Surekli istemiyorsan bitirelim diyor.

Loveliiess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
302
12
118
Denizli
Erkek arkadasimla henuz cok yeniyiz 4. gunumuz. Benim ondan ayrilmak istedigimi dusunuyormus hareketlerimden oyle anliyormus baskasi var biliyorum diyor istemiyorsan ayrilalim deyip duruyor dun 2 saat oturduk en az 10 kere ayni seyi soyledi. En sonunda dayanamadim tamam ayrilalim dedim kalkiyordum hayir dedi birakmadi bu kez de. Ben boyleyim ddi kuruntu yapiyorum ayrilmak istemiyorum dedi. Fazla dengesiz yapisi geregi. Neden boyle yapiyor anlamiyorum ben gayet de sevgimi gostermeye calisiyorum ona :(

Yolun başındasın ve dengesiz biri belli.. Yazık etme duygularına kırılıp üzülen sen olursun en sonunda...

bu kuruntular bıtmez ınan kı bosuna kendını hırpalama uzulen sen olursun dengesız ınsanla zatem pek uğrasılmaz

4 günde zaten ne sevgi bekliyor ki tanıma , alışma , sevme aşaması, böyle yaparak seni sıkmaktan başka birşey yapmamış olur, ona bu durumu anlatmaya çalış bence...

4 gunde boyle, ileride ne olur kim bilir. Istemiyorsan ayrilalimdan cok baskasi var biliyorum demesi kotu. Madem oyle dusunuyor niye seninle beraber? Hem ilerde cok cok daha kiskanc olur bence. Duygularin yogun degilse karar vermen daha kolay olur sanirim.

Ben de oyleydim. Dengesizlikten degil de belki bu zamana kadar cok yara almistir. Bence sans ver ve zamana birak

Yolun başındasın ve dengesiz biri belli.. Yazık etme duygularına kırılıp üzülen sen olursun en sonunda...

Onun her huyuna katlanabilirim aslinda. Yeter ki sevdigini bileyim dengesizligi sorun degil. Boyle yaptikca sanki bana karsi bisey hissetmiyormus gibi geliyor. Beni asil uzen bu :5:

böyle arızalı tiplerle uğraşma. daha 4.gününüzde "benden ayrılmak istiyorsun" diye maraz çıkaran, yarın evlenince "beni aldatıyorsun,hayatında biri var" diye kan çıkarır...yol yakınken ayrıl derim ben...

başkası var demesi paranoyaklık bence..
sonraları kafasında bişeyleri kurup kurup gelecek sana.

benimde vardı böyle bir erkek arkadaşım. hep aldattığımı düşünürdü, sorgulardı herşeyi, kıskançlık başladı zamanla..

inan bunlar küçük şeyler değil. birde evlendiğini düşün, markete gitsen sorun olur.

ayrılma hemen ama gözlemle bir süre, en önemlisi ""kendini kaptırmadan"" gözlemle.sonra bir karar alırsın

Onun her huyuna katlanabilirim aslinda. Yeter ki sevdigini bileyim dengesizligi sorun degil. Boyle yaptikca sanki bana karsi bisey hissetmiyormus gibi geliyor. Beni asil uzen bu :5:

"her huyuna katlanırım" diyerek büyük konuşmamalısın bence..

o kadar zor bişey ki güvensiz bir insanla olmak. ben yaşadım inan bana çok zor.
ama sadece sevgi yeter demekle ısrar edersen. yaşayıp görmen gerekecek sanırım

bu kuruntular bıtmez ınan kı bosuna kendını hırpalama uzulen sen olursun dengesız ınsanla zatem pek uğrasılmaz

Ben ugrasmaya raziyim ya ilk kez biriyle beraber olduguma bu kadar cok sevindim :9: Ama iste bu halleri delirtiyor acaba ayrilmaya firsat mi ariyor diye dusunuyorum bunu nasil anlayabiliyorum bilmiyorum :14:

harbi dengesizmiş...
sende iyice düşün gerçekten istemiyosan ayrıl çekilmez bu muhabbet...
paronayakmı ne..

4 günde zaten ne sevgi bekliyor ki tanıma , alışma , sevme aşaması, böyle yaparak seni sıkmaktan başka birşey yapmamış olur, ona bu durumu anlatmaya çalış bence...

Anlatmaya calisiyorum fakat beni anlamamakta israr ediyor. Bir de fazla cekingen bi insan derdini de tam olarak anlatamiyor. Tam dengesiz :27:

Erkek arkadasimla henuz cok yeniyiz 4. gunumuz. Benim ondan ayrilmak istedigimi dusunuyormus hareketlerimden oyle anliyormus baskasi var biliyorum diyor istemiyorsan ayrilalim deyip duruyor dun 2 saat oturduk en az 10 kere ayni seyi soyledi. En sonunda dayanamadim tamam ayrilalim dedim kalkiyordum hayir dedi birakmadi bu kez de. Ben boyleyim ddi kuruntu yapiyorum ayrilmak istemiyorum dedi. Fazla dengesiz yapisi geregi. Neden boyle yapiyor anlamiyorum ben gayet de sevgimi gostermeye calisiyorum ona :(

evet bunun sonu madem istiyorsun ispatlaya gelecek.niyet baştan belli.

4 gunde boyle, ileride ne olur kim bilir. Istemiyorsan ayrilalimdan cok baskasi var biliyorum demesi kotu. Madem oyle dusunuyor niye seninle beraber? Hem ilerde cok cok daha kiskanc olur bence. Duygularin yogun degilse karar vermen daha kolay olur sanirim.

Duygularim yogun cunku o ilk gunden beri hep aklimdaydi iliski yasamamiza imkansiz gozuyle bakarken bana ilgisi oldugunu ogrendim coook sevindim. Simdi ise eger tek sorun GUVEN ise onu zamanla hallederim gibi gorunuyor. Tek derdim ayrilalim kelimesinin diline pelesenk olmasi gercekten ayrilmayi istiyor da soyleyemiyor mu acaba.

böyle arızalı tiplerle uğraşma. daha 4.gününüzde "benden ayrılmak istiyorsun" diye maraz çıkaran, yarın evlenince "beni aldatıyorsun,hayatında biri var" diye kan çıkarır...yol yakınken ayrıl derim ben...

Bu kadar kolay pes etmek istemiyorum ya :5: cunku onu zor kazandim kolay kaybetmek istemiyorum.

Back
X