Sürekli Kavga Etmekten Bıktım Artık :((((((((((

daha şimdiden hakaret etmesi kötü bence öyle alıştırırsan öyle gider
korkutmalısın tepkini bilsin gerekirse nişan at :)
bir daha cesaret edmesin hem sevgisinden emin olursun

Babası amcam oluyor.

Az önce babam aradı amcamı.Ev alıyorlar ve bir miktar paraya ihtiyaçları var.Babam aradığında annemle kendi aramızda konuştuk,bilezikler falan.Dedim gönderin hepsini gitsin.Babamda bozdurup gönderelim dedi.

Böylece henüz aileme söylememiş olmama rağmen ona dedim bilezikleri yarın bozdurup göndereceğiz dedim.İyi oldu bu.

Ondan önce seni seviyorum,ister kov,ister küfür et,istediğini söyle demiş.Bende böyle deyince tutuştu söyledin mi,bu kadar kolaydı herşey öyle mi,birşey söyle öldürecekmisin beni diye ardarda mesaj atmaya başladı şimdi...

ya bence sen karar vermek istemiyorsun.. tamam zor durumda olabilirsin ama ileride senin için daha mı iyi olacak.. bu şekilde davranan bir kişi değişir mi?! ama artık karar senin elbette ister bu adamla hayat geçirirsin ne kadar geçerse(!) istersen yol yakınken bitirirsin ne kadar zor olsada!

ayrıca annen hastalanmış ve bir arkadaşımız nette misin demiş.. sadece şaşkınlık belirtisi olan bir şeyde fazla tepki vermişsin..

ha unutmadan şunu da diyeyim: eğer bir erkek sana bu şekilde davranabiliyorsa senin de suçun var! sadece onun psikopatlığı falan denmesi de boşş.. hayatından istersen öyle bir çıkartırsın ki karşındaki sıfır olur birden..

Konu açmakta hata yaptığımı düşünmeye başladım.

Ben hiç kimseye,hiç bir zaman yüzde yüz doğruyum,yüzde yüz haklıyım demedim,demem de.Evet suç var bendede illa ki...

Ben şaşkınlık belirtisi olarak algılayamadım,kusura bakmayın.Hele ki 2 gündür hiç birşeyi normal algılayamıyorum.Moralim bozuk,o haldeyken burada paylaşmak istedim

ve şimdide pişmanım...

nişanlının aptıklarını onaylamıyorum ama sende biraz bilgisayardan uzak dur.sürekli bilgisayar başında olmakta iyi değil.belki bana gerikafalı diyebilirsin ama bende nişanlı yada evli kişilerin erkek arkadaşlarının olmasına sıcak bakmıyorum.sen kötü düşünmesende erkekler farklı şeyler düşünebiliyor.o yüzden kız arkadaş edinmek daha iyi.en azından problem olmaz.nişanlın erkek arkadaşların olduğu için ve bilgisayar başında olduğun için sana güvenemiyor.sürekli erkek arkadaşlarınla konuştuğunu sanıyor ve seni üzüyor olabilir.
sana şiddet uygulamasına gelince bir tokat bile ayrılmak için bir sebep bence.nişanlıyken tokat atan evlenince neler yapmaz.senin dışarı bile çıkarmaz.seninde bir terapiye ihtiyacın var.doğru karar alamıyorsun.ayrılmayı düşünürken yanlış anlamadıysam ev almak için bilezik bozduruyorsun.akraba olmanızda ayrılık kararı verememenize neden olmuş.allah yardımcınız olsun.ama ayrılmayı düşünüyorsanızda bunu artık ailenizle paylaşın.nişan atmak daha kolay.evlenince ayrılmak daha zor olabilir.

kimse kimsenin derdini sıkıntısını çekmek için bu dünyaya gelmiyor hemen hemen aynı şeyleri yaşadım zamanında tek önerebilcegim ne kadar sevsende bütün cesaretini topla ve nişanı boz yoksa evlendikten sonra ayrılmak zorunda kalırsın emin ol hayat geçmez bu tip biriyle..allah yardımcın olsun okadar iyi anlıyorumki seni çok zor çok ugraşmak kendin kanıtlamaya çalışmak ..

Bazen kk'nın ve buradaki insanların kullanıp atıldığını düşünüyorum.
İki gün kime anlatsanız dinlerdi sizi,kim tavsiyelerde bulunurdu..
Gerçekler gözünüze sokuluyor ve canınız sıkılıyor.
Böyle bir adama bu kadar zaman tahammül edebiliyorsunuz ama şurada siz mutlu olun diye yapılan azbuçuk eleştirilere tahammül edemiyorsunuz.
konu açtığıma pişmanım gibi bir cevapla yaklaşıyorsunuz.
Bence bir mod bulun ve kapatın konuyu,kimse kıymetli vaktini size ayırmasın.

birde kocaman bir not:
bu devirde akraba evliliği akıllara zarar,dünyada kadın erkek kalmamış gibi.
kardeş olması gerekenleri karı-koca yapıyorla
Aklım almıyor bas bas bağırıyor herkes akraba evliliği sosyal olarka tıbben evlilik hayatı açısından hep sorun oluyor..

Bakın ben kendimi yeterince ifade edemiyorum,hele ki şu durumdayken...

Benim işim gücüm bilgisayar değil.Sonuçta yaşadığım yer evim.Sabah kalkar kalkmaz başına geçip,internet manyağı halinde değilim.İlla ki işlerim oluyor.

Sonuçta çalışmıyorum ve evdeyim.Bir insan evde ne yapar gün boyu;

temizlik?
yemek?
bulaşık?

Sonra?

Tek takıldığım yer burası.Eh,az çok görüyoruz müdavimi olanları da.Şimdi hata bendeyse,doğrudur,ne diyeyim...

Bilezikleride kendimiz için değil,onun ailesinin ev alması için göndereceğim.Aklı hep ailesinde.Köyde kalıyorlar ve ben onları bırakıp buraya geldim diye içi içini yiyor.Ve tüm sinirini,sıkıntısını benden çıkarıyor.

Anlayan birilerinide görünce biraz olsun içim rahatlıyor...

En baştada siz sanırım...

Hayatta en korktuğum ve üzüldüğüm şey yanlış anlaşılmaktır,
ve bunu yukardaki mesajla daha iyi anlamış bulunmaktayım.

Eğer az buçuk eleştiriler,bu şekilde yapılıyorsa,evet alınırım.Tanımadığım insanlarda olsa bu sitede konu açan,ona göre hassas,belki bana göre saçma bir konuda bu şekilde yorum yazmam,yazamam...

Kusura bakmayın arkadaşlar,değerli vaktinizi çaldığım için...

Nisanlin hasta... Aglamayi üzülmeyi asktandir sevgidendir diye mübah zannediyoruz
hata burada basliyor.. degmez kesinlikle degmez..
Akilli ol yoksa hayatin mahvolur..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…