Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Slm tecrubeli anneler bebegim 6 aylik suan dogdugundan beri ishal belki kullandigim mama ile alakalidir dedim mama degistirdim ama olmadi tahliler yaptik temiz cikti ama bu durum kilo almasini engelliyor cok ciliz gelisimi geride diye doktor raporla alinan formula mama verdi suan onu kullaniyorum ishal onleyici bi damla verdi onu da kullaniyorum ama bir faydasi yok bilgisi olan varsa lutfen yazsin
çok g.olsun cnm dr bile anlam veremiyorsa burdan çok yardımcı olamayız ama ek gıda süreci başlamış 6 aylıksa bol bol muz ve haşlanmış patates yedirirsen hem kilo almasını hem ishali durdurmasını sağlar belki..
Cok gecmis olsun canim sana pirinc suyunu oneririm isale cok iyi gelir cocuklarimda kullandim.pirinci haslayip suyunu vereceksin umarim faydasini gorursun