Bende biara çok dikkat ettim yediklerimde ama hiçbir fark olmadi..canim inufor kalsiyum dollenme gerçekleşmesi için kullanıldı.tabi hiç bitane bile yumurtaya etkisi olmadı.1.tedavide sadece folikasit kullandım.eşim baya vitamin tkviyeleri kullandı.iyi kötü yine embiriyo oluştu.ama ikincide aklına ne gelirse kullandım.incir kuru ,balpolen arisutu hemen hemen bütün vitamin takviyelerini eşimle ab er kullandık.beslenme uyku düzeni herşeyi 2ay boyunca yapti.netice dollenme bile gerçekleşmedi.yani artık ben eğer başka tedaviye baslarsamdahiç bişey kullanmicaz.maddi olarakta vitaminler baya kulfetliydi.@Matmazel-G canim olmadıktan sonra milyonlarca sperm milyonlarca yum olsun.hiç farketmez bazen bir iki yumurtası olan kadında yine 1.kalite geliyor.yani artık herşey ALLAH a kalmış.
Amin canim İNŞALLAH tabi kendimden önce sizlere istiyorum.birkerede olsa RABBİM sizlere de tattirsunİNŞALLAHBende biara çok dikkat ettim yediklerimde ama hiçbir fark olmadi..
Lazim olan bir yumurta bir sperm tabi ama en azindan denemek için yumurtan var canim güzel düşün. Maddiyatimiz el verdiği sürece denemekten başka çaremiz yok.
Allah bu uğurda maddi manevi çabalayan herkesin yardımcısı olsun.
canim eger yumurtalarin toplanirken dolu ve isleme aliniyorsa gorunusleri kaliteli demektir.ama tabi içlerini bilemiyoruz.bildiğim kadarıyla amhtesti genetik bi test olduğu için sağlık ocaklarında yapılmıyor.ozel lerde 120.ila 150arsinda değişiyor.yani yumurta kalitesini belirleyen bi test yok.doktoruma özellikle sordum yok böyle bişey dedi.esin hasar testini yapmis mi?senin yumlarin kaliteli gözüküyor.bence esinde olabilirbu yumurta kalitesizliği amh testiylemi anlaşılıyor başak test yaptırdınızmı.ve bu test sağlık ocağında yapılıyormu acaba.sürece başlamadan önce genel kan testlerimi yaptırıp gideceğim zaten bunada baktırsam ço iyi olur çünkü daha önce bakılmadı gibime geliyor.
eşim hasar testi yaptırmadı ona ilgili sıkıntı yok çünkü.spermlerde sorun yoktu hiçbir zaman tamamen kadın infertilitesi bizimki.canim eger yumurtalarin toplanirken dolu ve isleme aliniyorsa gorunusleri kaliteli demektir.ama tabi içlerini bilemiyoruz.bildiğim kadarıyla amhtesti genetik bi test olduğu için sağlık ocaklarında yapılmıyor.ozel lerde 120.ila 150arsinda değişiyor.yani yumurta kalitesini belirleyen bi test yok.doktoruma özellikle sordum yok böyle bişey dedi.esin hasar testini yapmis mi?senin yumlarin kaliteli gözüküyor.bence esinde olabilir
Yumurta yetmezliği evet amh testiyle anlaşılıyor benim bildiğim. Yumurtalik rezervini gösteriyor yani yumurtlama iyi mi kötü mü diye. Ama kaliteyi gösteren bir test yok yumurtalar toplanmadan anlaşılmıyor demişti dr.bu yumurta kalitesizliği amh testiylemi anlaşılıyor başak test yaptırdınızmı.ve bu test sağlık ocağında yapılıyormu acaba.sürece başlamadan önce genel kan testlerimi yaptırıp gideceğim zaten bunada baktırsam ço iyi olur çünkü daha önce bakılmadı gibime geliyor.
bk canim bizimkide sperm cok cok iyi cikiyor normal testlerde hatta kac arkadasindaöyle çıktı baktılar sperm hasar testinde sorun çıkmış dollenme yumurta larda olmuyorsa çoğunlukla sorun orda çıkıyormuş.bakalim bizde testi yapıp gorucegizeşim hasar testi yaptırmadı ona ilgili sıkıntı yok çünkü.spermlerde sorun yoktu hiçbir zaman tamamen kadın infertilitesi bizimki.
