ben 13 yıllık evliyim ve 12 yıldır uğraşıyorum ve bu vaka bende daha kötü dediğim herkesin çocuğu oldu benim hala yok. Oyüzden diyorum sana. benim yumurtam 3 5 çıkıyor ama işte hamile kaldım erken doğum oldu kalp atışı yoktu kimyasal oldu tutmadı derken kaç deneme olduğunu unutmuş durumdayım. yaşım 35 elim 40 olmak üzere nasipten ötesi yalan. Olacaksa da olmayacaksada Allahın bir bildiği vardır. Hep bebeklerimle kıyasladım benle hamile kalıp doğuranları h işte akacak gözyaşı akıyor bir şekilde. Geçen gün başka bir forumda bir arkadaş 5 haftalık tüp bebekten hamile ama eşinden boşanacakmış imtihan bitmiyor o yüzden tam bir teslimiyet lazım. İnşallah olacak. Hayal kur dua et istediğimiz herşey dua aslında unutma sakın aklına kötü düşünce getirme.Amin canim Allah razi olsun..
Çok alternatif denedim denemeyede devam ediyorum zaten çabalamayip tamamen tedaviyi birakinca iyice kötü oluyorum
Bende sebepsize giriyorum galiba tahlillerim çok kötü değil ama yumurtada yok burda bi dengesizlik var işte burda kader diyoruz..
Sorun olmadığı halde olmamasının bi hikmeti var diyoruz ama bu uzun bir süre olunca artık sabır tükeniyor..
Seninde dediğin gibi Allah yardımcımız olsun sen kaç senedir uğraşıyorsun. Canim benim 3 bitti neredeyse..
kiyamam cancagizim yaa böyle söyleyince çok üzüldüm.bitanemlütfen kendini bukadar uzme herşeyin hayirlisi olsun.yasin çok küçük biraz akışa birak en en azindan 1yil gez toz dolaş esinle evliliğinin biraz keyfini çıkar böyle yaparak hem kendini hem eşini yipratiyorsun .malesef arkadaşın dediği gibi nasipten öteye gidilmiyor.keşke herşey istediğimiz gibi olsaydı ne dert kalırdı ne tasa bk sunu da söyleyim .tıpta su ana kadar pek fayda görmedin .biraz maneviyata don mesala din alimleri var.sehy gibi kuvvetli mısralar yapıyorlar.önce Allah tan sonrada muska isine yarayabilir .İNŞALLAHÇok yoruldum ve kendimi çok yanlız hissediyorum..
Ah canim ne güzel yazmışsın..ben 13 yıllık evliyim ve 12 yıldır uğraşıyorum ve bu vaka bende daha kötü dediğim herkesin çocuğu oldu benim hala yok. Oyüzden diyorum sana. benim yumurtam 3 5 çıkıyor ama işte hamile kaldım erken doğum oldu kalp atışı yoktu kimyasal oldu tutmadı derken kaç deneme olduğunu unutmuş durumdayım. yaşım 35 elim 40 olmak üzere nasipten ötesi yalan. Olacaksa da olmayacaksada Allahın bir bildiği vardır. Hep bebeklerimle kıyasladım benle hamile kalıp doğuranları h işte akacak gözyaşı akıyor bir şekilde. Geçen gün başka bir forumda bir arkadaş 5 haftalık tüp bebekten hamile ama eşinden boşanacakmış imtihan bitmiyor o yüzden tam bir teslimiyet lazım. İnşallah olacak. Hayal kur dua et istediğimiz herşey dua aslında unutma sakın aklına kötü düşünce getirme.
Canım Rabbim sana sabır versin. Doktorların ne diyorlar? Donasyon yapılabiliyor biliyorsundur. İster misin yapabilir misin bilmem ama donasyonu alternatif olarak düşünmek insanınrahatlatıyor. Beni çok rahatlattı. Böyle cocuğum olmazsa donasyon yaptırırım deyip kendimi rahatlatıyorum. Belki karşısındır ama yine de söyleyeyim belki seni rahatlatırım dedimAh canim ne güzel yazmışsın..
Tabi imtihan bitmiyor bebek olunca herşey güllük gülistanlık olmayacak, çocuk herşeyi kurtarmayacak eşimizle sorunlarımız belki aynı kalıcak ama annelik içgüdüsü işte.. imtihan bitez şekil değiştirir. Allah kaldıramayacağımız yük vermesin..
