Sürekli kabus kabus kabus!!!

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.341
398
Günaydın kızlar .Hayatımda 2 kere haricinde kötü korkunç rüyalar görmedim 2 sinde de çok önceden lise cağlarında karabasan olmuştu geçti .Şimdi son 2 aydır falan sürekli kabus görüyorum çığlık atarak ağlayarak uyanıyorum eşimde bu duruma çok şaşırıyor sana ne oluyor bu aralar dedi .Başına gelen var mı normal mi sürekli gece ağlayarak hıçkırarak uyanmam ve ne yapmam lazım

Yatmadan önce Besmele cek, bildigin dualari oku
Bilinc altina yerlesmis biseylerdir belki, sinirlerin ne durumda?
Eşimde kuran oku diyor bu ara hiç okumuyorum gerçekten. Sinirlerim bebek hariç çok şükür iyi 1 yıldır bebeğim olmuyor ağlama krizlerine giriyorum sürekli doktora git gel maddi manevi durumları sanki takıyorum gibi

Eşimde kuran oku diyor bu ara hiç okumuyorum gerçekten. Sinirlerim bebek hariç çok şükür iyi 1 yıldır bebeğim olmuyor ağlama krizlerine giriyorum sürekli doktora git gel maddi manevi durumları sanki takıyorum gibi

Bak canım hemen hemen aynı durumdayız, bol bol dua oku Allah'a güven. Bebek olmuyorsa da vakti vardır biliyorum söylemesi kolay ancak benim de yok henüz , bebek istiyorum ama olmuyor. Belki de daha iyi bir hayata gelmesi lazım ondan dolayı Allahım bekletiyor. Olumlu yönden bak hep ve duayı ihmal etme.

Nasıl bu hale geldim bilmiyorum ilk 5 ay hiç takmadım amann borçlarda rahatlar dedim olmadı olmadıkça her ay daha çok yıpranmaya başladım. Kesinlikle zamanı vardır belki hiç olmayacakta ama nasıl bir duygu bilmiyorum yanıp tutuşuyorum..Etrafimda yolda sokak da avm de bir hamile görsem boynum bukuluyor. Rabbim bize de nasip etsin
Bak canım hemen hemen aynı durumdayız, bol bol dua oku Allah'a güven. Bebek olmuyorsa da vakti vardır biliyorum söylemesi kolay ancak benim de yok henüz , bebek istiyorum ama olmuyor. Belki de daha iyi bir hayata gelmesi lazım ondan dolayı Allahım bekletiyor. Olumlu yönden bak hep ve duayı ihmal etme.

Sürekli dua okuyun . Eşinizin dediğini de yapın .
Eğer psikolojik olarak bu kadar etki altına giriyorsanız mutlaka bir doktordan yardım alın.

Canim ya yapma bunu kendine kafana taktığın için tabiki.
Benimde 6 yıl olmadi zorlu bir süreç biliyorum şimdi bir evladim var şükür ama hala antidepresan kullanıyorum.
Dert girdi mi birdaha gitmiyor.
Bol bol dua et ve tedavini ihmal etme.
En önemlisi sakın kafana takma.
Banada strestende olmuyor unuttuğun an olacak diyorlardı inanamıyordum nasıl kafamdan atacağım diyordum.
En sonunda kabullendim sanirim olursa olur olmazsa olmaz rabbim bilir dedim arada tedaviye devam ettim ama.
Ve oldu sonunda rabbim seninde gönlüne göre versin kuzum

Aminn inşallah canım kafama takmadım olmadı taktım yine olmuyor unutmaya çalışıyorum ya internet de Araştırıyorum ya gebelik haberi geliyor. Komsum benden sonra evlendi o hemen hamile kaldı ben 3 sene düşünmedim şimdi o 2.kucağına aldı ilk çocuğu baktım kocaman olmuş .Herşey için kendimi geç kalmış hissediyorum. Ve gördüğüm kabuslar hiç normal değil korkunç kötü şeyler ...
Canim ya yapma bunu kendine kafana taktığın için tabiki.
Benimde 6 yıl olmadi zorlu bir süreç biliyorum şimdi bir evladim var şükür ama hala antidepresan kullanıyorum.
Dert girdi mi birdaha gitmiyor.
Bol bol dua et ve tedavini ihmal etme.
En önemlisi sakın kafana takma.
Banada strestende olmuyor unuttuğun an olacak diyorlardı inanamıyordum nasıl kafamdan atacağım diyordum.
En sonunda kabullendim sanirim olursa olur olmazsa olmaz rabbim bilir dedim arada tedaviye devam ettim ama.
Ve oldu sonunda rabbim seninde gönlüne göre versin kuzum

Evim her zaman temizdir haftalık nevresim değişme dip köşe temizlerim ve özellikle sirkeli suyla silerim. Bu dediklerinizi dikkate alacağım dua etmiyorum euzu besmeleyle yatağa girerim ama onun dışında birşey yapmam sagolun
Evinizi, yatağınızı güzelce bir temizleyin. Gece yatmadan önce dua okuyun. Abdestli yatın. Geç saatte yemek yiyorsanız bu da etkiliyor olabilir.

Benim başıma geldi.artık alışmıştım o tür rüyalara.stresten diye düşünmüştüm.ama geçmeyince,tanıdık bir teyze dua okudu,o zamandan beri iyiyim çok şükür

Back
X