- 1 Mart 2010
- 45.193
- 115.304
- 1.123
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Inat herzaman yaptirir birseyi. Sevmedigin birinin sana gulmesini ister misin? Oyle dusuneceksin. Ki zatende oyle. Biz ya gelip yattikca kıs kıs guluyor seytan üstümüze. Onu hayal etmek gerek ve hedefemiz ne olursa olsun ne kotu insanlari ne seytani guldurmemek icin yapmaliyiz.deneyeceğim kesinlikle.
Vesvese olduğunu daha iyi anlıyorum. Neyse bu da bişey. Boş eve hırsız girmemiş.Inat herzaman yaptirir birseyi. Sevmedigin birinin sana gulmesini ister misin? Oyle dusuneceksin. Ki zatende oyle. Biz ya gelip yattikca kıs kıs guluyor seytan üstümüze. Onu hayal etmek gerek ve hedefemiz ne olursa olsun ne kotu insanlari ne seytani guldurmemek icin yapmaliyiz.
Çok tatlısınızz yaa bi taraf özgürlük diye çırpınırken diğer taraf sorumluluk diyor. İd ve süperego savaşıbende hergün olmasa iki üç güne bir düzenli düşünürüm ama hemen aklıma kokusu gelir burnumun direği sızlar kendşme gelirim biz kadınların bir tarafı özgürlük diye bağırıken diğer tarafı b..k yeme otur diyor iyiki
Beni de bazen frenleyen bişey de bu. Bizim sülalede kimse boşanmadı. İlk olmak da istemem.Eşimin abisi ünlü bir prof.dür
Der ki herzaman boşanmak bulaşıcı der ilk başlarda çok saçma gelsede şimdi ablam Boşandıktan sonra hiç çok uzak gelmiyo bu düşünce yani eğer bir sıkıntım olursa direk boşanabilirim diyorum, ki önceden asla ve asla diyen bir insanim. Eee okadar boşanan varken bizim de böyle düşünmemiz normal
8Eşinle aileci olması dışında sorunun yok gözüküyor.
Senin ihtiyacın olan şey eşinle çocuğunla uzaklara gitmek.Çocuğunun yaşını bilmiyorum kreş yaşına gelince tayin isteyip gidin.Kendinize başka bir şehirde ya da kasabada yeni bir başlangıç yapın.O arada da sömestri yaz tatillerini değerlendirin.
Memleket yerine aileden uzak bir yere tatile gidin.
merhaba kızlar.
Bu aralar sürekli kafamı yoran bir durum var. Aklımdan sürekli boşanma fikri geçiyor. Hatta boşanıp kuracağım evimin mobilyalarına perdelerine kadar tasarlıyorum. Kızımdan başka da kimseyi istemiyorum. Kendi annem babam dahil.
Bir sorunun mu var derseniz görünürde yok. Eşim annesine düşkündür. Ailesine düşkündür. hep onları ister yakınında ama bana da düşkündür. Odundur sevdiğini göstermez ama sever. Bana sormadan bir iş yapmaz. Özel günlerde tek bir gül alır gelir.ona da yanımda söylenir. Sessizdir ama çok konuşmaz boş konuşmayı sevmez.
Ne bilim yaaaaa.. Kaynanamı ben pek sevmem. O da beni sevmez. Ama yine de öyle hin fesat bir KAdın değildir. YArdım etmeyi sevmez ve cimridir. Bu da beni soğutmuştur. Ya anlıycağınız öyle büyük büyük kocaman sorunlarım yok.
ama neden bu fikir sürekli aklımda. Eminim ki benim hayatımı yaşamak isteyen onlarca belki yüzlerce insan vardır. Ama ben nedense çıkmak istiyorum. BAna müsade demek istiyorum. Çok yoruldum yaaaaaa.
