sürekli kafamda bu fikir var.

Ben cok bunaldigimda diyorum bunu
Bekar olsam kafama göre takilirim giderim buralardan ufak br kasaba kimsenin beni tanimadigi sifirdan hayat kafa piril piril falan diyorum.

Disardan bakinca bizdede sorun yok
Ama yasananlar, yasanmisliklar,hayat ,kosturmalar yoruyo insani.

Artik domates,biber dikip domateslerim niye curudu acaba diye seyleri kafama takmak istiyorum ben
Zira insanlarla ugrasmak cok zor.

Sevdigim sözdü bu anlatmak istedigimi anlatir

Derdiniz varsa gidin ciceklere anlatin
Kedilere anlatın
Bulutlara,denize anlatin.
Pencerenin pervazina anlatin
İnsana hic dert anlatır mi?

Eşimin abisi ünlü bir prof.dür
Der ki herzaman boşanmak bulaşıcı der ilk başlarda çok saçma gelsede şimdi ablam Boşandıktan sonra hiç çok uzak gelmiyo bu düşünce yani eğer bir sıkıntım olursa direk boşanabilirim diyorum, ki önceden asla ve asla diyen bir insanim. Eee okadar boşanan varken bizim de böyle düşünmemiz normal

deneyeceğim kesinlikle.
Inat herzaman yaptirir birseyi. Sevmedigin birinin sana gulmesini ister misin? Oyle dusuneceksin. Ki zatende oyle. Biz ya gelip yattikca kıs kıs guluyor seytan üstümüze. Onu hayal etmek gerek ve hedefemiz ne olursa olsun ne kotu insanlari ne seytani guldurmemek icin yapmaliyiz.

bende hergün olmasa iki üç güne bir düzenli düşünürüm ama hemen aklıma kokusu gelir burnumun direği sızlar kendşme gelirim biz kadınların bir tarafı özgürlük diye bağırıken diğer tarafı b..k yeme otur diyor iyiki

Vesvese olduğunu daha iyi anlıyorum. Neyse bu da bişey. Boş eve hırsız girmemiş.

Çok tatlısınızz yaa bi taraf özgürlük diye çırpınırken diğer taraf sorumluluk diyor. İd ve süperego savaşı

Eşinle aileci olması dışında sorunun yok gözüküyor.

Senin ihtiyacın olan şey eşinle çocuğunla uzaklara gitmek.Çocuğunun yaşını bilmiyorum kreş yaşına gelince tayin isteyip gidin.Kendinize başka bir şehirde ya da kasabada yeni bir başlangıç yapın.O arada da sömestri yaz tatillerini değerlendirin.
Memleket yerine aileden uzak bir yere tatile gidin.

Beni de bazen frenleyen bişey de bu. Bizim sülalede kimse boşanmadı. İlk olmak da istemem.

Bebeğim daha 8 aylık. 3 yaşını doldurması lazım en azından. Bunu düşünüyorum ben de. Sanırım bu konudaki mantıklı yorumlarımdan biri.
8

Bence iletişim eksikliği var ve siz kendinizi yalnız hissediyorsunuz benim eşimde sessizdir ,konuşmayı sevmez-yalnızlıktan da çok hoşlanır hatta kafasına buyruk karar alma huyu da vardır ama benı en çok yoran şey para konusunda sorumsuz tavırları ve düşüncesizliği çünkü bu mevzu beni de zora sokuyor ve bana yalan söylüyor zaman zaman...

Bende arada sırf bu nedenle boşanmayı düşünüyorum ama eşimi seviyorum-bana karışmaz-paramın hesabı bendedir-yemek seçer ama yemek beklemez evde iş beklemez ütüsüne hiç karışmam kendisi yapar aileme saygılı aileside bana karşı sıcak ve saygılılar....

eee cocukta var, sonra dıyorum kör topal idare et...

hiç mi güzel anım yok var tabıkı mesela onunla tatile gitmek, film izlemek, vakit geçirmek birlikte ve bazen çocuksu hallerı beni mutlu ediyor, mükemmel bir eş değil ama iyi bir baba....sonra diyorum otur oturduğun yerde

Aynı benim eşim valla. Çok benziyorlar. Burcu ne

Bende cogu hayallerimin sonunda birilerini dovuyorum ne alaka nasil konu oraya geliyor cozebilmis degilim

aha bi tane deli daha :) bende bugun dolmuşta bile dedi ki biri bana bi değdirse yanlışlıkla bende adama hıc ummadıgı anda kafa atsam sonra şuursuzca dövsem dövsem :)

Boşanma zor bir süreç anlattığınız şeyler belki tam olarak tatmin etmeyebilir sizi ama çocuğunuz varken bu biraz daha düşünülmesi gereken konu. Boşanmak cok zor ben çocuğum olmadığı maaşım olduğu halde zorlandım. O yüzden cok önemli sorunlar olmadığı sürece boşanmayı düşünmeyin derim. Şahsi fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…