sürekli kafamda bu fikir var.

Acaba burda bosanmıs mutsuzluk konularını okudukça bilinçaltınıza mı istedi. Rahat batıyor sanırım :) Bence psikoloja falan gidin bu durumda.
Yok rahat batmıo. Aslında cevapları verdim ama üşenmezsen oku hamilesin daha iyi anlarsın.

Boşanmak istiyorsunuz aslında, ama istemiyorsunuz; somut bir şeyler yok...
Bence yaşadığınız hayat sizin istediğiniz hayat değil ve tatmin etmiyor, eşe karşı sevgi de azalmış olabilir.
Ama evet görünürde pek bir sorun da yok gibi.

Bu bende de var özellikle ölüm konusu. İki sene önce dedem ve babannemi kaybettim bir kazada. Ondan sonra sanki birisi ölecekmiş gibi geliyo ve o acıyı ıcımde tekrar hissedşyorum.

Yok rahat batmıo. Aslında cevapları verdim ama üşenmezsen oku hamilesin daha iyi anlarsın.
Okudum canım çok büyük bir sorun göremedim hala. Gecmis olsun bir sürü bebeginizi kaybetmişsinz zor bir süreç. Ama sonuc olarak cocugunuz var su an anladığım kadarıyla maddi sıkıntı kalmamıs. Depresyon geciriyor olabilirsin. Bir yardım alsan aslında.

Eşimle bi sorun yok. Olsa durmucam zaten. :) yardımı bunyem kabul etmıyor. Aslında çok fazla ihtiyacım var. Ama ne olacak ki ne değişcek. 5 yıl geri mi gelcek diye vazgeçiyorum.

Eşimle bi sorun yok. Olsa durmucam zaten. :) yardımı bunyem kabul etmıyor. Aslında çok fazla ihtiyacım var. Ama ne olacak ki ne değişcek. 5 yıl geri mi gelcek diye vazgeçiyorum.
Canım bu dünya sınav yeri ondan sınav olmucaz bundan olmucaz neyden olmaz. Demekki kaldırabilecegin yükmüs geride kalmıs. Eşinin bir sucu yok.

Sizin bilinçaltı sırf kaynanaya nisbet diye onun oğlunu boşama hayali kuruyo olabilir

Eşimin ailesinden birilerine gıcık olduğum zaman ben de boşanıp kurtulayım kökten diyorum. Sonra eşime bakıyorum,bu adam boşanılır mı diyorum

eşim çiçek almaktan nefret eder, çok konuşur ve konu spor, haber, siyaset. dizi izlememe laf eder. ailesi benden nefret eder, ben de onlardan. beni sever neyse ki :)
ben de düşünürüm boşansam ne güzel olur. çünkü sıkıldığımı anlarım ve eşimden 1-2 hafta ayrı kalırım, anneme giderim, özlerim, geri dönerim.
kısa bir tatil, ayrılık iyi gelir belki.

Burdaki bdv konuları etkilemiştir aynı sorun bendede var. Nerdeyse hergun 1 konu açılıyor boşanmayla ilgili ve insan ister istemez etkileniyor kendini koyuyosun konu sahibi yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…