- Konu Sahibi Loveliiess
-
Yolun başındasın ve dengesiz biri belli.. Yazık etme duygularına kırılıp üzülen sen olursun en sonunda...
ayrıl ileride başına bela olur bu tuhaf insan
Onun her huyuna katlanabilirim aslinda. Yeter ki sevdigini bileyim dengesizligi sorun degil. Boyle yaptikca sanki bana karsi bisey hissetmiyormus gibi geliyor. Beni asil uzen bu
bu kuruntular bıtmez ınan kı bosuna kendını hırpalama uzulen sen olursun dengesız ınsanla zatem pek uğrasılmaz
4 günde zaten ne sevgi bekliyor ki tanıma , alışma , sevme aşaması, böyle yaparak seni sıkmaktan başka birşey yapmamış olur, ona bu durumu anlatmaya çalış bence...
Erkek arkadasimla henuz cok yeniyiz 4. gunumuz. Benim ondan ayrilmak istedigimi dusunuyormus hareketlerimden oyle anliyormus baskasi var biliyorum diyor istemiyorsan ayrilalim deyip duruyor dun 2 saat oturduk en az 10 kere ayni seyi soyledi. En sonunda dayanamadim tamam ayrilalim dedim kalkiyordum hayir dedi birakmadi bu kez de. Ben boyleyim ddi kuruntu yapiyorum ayrilmak istemiyorum dedi. Fazla dengesiz yapisi geregi. Neden boyle yapiyor anlamiyorum ben gayet de sevgimi gostermeye calisiyorum ona
4 gunde boyle, ileride ne olur kim bilir. Istemiyorsan ayrilalimdan cok baskasi var biliyorum demesi kotu. Madem oyle dusunuyor niye seninle beraber? Hem ilerde cok cok daha kiskanc olur bence. Duygularin yogun degilse karar vermen daha kolay olur sanirim.
Ben de oyleydim. Dengesizlikten degil de belki bu zamana kadar cok yara almistir. Bence sans ver ve zamana birak
böyle arızalı tiplerle uğraşma. daha 4.gününüzde "benden ayrılmak istiyorsun" diye maraz çıkaran, yarın evlenince "beni aldatıyorsun,hayatında biri var" diye kan çıkarır...yol yakınken ayrıl derim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?