Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Ben de cok şaşkınım beni kırmaktan korkardı son bir haftadır cok degisik davranıyoMadem adamın Umrunda değilsiniz bırakın aramayın bakalım ne yapacak
Seven adam bu kadar ucuz kelimeler sarfetmez üzgünüm.
Kaybetmekten korkar ...
Tartışmazdık bile birbirimizi kırmaktan korkardık son 1 haftadır ne oluyor anlamıyorumİşiyle ilgili sorun yaşıyorsa alttan almanız gerekirdi. Bu şekilde üstüne gitmek size ne kazandırdı?
Daha işin başından saygıyı kaybetmişsiniz. Bu şekilde sağlıklı bir ilişki olmaz, mutlu bir evliliğe gitmez.
Ben de cok şaşkınım beni kırmaktan korkardı son bir haftadır cok degisik davranıyo
Tartışmazdık bile birbirimizi kırmaktan korkardık son 1 haftadır ne oluyor anlamıyorum
Sürekli kavga çıkartan ben değilimYa adamın işinde sıkıntı varmış bi hafta on gün herneyse adamı alttan alsan fena mı olur. Aynı durum sizde olsa. Sizin sıkıntılı zamanınızda sevgiliniz sürekli kavga çıkarsa sizi alttan almasa burda ki herkes vay pis Adam derdi
Sıkıntılı günlerinde olan insan kavga çıkartmaya zaten meyilli olur. Sizin de normal zamanda belki tepki göstereceğinşz seyleri görmezden gelip alttan almanız gerekirdi. Bunları yapmıyorsanız süreli kavga çıkaran sizdinizSürekli kavga çıkartan ben değilim
Erkek arkadaşımla üç gündür her akşam kavga ediyoruz. İşinde bi aksilik yaşadı ona morali bozuldu, tamam anlıyorum hak veriyorum ama benden çıkarmasına gerek yok. 3-4 gündür huy değiştirdi sanki, bana tahammülü yokmuş gibi davranıyo, en ufak bir şeyde kavga çıkıyo sanki hareketlerime uyuz oluyomuş gibi,sevdiğim adamı tanıyamıyorum. Dünde büyük bi kavga yaşadık telefonda, zaten birbirimizi ayda 1 görüyoruz en büyük sebep bu. Saygımızı yitirmeye başladık ben ona gerizekalı dedim o da kafana girmiyo nu falan dedi. Sürekli kavga etmeye başladık, o da evet bu olay başıma geldiğinden beri kavga ediyoruz farkındayım dedi. Yine kavga ettik bende bizden bi şey olmaz daha şimdiden böyle kavgalar ediyoruz dedim evlenince ne yapacağız dedim, ayrıl mutlu değilsen umrumda değilsin dedi ne dediğinin farkında mısın sen dedim evet umrumda değilsin dedi resmen koydu yani bu dedikleri. Gece telefonu kapalıydı sonra ne mesaj attım ne aradım o da aramadı. Çok üzülüyorum gerçekten ya, neden böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?