Çok güzel bir laf var "Kader hükmetti dil sükût etti.." bu laf beni anlatiyor sanki sebep yok ama olmuyor kader işte.. imtihan..
Sağol canım gezip tozmayi deniyorum ama dışarı çıkıpta hamileleri görünce yine başa sarıyorum..kiyamam cancagizim yaa böyle söyleyince çok üzüldüm.bitanemlütfen kendini bukadar uzme herşeyin hayirlisi olsun.yasin çok küçük biraz akışa birak en en azindan 1yil gez toz dolaş esinle evliliğinin biraz keyfini çıkar böyle yaparak hem kendini hem eşini yipratiyorsun .malesef arkadaşın dediği gibi nasipten öteye gidilmiyor.keşke herşey istediğimiz gibi olsaydı ne dert kalırdı ne tasa bk sunu da söyleyim .tıpta su ana kadar pek fayda görmedin .biraz maneviyata don mesala din alimleri var.sehy gibi
canim matmazel arkadaşın yerine cvp vermiş gibi olmuyum.ama geçen sene bende senin gibi sorduğumda asla böyle bişey düşünmediğini ve dusunmeyecegini söyledi.tabi şimdi onun fikrini bilemiyorum.bazen hayatta aklına bile getiremeyecegin yeri kabul ettiriyor insanaCanım Rabbim sana sabır versin. Doktorların ne diyorlar? Donasyon yapılabiliyor biliyorsundur. İster misin yapabilir misin bilmem ama donasyonu alternatif olarak düşünmek insanınrahatlatıyor. Beni çok rahatlattı. Böyle cocuğum olmazsa donasyon yaptırırım deyip kendimi rahatlatıyorum. Belki karşısındır ama yine de söyleyeyim belki seni rahatlatırım dedim
amin İNŞALLAH canim benim nedense haklısın benim bile bitane olduğu halde hala gözüm hamlelere takılıyor.bir turlu 2.çocuğu aklimdan çıkaramıyorum.insan nereye giderse gitsin iç huzuru yoksa her yer aynıdır.RABBİM bu emeklerini inşa karşılıksız bırakmaz .inan söylediklerine okadar üzüldüm ki resmen eşime attım.seni tanımıyorum ama ortak kader arkadasi olduğumuz için seni anliyabiliyorumSağol canım gezip tozmayi deniyorum ama dışarı çıkıpta hamileleri görünce yine başa sarıyorum..
Dünyanın öbür ucuna da gitsen kafan ayni olduktan sonra bi anlamı olmaz ya. Tatile de gitsem kafam sürekli aynı yerde.
Birara uykudan ağlayarak uyanıyordum, gefe kalkıp ağlama krizine giriyordum resmen. Baktık böyle olmuyor okunmak için gittik ikimizde muskada verdi okuyan alim çok şükür daha iyiyim o halime göre..
Şuanda da mini tüp tedavisine basliycam sadece klomen hapla tüp tedavisi yapicak doktor. Ama şuan kendimi hazır hissetmiyorum Eylül'de inşallah.
Aslinda her yok kapandı da ben yinede çabalıyorum..