İncir kürü yumurta kalitesinde ve gelişimin de faydali diye biliyorum benim yumurta sayımı artırmıştı. Saf ari sütü kullanmak lazımmış karışım yerine.Kızlar peki kullandığınız şeyler varmı? Ben arı sütü bal polen karışımı yiyorum mesela umarım faydasını görürüm
Yazdıklarını okudum üzülme pozitif ol ben de iki kere yaptırdım ilkinde tek yumurta m vardı döllenmedi ikincide 5 yumurtanın 3 unu aldılar ikisi dollendi 5. Güne kadar gitti ama çok yavaş gelişiyorlar diye transfer etmedi tutmaz dedi ki zaten 6. Gün kendilerini durdurdular çok ağladım çok üzüldüm ben de amh düşüklüğü var ama ikinci denemede zeytinyağlı incir yedim en azından döllenme ve bölünme oldu yani çaresiz değil olur inşallah kalpten inan buna çok zor biliyorum yaşamayan anlamaz Allah hepimize yardım etsin pozitif düşün ve odaklanİncir kürü yumurta kalitesinde ve gelişimin de faydali diye biliyorum benim yumurta sayımı artırmıştı. Saf ari sütü kullanmak lazımmış karışım yerine.
Ben şuan hurma polenine başladim Arabistan'da çok yaygınmış yumurtalamayi artirmak için
Sağol canım bende kendimi toparlamaya çalışıyorum..Yazdıklarını okudum üzülme pozitif ol ben de iki kere yaptırdım ilkinde tek yumurta m vardı döllenmedi ikincide 5 yumurtanın 3 unu aldılar ikisi dollendi 5. Güne kadar gitti ama çok yavaş gelişiyorlar diye transfer etmedi tutmaz dedi ki zaten 6. Gün kendilerini durdurdular çok ağladım çok üzüldüm ben de amh düşüklüğü var ama ikinci denemede zeytinyağlı incir yedim en azından döllenme ve bölünme oldu yani çaresiz değil olur inşallah kalpten inan buna çok zor biliyorum yaşamayan anlamaz Allah hepimize yardım etsin pozitif düşün ve odaklan
Kesinlikle beyninde ve kalbinde inan korunmayı yeni bırakmış ve hemen hamile kalacakmış gibi düşün senin bir sorunun yok istediğin zaman hamile kalabilirsin buna inan ama gerçekten çünkü herşey beyin gücü ile oluyor dedim ya ben çok ağladım o kadar kötü idim ki kafam dağılsın diye sosyal medyaya bakayım dedim orda bir ayet gördüm sanki benim için yani bizim için bir işaretti diyordu ki nasıl ki kimin ne zaman öleceği tayin edildi ise saniye bile degismiyorsa kimin kimin soyundan ne zaman doğacağı önceden bellidir ne ileri ne geri Allah o zamanı bize çabuk getirsin ve o zamana kadar kalbimize ferahlık versin dualarım hepimiz için ama lütfen önce sen inan ben inanıyorum seninle aynı anda doğuma girecez belki ve lütfen üzülme biliyorum çok zor insan nefes bile alamıyor Rabbim yardımcımız olsunSağol canım bende kendimi toparlamaya çalışıyorum..
Ama benim hiç döllenme olmadı bugüne kadar hep işlem yapilamayacak kadar kötü dendi..
Bilmiyorum iyi düşünemiyorum kendimi toparlamaya çalışıyorum hepimizin için iyi olur inşallah..
zaten başımıza gelmeyen bi bu kalmıştı o da çıkarsa tam olur. hiç bir doktor bugüne kadar bunun adını bile anmadı.bk canim bizimkide sperm cok cok iyi cikiyor normal testlerde hatta kac arkadasindaöyle çıktı baktılar sperm hasar testinde sorun çıkmış dollenme yumurta larda olmuyorsa çoğunlukla sorun orda çıkıyormuş.bakalim bizde testi yapıp gorucegiz
zaten başımıza gelmeyen bi bu kalmıştı o da çıkarsa tam olur. hiç bir doktor bugüne kadar bunun adını bile anmadı.bk canim bizimkide sperm cok cok iyi cikiyor normal testlerde hatta kac arkadasindaöyle çıktı baktılar sperm hasar testinde sorun çıkmış dollenme yumurta larda olmuyorsa çoğunlukla sorun orda çıkıyormuş.bakalim bizde testi yapıp gorucegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?