Aynı benim eşim valla. Çok benziyorlar. Burcu neBence iletişim eksikliği var ve siz kendinizi yalnız hissediyorsunuz benim eşimde sessizdir ,konuşmayı sevmez-yalnızlıktan da çok hoşlanır hatta kafasına buyruk karar alma huyu da vardır ama benı en çok yoran şey para konusunda sorumsuz tavırları ve düşüncesizliği çünkü bu mevzu beni de zora sokuyor ve bana yalan söylüyor zaman zaman...
Bende arada sırf bu nedenle boşanmayı düşünüyorum ama eşimi seviyorum-bana karışmaz-paramın hesabı bendedir-yemek seçer ama yemek beklemez evde iş beklemez ütüsüne hiç karışmam kendisi yapar aileme saygılı aileside bana karşı sıcak ve saygılılar....
eee cocukta var, sonra dıyorum kör topal idare et...
hiç mi güzel anım yok var tabıkı mesela onunla tatile gitmek, film izlemek, vakit geçirmek birlikte ve bazen çocuksu hallerı beni mutlu ediyor, mükemmel bir eş değil ama iyi bir baba....sonra diyorum otur oturduğun yerde
Ay inşallahhYalniz tatile gidin gecer bu fikir. Hem biraz dinlenirsiniz
tipik yengeçAynı benim eşim valla. Çok benziyorlar. Burcu ne
Bende cogu hayallerimin sonunda birilerini dovuyorum ne alaka nasil konu oraya geliyor cozebilmis degilim
Balık benimki de. Su gurubu yine. Kahreden bir sessizliği var.tipik yengeç
tembel, sorumsuz, hayaller dünyasında yaşıyan bir tipyaparız ederiz hallederiz, sonra derin bir sessizlik insanı çatlatan bir sessizlik
Sokakta dovsem diye dusunmedim hic ama hayalimde kadin dovuyorum benaha bi tane deli daha :) bende bugun dolmuşta bile dedi ki biri bana bi değdirse yanlışlıkla bende adama hıc ummadıgı anda kafa atsam sonra şuursuzca dövsem dövsem :)
benım tanıdıgım tum balık adamlar cok konuskan ama sızınkı farklı sanırım...Balık benimki de. Su gurubu yine. Kahreden bir sessizliği var.
Boşanma zor bir süreç anlattığınız şeyler belki tam olarak tatmin etmeyebilir sizi ama çocuğunuz varken bu biraz daha düşünülmesi gereken konu. Boşanmak cok zor ben çocuğum olmadığı maaşım olduğu halde zorlandım. O yüzden cok önemli sorunlar olmadığı sürece boşanmayı düşünmeyin derim. Şahsi fikrimmerhaba kızlar.
Bu aralar sürekli kafamı yoran bir durum var. Aklımdan sürekli boşanma fikri geçiyor. Hatta boşanıp kuracağım evimin mobilyalarına perdelerine kadar tasarlıyorum. Kızımdan başka da kimseyi istemiyorum. Kendi annem babam dahil.
Bir sorunun mu var derseniz görünürde yok. Eşim annesine düşkündür. Ailesine düşkündür. hep onları ister yakınında ama bana da düşkündür. Odundur sevdiğini göstermez ama sever. Bana sormadan bir iş yapmaz. Özel günlerde tek bir gül alır gelir.ona da yanımda söylenir. Sessizdir ama çok konuşmaz boş konuşmayı sevmez.
Ne bilim yaaaaa.. Kaynanamı ben pek sevmem. O da beni sevmez. Ama yine de öyle hin fesat bir KAdın değildir. YArdım etmeyi sevmez ve cimridir. Bu da beni soğutmuştur. Ya anlıycağınız öyle büyük büyük kocaman sorunlarım yok.
ama neden bu fikir sürekli aklımda. Eminim ki benim hayatımı yaşamak isteyen onlarca belki yüzlerce insan vardır. Ama ben nedense çıkmak istiyorum. BAna müsade demek istiyorum. Çok yoruldum yaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?