Her gece hıçkırıklarımı kimse duymasın diye kendimi sıkmaktan bıktım.Ellerim titriyor şu an yazarkende...
Benim moralimi bozup,lafları sokup,rahat rahat uyuyabiliyor.Bense böyle sabaha kadar ağlayarak uyuyabilmeye çalışıyorum.24 saat evdeyim,buna rağmen öyle şeyler söylüyor ki,afedersiniz kendimi o....... gibi hissediyorum.Sebep internetten kaynaklanıyor.Ben interneti kullanmayı bilmeyecek kadar cahil miyim ki başıma birşey gelsin.Aşırı kıskanç.Birde herşeyi kaba kuvvetle çözebileceğini sanıyor.Konuştuğum erkekleri dövecekmiş,madem bana lafını geçiremiyormuş.Benim çevremde arkadaşım kalmadı.Aile içinde de huzurlu değilim.Herkes benden birşeyler bekliyor.Benimse kendime olan bütün güvenim gitti.Kapattım kendimi eve.Tek başıma dışarıya çıkma cesaretim bile kalmadı.
Daha ne söyliyim ki.Hangi birini...
Her gece hıçkırıklarımı kimse duymasın diye kendimi sıkmaktan bıktım.Ellerim titriyor şu an yazarkende...
Benim moralimi bozup,lafları sokup,rahat rahat uyuyabiliyor.Bense böyle sabaha kadar ağlayarak uyuyabilmeye çalışıyorum.24 saat evdeyim,buna rağmen öyle şeyler söylüyor ki,afedersiniz kendimi o....... gibi hissediyorum.Sebep internetten kaynaklanıyor.Ben interneti kullanmayı bilmeyecek kadar cahil miyim ki başıma birşey gelsin.Aşırı kıskanç.Birde herşeyi kaba kuvvetle çözebileceğini sanıyor.Konuştuğum erkekleri dövecekmiş,madem bana lafını geçiremiyormuş.Benim çevremde arkadaşım kalmadı.Aile içinde de huzurlu değilim.Herkes benden birşeyler bekliyor.Benimse kendime olan bütün güvenim gitti.Kapattım kendimi eve.Tek başıma dışarıya çıkma cesaretim bile kalmadı.
Daha ne söyliyim ki.Hangi birini...
10 yıl mücadele verdik ailelerimize.En kötüsüyse akrabayız.Daha iyi olmamız gerekirken hep daha kötü oluyoruz.Ayrılma fikri aklıma gelse de,bilmiyorum.Alışkanlık mı bu bilmiyorum.İşin içine ailelerde girdi artık.Ya diyorum öldüreceğim kendimi,ya da herşeyi böylece bırakıp gideceğim.Çıldırma derecesine geldim artık...
Hemen hemen her gece bir yerden bir kavga çıkarıp beni bu duruma getirmeden rahat etmiyor sanki.Tabii ne halde olduğumu gözü görmediği için sanıyor ki hiç umrumda değil,ben nette arkadaşlarımla eğleniyorum.Bu kadar geniş bir insan olamadım hiç...
Ertesi günse hiç birşey olmamış,hiç o kelimeleri kendisi etmemiş gibi devam etmeyi düşünüyor.Uzatan ben olmuş oluyorum bu durumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?