Allah sabrımızı artırsın yüzümüzü güldürsün
Amin canım Allah razı olsun doktorlar 'donör' de diyor 'çok mu stres yapiyorsun biraz oluruna bırak olur 'da diyor hangisine inanmalıyım bilmiyorum.Canım Rabbim sana sabır versin. Doktorların ne diyorlar? Donasyon yapılabiliyor biliyorsundur. İster misin yapabilir misin bilmem ama donasyonu alternatif olarak düşünmek insanınrahatlatıyor. Beni çok rahatlattı. Böyle cocuğum olmazsa donasyon yaptırırım deyip kendimi rahatlatıyorum. Belki karşısındır ama yine de söyleyeyim belki seni rahatlatırım dedim
Evet canim çok haklısın ne güzel yinede bir tane varmış bak çok şükür ona sığın. Benim dayanacağım embriyom bile yok..amin İNŞALLAH canim benim nedense haklısın benim bile bitane olduğu halde hala gözüm hamlelere takılıyor.bir turlu 2.çocuğu aklimdan çıkaramıyorum.insan nereye giderse gitsin iç huzuru yoksa her yer aynıdır.RABBİM bu emeklerini inşa karşılıksız bırakmaz .inan söylediklerine okadar üzüldüm ki resmen eşime attım.seni tanımıyorum ama ortak kader arkadasi olduğumuz için seni anliyabiliyorum
Canım benim sorunum yumurta kalitesizliği ama tüm hormonal değerlerin normal yalnız yumurta toplandıktan sonra kalitesiz cikiyo bende anlamadımamin İNŞALLAH canim benim nedense haklısın benim bile bitane olduğu halde hala gözüm hamlelere takılıyor.bir turlu 2.çocuğu aklimdan çıkaramıyorum.insan nereye giderse gitsin iç huzuru yoksa her yer aynıdır.RABBİM bu emeklerini inşa karşılıksız bırakmaz .inan söylediklerine okadar üzüldüm ki resmen eşime attım.seni tanımıyorum ama ortak kader arkadasi olduğumuz için seni anliyabiliyorum
oylemi anladim canim siz yumurtanın kalitesiz olduğunu nerden anlıyorsunuz yani doktorlar mi? söylüyor.ya bizimde saglikli yum çıkıyor hatta fazlasıyla hepsi dolgun ama bir turlu dollenme ve bölünme oluşmuyor sperm de gayet iyi )))))))siz şimdi hangi asamadasiniz?Canım benim sorunum yumurta kalitesizliği ama tüm hormonal değerlerin normal yalnız yumurta toplandıktan sonra kalitesiz cikiyo bende anlamadım
Ben martta yaptırdım ama transfer yaptirmadimoylemi anladim canim siz yumurtanın kalitesiz olduğunu nerden anlıyorsunuz yani doktorlar mi? söylüyor.ya bizimde saglikli yum çıkıyor hatta fazlasıyla hepsi dolgun ama bir turlu dollenme ve bölünme oluşmuyor sperm de gayet iyi )))))))siz şimdi hangi asamadasiniz?
oylemi anladim canim siz yumurtanın kalitesiz olduğunu nerden anlıyorsunuz yani doktorlar mi? söylüyor.ya bizimde saglikli yum çıkıyor hatta fazlasıyla hepsi dolgun ama bir turlu dollenme ve bölünme oluşmuyor sperm de gayet iyi )))))))siz şimdi hangi asamadasiniz?
Canim işte benim sorunum da bu. Ulturasonda 4-5 yumurta görünüyor hormon değerlerim de bu kadar kalitesiz çıkacak kadar kötü değil diyor doktor. 4 yumurta gelişiyor cikiyor ki kalitesiz.. Kullandığın şeylerin bi faydasi oldu mu bende hiç işe yaramadiCanım benim sorunum yumurta kalitesizliği ama tüm hormonal değerlerin normal yalnız yumurta toplandıktan sonra kalitesiz cikiyo bende anlamadım
Anladım canım sen daha iyi bilirsin. benim de bugün kontrolde yien 4 yumurta görüldü 1 embriyo oluyor olmuyor çoğu zaman. Yine şaşırtmadı beni... bakalım tedavi devam edecek mi transfer olacak mıyım dondurma vs bile düşünemez oldumAmin canım Allah razı olsun doktorlar 'donör' de diyor 'çok mu stres yapiyorsun biraz oluruna bırak olur 'da diyor hangisine inanmalıyım bilmiyorum.
Ben donöre olumlu bakmıyorum işin dini biyutu var ki caiz değil zaten.
Dini boyutu olmasaydı bile bebek benim kanımdan olmadıktan donra sadece hamilelik duygumu tatmin etmiş olurum ve etrafın ağzını kapatmiş olurum. Ama bir yandan ben bile kabullenemem benim yumurtam değil çünkü. Bu çok geniş bi konu ve bu durumda çok zor bir durum o yüzden herkesin görüşüne saygı duyarım. Beni düşündüğün için teşekkür ederim canım.
Allah kolaylık versin inşallah bunlara gerek kalmaz.. İnsan son noktoya gelince aklina gelmiyo değil ama bu kez de daha büyük bi imtihan yaşamaktan korkarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?