyor yoksa imada mi bulunuyor filan diye

Hanımlar benim ki dert değil biliyorum sadece yazmak istedim.Biz eşimle severek evlendik 4 yıl flört 6 yillık evlilik 10 yıldır birlikteyiz yani.Bundan 4 yıl önce kadar 30 kilo daha zayıf sacları beline kadar olan bir bakanin dönüp yine baktıgı güzel bir hatundum şimdi kendimi övüyorum gibi oldu ama öyleydim yani.Artık fiziğim çok bozuldu 88 kiloyum(boy 1.72) Eski saçlarım nerdee şimdi kısacıklar artık eskisi gibi makyaj vs. yapamıyorum eskiden makyajsiz bakkala bile gitmezdim.Tepemde anne topuzu üzerimde pijamavari kıyafetler velhasıl kelam kocam hala hergün iltifat ediyor yok sen dünyanin en güzel kadınısın böyle bi güzellik yok filan ya şaka mi yapıyor diyorum yoo baya baya ciddi dün dayanamadım bi göz doktoruna git istersen dedim.Aldatiyodur filan demeyin yok sanmıyorum çok hissiyatlı biriyim hissederim bence ama gerçekten kafama takılıyor aynaya bakıyorum ben eski ben değilim(ki çok kızıyorum kendime evlenince kendini saldı denir ya) Eskiden de çok iltifat ederdi ama hala nasıl edebiliyor anlamıyorum ben artık kendimi hiç ama hiç beğenmiyorum aynaya bile
Kendine haksızlık yapma sen bakımını yap bir kaç kiloyu da dert etme almamaya çalış vermekten ziyade vergilerdense ne ala neyse Rabbim senin evinde huzur mutluk daim etsin inşallah amin

Millette ne kocalar var. Benimki sağolsun hiiiiiç konuşmaz gelir işten bi öper günün nasıl geçti der tamam bitti. Laptop'un başına bir tüner uyuyasiya ne konuşur ne bakar ölsem gitsem köşede umru duymaz. İltifat hiç duymadım. Bir kere dışarı çıkarken makyaj yapmıştım neden makyaj yapiyosun herkes sana bakmıştır şimdi dedi :) galiba iltifatti :işsiz:

Sorun ne ki? Seven insan her türlü sever ve güzel görür zaten. Ama kinaye yapıyorda eskisi gibi olmanı teşvik etmeye çalışıyor da olabilir.
Aynen benim de aklıma o geldi imada mi bulunmaya çalısıyor vs. diye yoksa her kadın iltifat edilmesini sever zaten ama fazla edilince ve durum da ortadaysa bi tuhaflik var diyor insan

İnsanın eşi iltifat edince neden tuhaf geliyor?
Daha neler duyacağım burda acaba?
Hayır bi de adamın iltifatından aldatmayı nasıl çıkardın?

Yo hayır ben dalga geçmek amacıyla yazmadım ciddi ciddi yazdım .
İltifat etmesi gayet güzel , insan bazen eşinden yalandan da olsa güzel sözler duymak istiyor ya da ne bileyim öylesine söylenmiş bile olsa .. Sizin adınıza sevindim gerçekten :)
Dert değil dedim ya amin ama çok çok farkli dertlerim var elbet.Onlari da yazıyorum zaman zaman.Fikirlerinizi almak istedim çünkü bana düşündürücü gelmeye başladı

Bence sen kendinden memnun olmadigin ve hala esinin iltifat etmesiyle kendini sorguluyosun.
Ben dogumda az almistim ama dogumdan sonra yeyeye 88 olmstm 8 ay kadar oyle gezdim susleniyodum ama cok kiloluydum olmuyodu begenmiyodum sonra saglikli beslenmeye basladim cok sukur verdim daha ugrasiyorum vermeye.
ozaman esim bana 1 kere bile kilo ver vs asla demedi hatta eski fotolara bakiyoruz ben oylemiymisim diye sasiriyoruz. Cunku adam oyle gormuyomus bu cok guzel birsey ve olmasi gerekende bu. :nazar:
Ama bu demek olmuyor ki kocalar seviyor hadi salalim bak ben hemen toparladm suan saclarim hep bakimli giyyimim oyle. Sende yapabilirsin onun icin degl kendin icin zayiflamalisin ve kendine bakmalisin.

Yaa gerçekten mi:) güzel birşey elbette ama onun söylediklerinden sonra aynaya bakıyorum yok arkadaş bu adam normal değil diyorum bazen de şüpheleniyorum bişey mi ima etmek istiyor filan diye
Evet ya ima ettiğini düşünüp biraz süsleniyorum bu sefer iltifat dozu artıyo. Bence onların normali bu alışmak lazım

Bazı erkekler öyledir.Her şart altında eşinin kıymetini bilir.Tek bir kadınla hayatını sürdürmeyi onunla yetinmeyi bilir.Yetişme tarzı bir yerde.Şımarık büyümemiştir.Gayet güzel birşey bu.Allah bozmasın inşalah canım.

Duymak istediğinizi söyleseydiniz bir size kısa yoldan söylerdik; zahmet etmeseydiniz uzun uzun yazmakla.

Hanımlar benim ki dert değil biliyorum sadece yazmak istedim.Biz eşimle severek evlendik 4 yıl flört 6 yillık evlilik 10 yıldır birlikteyiz yani.Bundan 4 yıl önce kadar 30 kilo daha zayıf sacları beline kadar olan bir bakanin dönüp yine baktıgı güzel bir hatundum şimdi kendimi övüyorum gibi oldu ama öyleydim yani.Artık fiziğim çok bozuldu 88 kiloyum(boy 1.72) Eski saçlarım nerdee şimdi kısacıklar artık eskisi gibi makyaj vs. yapamıyorum eskiden makyajsiz bakkala bile gitmezdim.Tepemde anne topuzu üzerimde pijamavari kıyafetler velhasıl kelam kocam hala hergün iltifat ediyor yok sen dünyanin en güzel kadınısın böyle bi güzellik yok filan ya şaka mi yapıyor diyorum yoo baya baya ciddi dün dayanamadım bi göz doktoruna git istersen dedim.Aldatiyodur filan demeyin yok sanmıyorum çok hissiyatlı biriyim hissederim bence ama gerçekten kafama takılıyor aynaya bakıyorum ben eski ben değilim(ki çok kızıyorum kendime evlenince kendini saldı denir ya) Eskiden de çok iltifat ederdi ama hala nasıl edebiliyor anlamıyorum ben artık kendimi hiç ama hiç beğenmiyorum aynaya bile bakmak istemiyorum çoğu zaman:110:
Kendinizi bile rahatsiz edecek kadar salmasaydiniz keske kendinizi :) esiniz dis guzelligine degil ic guzelligine gercekten onem verenlerden demkki ne mutlu size;)

Back
X