Benim de öyle ya 4 yumurta oluyor bari diyorum bir tanesi olur en kötü ihtimalle.. olmuyor transfer benim için mucize olur resmen..Anladım canım sen daha iyi bilirsin. benim de bugün kontrolde yien 4 yumurta görüldü 1 embriyo oluyor olmuyor çoğu zaman. Yine şaşırtmadı beni... bakalım tedavi devam edecek mi transfer olacak mıyım dondurma vs bile düşünemez oldum
Sorun eşinde mikizlar valla sizlerin 4,5,6,yum oluyor.benim tek seferde 30dolgun yum çıktı bitane bile embiriyomun oluşmadı.yani rekor bende
Hepsi transfer mi edilmişti canımBende 31 yaşındayım. Amh değerim 0,40 çıktı. 7 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmiş ve dondurulmuştu. 3.gün embryosu olarak transfer yapıldı. Fakat sonucum maalesef negatif oldu. Fazlasıyla umutsuzluğa kapıldım ne yapacağımı bilemez haldeyim. Lütfen bana yardım edin.
Üzülme canim bak embriyon olmuş hemde 7 ayda üç taneBende 31 yaşındayım. Amh değerim 0,40 çıktı. 7 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmiş ve dondurulmuştu. 3.gün embryosu olarak transfer yapıldı. Fakat sonucum maalesef negatif oldu. Fazlasıyla umutsuzluğa kapıldım ne yapacağımı bilemez haldeyim. Lütfen bana yardım edin.
Oo 30 yumurta mıkizlar valla sizlerin 4,5,6,yum oluyor.benim tek seferde 30dolgun yum çıktı bitane bile embiriyomun oluşmadı.yani rekor bende
azrabebek galiba aynı konulara bakıyoruz hep seninle çok rastlıyorum sana bu aralar. Allah yardımcın olsun 30 yumurtayla embriyon olmadıysa biz napacaz bilmiyorum.senin sorun ne tam olarak.niye o kadar yumurtan döllenmiyor.ağustosta gene başlayacağım ama aynı şeyi yaşama korkusu sardı şimdiden beni.kizlar valla sizlerin 4,5,6,yum oluyor. benim tek seferde 30dolgun yum çıktı bitane bile embiriyomun oluşmadı.yani rekor bende
valla bir bilebilsek sorunun kimde olduğunu artık çocuk tanda vazgececeğim.ama illa bu kör olası sorunu bulmadan kimse durduramaz beniSorun eşinde mi
evet canim yinede senin gibi maşallah deyimOo 30 yumurta mı
canim amin cumlemizun İNŞALLAH iste benim doktorumunda anlatmak istedigi buydu bana demesi onca yumdan bitane bile kaliteli embiriyo olmadıysa artık.deneme derim.dedi canim sen bana bakma sorunlarımız farklı bizim ki sebebsiz eşime hasar testini yapicagiz umuyorumki inşa sebeb orda çıkar yoksa bu bilinmezlikazrabebek galiba aynı konulara bakıyoruz hep seninle çok rastlıyorum sana bu aralar. Allah yardımcın olsun 30 yumurtayla embriyon olmadıysa biz napacaz bilmiyorum.senin sorun ne tam olarak.niye o kadar yumurtan döllenmiyor.ağustosta gene başlayacağım ama aynı şeyi yaşama korkusu sardı şimdiden beni.
bizde sorun bende pko ve anovulasyon olması. bu arada inuforkalsiyum ne tam olarak hangi aşamada ne için kullanıldı.bu arada yumurta kalitesi için başka neler kullandın ilaç vb farketmez yazarsan çok sevinirim.en azından fikir olur veya takviye olur bana.valla bir bilebilsek sorunun kimde olduğunu artık çocuk tanda vazgececeğim.ama illa bu kör olası sorunu bulmadan kimse durduramaz beni
evet canim yinede senin gibi maşallah deyimvalla yumlarim toplaginda doktorumun odasına gittiğinde dr soktaydi bana demesi bizim embiriyo dondurma cihazlarimiza senin embiroyolarina yer kalmicak .hatta biraz ini dağıtmak lazım dedi.tabi şakayla sabahına aradiklarinda 30.yumdan19.dinlendiği ve sadece 5.bolunduğu tabi 6.günüm sonunda kalan larda imha edildi.malesef.2.tupte belki çok yum toplanmistir dedi.dr.ondan olmuş olabilir dedi.bu sefer iğneleri değiştirdi vitaminler vs vs 13yum 1..işleme alındı ve hiç birinde dollenme olmamış.ve doktorumuz bizim gibi hastaların çok nadir olduğunu söyledi.tabi tıbbın söyleyeceği bu şekil giderse bidaha olmayacak.benim kız oda leylekler getirdi herhal
canim amin cumlemizun İNŞALLAH iste benim doktorumunda anlatmak istedigi buydu bana demesi onca yumdan bitane bile kaliteli embiriyo olmadıysa artık.deneme derim.dedi canim sen bana bakma sorunlarımız farklı bizim ki sebebsiz eşime hasar testini yapicagiz umuyorumki inşa sebeb orda çıkar yoksa bu bilinmezlikbizi bitirdi.tabi dertlerimiz bir olunca aynı yerlere bakmamız çok doğal))))) son tedavi nde inuforkalsiyum bile kullanıldı.ona rağmen dollenme bile olmadı. böyle vakalarda eşlerin dna sında problem oluyormus.bakalim kismet artik sizin sorun ne
Merhaba canim pko da yumurta kalitesizliği oluyor mu ? Anovulasyon nedir ?bizde sorun bende pko ve anovulasyon olması. bu arada inuforkalsiyum ne tam olarak hangi aşamada ne için kullanıldı.bu arada yumurta kalitesi için başka neler kullandın ilaç vb farketmez yazarsan çok sevinirim.en azından fikir olur veya takviye olur bana.
Kaç tane toplandi canim embriyo oluştu mu ?anovulasyon ovulasyonun yani yumurtlamanın olmaması.pko da bilmem ama bende çıktı yumurta kalitesizliği .ilk tüp denememdi zaten o da böyle bitti 2.de neler olacak bekleyip göreceğim
9 tane toplanmıştı 6 sı işlem gördü 2si döllendi ama gelişmedi.bu arada sen yumurta kalitesi için neler kullandın omepa q10 verdimi doktor günde kaç kez kullandınKaç tane toplandi canim embriyo oluştu mu ?
canim inufor kalsiyum dollenme gerçekleşmesi için kullanıldı.tabi hiç bitane bile yumurtaya etkisi olmadı.1.tedavide sadece folikasit kullandım.eşim baya vitamin tkviyeleri kullandı.iyi kötü yine embiriyo oluştu.ama ikincide aklına ne gelirse kullandım.incir kuru ,balpolen arisutu hemen hemen bütün vitamin takviyelerini eşimle ab er kullandık.beslenme uyku düzeni herşeyi 2ay boyunca yapti.netice dollenme bile gerçekleşmedi.yani artık ben eğer başka tedaviye baslarsamdahiç bişey kullanmicaz.maddi olarakta vitaminler baya kulfetliydi.@Matmazel-G canim olmadıktan sonra milyonlarca sperm milyonlarca yum olsun.hiç farketmez bazen bir iki yumurtası olan kadında yine 1.kalite geliyor.yani artık herşey ALLAH a kalmış.bizde sorun bende pko ve anovulasyon olması. bu arada inuforkalsiyum ne tam olarak hangi aşamada ne için kullanıldı.bu arada yumurta kalitesi için başka neler kullandın ilaç vb farketmez yazarsan çok sevinirim.en azından fikir olur veya takviye olur bana.
Herkese merhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım erken yumurta yetmezliği problemim var
fsh; 9
amh; 0.9
aslinda cok kötü değil ama 3 senede 6 kez tüp bebek tedavimde hep boş yada kalitesiz çıktı hiç embriyo oluşturamadık..
Doktorlar bile anlam veremiyor hep 3-4 yumurta gelişiyor ama sonuç sıfır
Artık ne yapacağımı bilmiyorum sabrımız kalmadı tükendik maddi manevi
Benim gibi olan var mı ? Erken yaşta böyle sürekli kalitesiz yumurtası olan ve benim gibi 6 kez çabalayıp boşa düşen..
Hayir hangi şehirde ?Amerikan hastanesinde Dr Bülent Urmana gittin mi? Bu konuda oldukça iyi.
Dhea kullandim b12 minamix ace plus selenyum coenzm q10 melatonin drun verdiği vitaminler ayeica ari sütü ayri bal polen ayri kullandim incir kürü yaptım hayit civanpercemi aslanpencesi cayi yaptim içtim. Özel bi karışım var balli onu kullandim hiçbirinde de işe yaramadi. Şuan hurma polenine başladım arabistandan geldi. Hurma polenini duyan kullanan var mi ?9 tane toplanmıştı 6 sı işlem gördü 2si döllendi ama gelişmedi.bu arada sen yumurta kalitesi için neler kullandın omepa q10 verdimi doktor günde kaç kez kullandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?